Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16837
2.3.11 22:35

Tak žlutý a černý bude už v polovině dubna tak to je super už se těším až ho uvidím na živo :-D

Příspěvek upraven 24.03.15 v 16:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
2.3.11 23:08

a kde se může prohlédnout? Já furt nevím tu barvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neloš
3.3.11 07:50

Cetinko taky jsem rozhodovala mezi těmato dvěma. Nakonec to vyhrála béžová a důvod je ten, že většina mamin sáhne právě po tmavé z důvodu špinění a ve finále béžová nebude tak častě vidět a nebude tak obkoukaná. A když člověk není prasátko ,tak pěkně poslouží i tato barvička, která působí jemně a šmrncovně. :-D :palec:

• Citovat
  • Upravit
1714
3.3.11 08:58

Já to taky vidím na šedou barvičku, lékořicová je sice hezká, ale šedá je příjemná na léto a originální. Neptali jste se někdo v Malvíku, jestli bude nová nuna hned v prodeji spolu s akčním setem, kde je i ten fusak/nánožník, pláštěnka a moskytiéra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
3.3.11 09:06

sedá v nové kolekci není, jojo jestli tam budete psát tak by bylo príma se na to zeptat, vetsinou se to prodává s plástenkou fusakem a moskytiérou za 4990.. kupovat to zvlášt se mi moc nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
3.3.11 09:12
neli23 píše:
tak žlutý a černý bude už v polovině dubna tak to je super už se těším až ho uvidím na živo :-D

Ahoj kde jste vysondovali že žluta Nuna bude v polovine Dubna?Me psali z UE a napsali ze az zacatkem Kvetna :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
3.3.11 09:19
Neloš píše:
Cetinko taky jsem rozhodovala mezi těmato dvěma. Nakonec to vyhrála béžová a důvod je ten, že většina mamin sáhne právě po tmavé z důvodu špinění a ve finále béžová nebude tak častě vidět a nebude tak obkoukaná. A když člověk není prasátko ,tak pěkně poslouží i tato barvička, která působí jemně a šmrncovně. :-D :palec:

Holky ja mam cerny kocarek a uz bych ho nechtela je na nem uplne vsechno vydet,pro to chci žlutou Nunu je vesela.Ono si nevyberete jestli svetlou barvu nebo tmavou na vsem je neco.Ale myslim ze cerna je nejhorsi staci kdyz ditko ma rohlik susenku tak mate o praci postarano :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
3.3.11 10:00

Holky neprodáváte někdo nunu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
3.3.11 10:24

Ma malviku to je napsané už tam mají napsané že to bude na konci dubna, včera jsem četla že už v polovině tak uvidíme

Příspěvek upraven 24.03.15 v 16:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
3.3.11 12:45
freeonit píše:
sedá v nové kolekci není, jojo jestli tam budete psát tak by bylo príma se na to zeptat, vetsinou se to prodává s plástenkou fusakem a moskytiérou za 4990.. kupovat to zvlášt se mi moc nechce…

Myslela jsem béžovou - sand, špatně jsem se vyjádřila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.11 12:59

a ono je to nakonec jedno, která to bude barva, když tam posadíme ty své ratolesti, tak se stane každá nuna krásnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neloš
3.3.11 13:30

Jediné co vidím trošku jako chybu je madlo ná kočárku.Takové co se oddělá když není potřeba. Měla bych lepší pocit u těch dětí kolem roku, ale to je jediné negativní. V reálu snad ničím nesklame :-)

• Citovat
  • Upravit
113
3.3.11 13:45

tak už jsem se po dohodě s manželem rozhodla pro tu béžovou, tak snad nebudu litovat. chtít po výrobci ještě mado tak to bychom fakt chtěli už hodně :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
3.3.11 13:46

omlouvám se, chtěla jsem napsat madlo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neloš
3.3.11 14:30

určitě litovat nebudeš :palec: je opravdu krásná moc se na ni taky těším