Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
113
4.3.11 17:00

Já to vzala s Wp setem a fusák použiji béžový který mám od emitexu a kočár taky béžový tak si myslím , že to bude vypadát super. Jen na léto musím splašít nějakou hezkou deku v béžové barvě ať to hezký ladí :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neloš
4.3.11 17:16

můžu poradit letní deka od emitexu béžová mám ji domas je fajn :-)

• Citovat
  • Upravit
Any11
4.3.11 20:42

Babypark.cz Kočárky Nuna Pepp 2011 jsou již k objednání na našich internetových stránkách. Barvy Licorice, Wineberry a Sand k dodání do 14ti dnů!

• Citovat
  • Upravit
1762
4.3.11 21:33

Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neloš
5.3.11 08:41

Čím víc se dívám na obrázky ,tak musím říct, že mi přirůstá k srdíčku ta žlutá a to žlutou barvu ani nějak nemusím,ale mám objednanou béžovou. Asi koupíme na každý den jinou :-D :lol:

• Citovat
  • Upravit
16837
5.3.11 11:57

Tak konečně se taky někomu líbí ta žlutá. :-) už jsem myslela že jsem tady jediná :lol:

Příspěvek upraven 24.03.15 v 16:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
5.3.11 12:11

Coooo me se taky libi zluta ale je hafo okoukana.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
5.3.11 12:34

Díky:-)

Moc děkuji stálým přispěvatelkám za tuto obsáhlou diskuzi.. Vybírám golfky na léto a tento kočárek mě v jednom shopu zaujal, odepsala jsem ho kvůli nepolohování zad. Dál jsem pátrala po jiném, vhodném..

Nyní jsem narazila na tuto diskuzi, CELOU jsem ji pročetla a MOC díky, teď jen okouknout ho na živo a čekat někde na nějakou slevu:-)

Slevové kuponky v časopisech předpokládám nebývají často že?:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
5.3.11 12:36
neli23 píše:
tak konečně se taky někomu líbí ta žlutá. :-) už jsem myslela že jsem tady jediná :lol:

Me se take libi zluta uz cekam az jibudou prodavat :dance: A u nas v KT vubec nikdo Nunu nema aspon jsem nikoho sni nevidela :-D :lol: :dance: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
5.3.11 18:41

Nevím, jestli jsem něco nepřehlédla, ale neměla být ta černá na stříbrné konstrukci? Jinak za mě taky béžová… :palec: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
6.3.11 10:05

Tak ma MMB je už v nabídce nová Nuna s WP setem + fusák za 4 990 Kč ..A já si už objednala někde jinde a bez fusáku. No , jo, co naplat. Holky, jak staré dítě se vleze ještě do origoš fusáku Nuny??? 6e bych si třeba dodatečně objednala.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
6.3.11 10:30
Dappp píše:
Nevím, jestli jsem něco nepřehlédla, ale neměla být ta černá na stříbrné konstrukci? Jinak za mě taky béžová… :palec: :-D

Tohle mne taky trklo, na obrázkách není žádná stříbrná konstrukce :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
6.3.11 10:34

uz jsem ji nasla!!! :palec: diky za info!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
6.3.11 11:06
cetinka píše:
Tak ma MMB je už v nabídce nová Nuna s WP setem + fusák za 4 990 Kč ..A já si už objednala někde jinde a bez fusáku. No , jo, co naplat. Holky, jak staré dítě se vleze ještě do origoš fusáku Nuny??? 6e bych si třeba dodatečně objednala.. :-(
Cetinko,a jak máš staré mimčo? Já má dceru 15m a fusak používám. Dcera je menší, tak doufám, že fusak vydrží i do podzima:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
6.3.11 11:26

Dcera ma 10 měs. pak bude léto a mám strach , že do zimy by se tam pak nevlezla. Jinak mám fusák od Emitexu( jarně-podzimní) , tak zvažuji zda má to vůbec cenu si ho pořizovat.

chaala píše:
cetinka píše:
Tak ma MMB je už v nabídce nová Nuna s WP setem + fusák za 4 990 Kč ..A já si už objednala někde jinde a bez fusáku. No , jo, co naplat. Holky, jak staré dítě se vleze ještě do origoš fusáku Nuny??? 6e bych si třeba dodatečně objednala.. :-(
Cetinko,a jak máš staré mimčo? Já má dceru 15m a fusak používám. Dcera je menší, tak doufám, že fusak vydrží i do podzima:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí