Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Já to vzala s Wp setem a fusák použiji béžový který mám od emitexu a kočár taky béžový tak si myslím , že to bude vypadát super. Jen na léto musím splašít nějakou hezkou deku v béžové barvě ať to hezký ladí
![]()
můžu poradit letní deka od emitexu béžová mám ji domas je fajn ![]()
Babypark.cz Kočárky Nuna Pepp 2011 jsou již k objednání na našich internetových stránkách. Barvy Licorice, Wineberry a Sand k dodání do 14ti dnů!
Čím víc se dívám na obrázky ,tak musím říct, že mi přirůstá k srdíčku ta žlutá a to žlutou barvu ani nějak nemusím,ale mám objednanou béžovou. Asi koupíme na každý den jinou
![]()
Tak konečně se taky někomu líbí ta žlutá.
už jsem myslela že jsem tady jediná ![]()
Příspěvek upraven 24.03.15 v 16:46
Moc děkuji stálým přispěvatelkám za tuto obsáhlou diskuzi.. Vybírám golfky na léto a tento kočárek mě v jednom shopu zaujal, odepsala jsem ho kvůli nepolohování zad. Dál jsem pátrala po jiném, vhodném..
Nyní jsem narazila na tuto diskuzi, CELOU jsem ji pročetla a MOC díky, teď jen okouknout ho na živo a čekat někde na nějakou slevu:-)
Slevové kuponky v časopisech předpokládám nebývají často že?:-(
neli23 píše:
tak konečně se taky někomu líbí ta žlutá.už jsem myslela že jsem tady jediná
Me se take libi zluta uz cekam az jibudou prodavat
A u nas v KT vubec nikdo Nunu nema aspon jsem nikoho sni nevidela
![]()
Nevím, jestli jsem něco nepřehlédla, ale neměla být ta černá na stříbrné konstrukci? Jinak za mě taky béžová…
![]()
Tak ma MMB je už v nabídce nová Nuna s WP setem + fusák za 4 990 Kč ..A já si už objednala někde jinde a bez fusáku. No , jo, co naplat. Holky, jak staré dítě se vleze ještě do origoš fusáku Nuny??? 6e bych si třeba dodatečně objednala.. ![]()
Dappp píše:
Nevím, jestli jsem něco nepřehlédla, ale neměla být ta černá na stříbrné konstrukci? Jinak za mě taky béžová…![]()
Tohle mne taky trklo, na obrázkách není žádná stříbrná konstrukce ![]()
cetinka píše:Cetinko,a jak máš staré mimčo? Já má dceru 15m a fusak používám. Dcera je menší, tak doufám, že fusak vydrží i do podzima:think:
Tak ma MMB je už v nabídce nová Nuna s WP setem + fusák za 4 990 Kč ..A já si už objednala někde jinde a bez fusáku. No , jo, co naplat. Holky, jak staré dítě se vleze ještě do origoš fusáku Nuny??? 6e bych si třeba dodatečně objednala..
Dcera ma 10 měs. pak bude léto a mám strach , že do zimy by se tam pak nevlezla. Jinak mám fusák od Emitexu( jarně-podzimní) , tak zvažuji zda má to vůbec cenu si ho pořizovat.
chaala píše:cetinka píše:Cetinko,a jak máš staré mimčo? Já má dceru 15m a fusak používám. Dcera je menší, tak doufám, že fusak vydrží i do podzima:think:
Tak ma MMB je už v nabídce nová Nuna s WP setem + fusák za 4 990 Kč ..A já si už objednala někde jinde a bez fusáku. No , jo, co naplat. Holky, jak staré dítě se vleze ještě do origoš fusáku Nuny??? 6e bych si třeba dodatečně objednala..