Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Pepp je polohovací, má větší sluneční clonu a větší nák.košík. Už je v prodeji za stejnou cenu.Jo a ještě má jiné barvičky, některé teda zůstaly.
mishka2 píše:
Pepp je polohovací, má větší sluneční clonu a větší nák.košík. Už je v prodeji za stejnou cenu.Jo a ještě má jiné barvičky, některé teda zůstaly.
Ono to s tím názvem je to podle mě trochu jinak. U té kolekce 201O se používá název Nuna pepp a někdy se to doplňovalo tím buggy…nuna pepp buggy. Pak se to právě zkracovalo jen na nuna pepp nebo nuna buggy.No a ta nová kolekce má stejný název Nuna pepp 2011.
Takže lucinko a vendo,jestli si budeš kupovat nunu, tak ten rok 2011. Je totiž vylepšená oproti té z roku 2010
A jak jsi se ptala, tak já mám dva kočárky. Sporťák a nunu. Klasické golfky se mi moc nelíbily, ale nuna mě nadchla
…hlavně je skladná, lehce ovladatelná.
ahoj holky,
to jsem zvědavá jestli novou nunu objevím na prodítě.
Jinak my fusak máme, rozhodně není na zimu, je to super nánožník, spíš. A velikostně si myslím, že je tak na rok a půl staré mimi.
krom toho nuna je super na ježdění s více dětmi, v jakékoliv situaci mám dycinky jednu ruku k dispozici,taky náš mladej tomu říká kočárek pro jednu ruku.
Myslím, že nejde vyjít jen se sportákem, golfky k tomu jsou nutnost, v brně obzvlášt.
Jinak všem blahopřeji k objednávkám nové nuny, akorát, že všechny budete mít béžovou, že?!
P.S: do nuny jsem posadila našeho 4letáka, 105cm, 16kg
Kdybyste nekdo videl akci na starou Nunu, dejte prosim vedet, jsem porad nalomena koupit tu starou, ale musela by byt levnejsi ![]()
denca29 píše:
JO JO koukám po nich. No bys brala nebo musí být fungl???
chtela bych novou ![]()
porad doufam, ze tu 2010 musi zlevnit, aby ji vyprodali ![]()
Já chci jednoznačně+ tu 2011. Jen nevím jestli v barvě lékořice nebo fialovou..Ach jo, to je fakt těžký se rozhodnout!
Tak jak jsem zjistila, nová Nuna je tu a mě to pěkně nahlodalo. Starý model máme od října, jediné co mi na něm vadí je, že není polohovatelný. Teď nevím, jestli koupit ten nový, protože s golfkama jezdím hodně. Netuší někdo, jestli by nešel koupit jenom ten polohovací potah? Snad podvozek zůstává stejný. Taky mě štve, že mám už dost jeté kolečka, na to že ho máme 4 měsíce a každý den s ním nejezdím, jsou plné rýh. Nevíte jestli je to na reklamaci? Sice je to opotřebením, ale za tak krátkou dobu by se to stát nemělo. Mám ho z Malvíka a tam nejsou moc příjemní.
majkakoc jsi v ochrané době 6. měsíců podle zákona 616.Určitě ty kolečka reklamuj
člověk se nesmí nechat.Každopádně by jsi měla nárok na nové kolečka máš ji v záruce. Držím pěsti. Nebo prodat a koupit tu novou a je to bez trápení, ale určitě by jsi na ni proděla aspoň 1000kč aby jsi rychle prodala, ale pokud bych měla kupovat nové kolečka tak radši zvolím prodat a koupit nuna 2011
Tak ta nová nuna se prodává za 3990kč a ta stará za 3790kč tak to už takový rozdíl není, třeba tu starou ještě slevní více
Příspěvek upraven 24.03.15 v 16:47
Myslím že když je nová kolekce včetně větších koleček a měla by jsi kupovat nový potah se ti to vůbec nevyplatí a pochybuji že ti to tam bude sedět zvážila bych radši prodej kde sice ztratíš nějaký peníz který by jsi stejně chtěla obětovat do potahu a pomůžeš si nové kolečka , leh a hlavně celý kočárek bez reklamací.Můj názor ![]()
Majkakoc,určitě ta kolečka reklamuj. On jak je všude štěrk po zimě, tak asi dostaly pěkně zabrat
O prodeji samotného potahu jsme nikdo neslyšeli…ale myslím, že asi nebude, když nová nuna je o něco širší.
Holky, ještě mě zajímá, jak zvětšili ty kolečka. Všude totiž má složená nuna u obou kolekcí napsané stejné rozměry a to by podle mě nemělo sedět
![]()
Díky za rady, to mi nedošlo, že je širší, tak to asi nebude ono. No asi to tak dopadne, že koupím novou a budu doufat, že tu starou rozumně prodám. Ale do toho Malvíka se mi ták nechce s tou reklamací. Nevím, jestli máte někdo osobní zkušenost, ale jsou tam pěkně nepříjemný.
HOLKYY, taky už se nemůžete dočkat konce března? Objednávala jsem Nunu na delfinek.cz, psali že do ČR dorazí 16.3., tak si říkám, že 18.3. by ji už mohli mít skladem a odeslat, tak snad nejpozději 22.3. dojde. Kéž by ji dovezli co nejdřív:-)
Děkuji moc za názor a prosím tě nevíš jaký je rozdíl mezi Nuna buggy a Nuna Pepp. V prodejně říkali že nová Nuna má být prostornější a lepší polohování ale bude až ke konci března. To je ta Pepp a ta Buggy je ta starší verze?