Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1477
7.3.11 07:06

holky a k cemu je dobrá ta aretace? me to prijde jako docela zbytecnost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
7.3.11 08:06
freeonit píše:
holky a k cemu je dobrá ta aretace? me to prijde jako docela zbytecnost :nevim:
freeonit píše:
holky a k cemu je dobrá ta aretace? me to prijde jako docela zbytecnost :nevim:

Je mnohem lepsi manipulace s kocarkem :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
7.3.11 08:10

chaalo o té aretaci jsem nevěděla. Ne teda, že bych kolečka často aretovala :wink: Akorát si mi moc nepomohla :lol: Mně se právě líbí oba. Ale potřebuji co neskladnější kočárek, máme 3 děti a auto není nafukovací :-)
Aniversario je taky celkem skladné.
Hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
7.3.11 08:37

už jsem z toho jelen 8-o , tak má Nuna otočné přední kolečka nebo né??? Atetaci nepotřebuji, protože jsem ji stejně nidy nepoužívala… potřebuji , 8-) aby se kolečka točila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
7.3.11 08:52
Iva78 píše:
chaalo moc děkuji :-) Já váhám mezi Nunou a Jané Carrera Aniversario Malý má zítra rok. Ale Nuna se mi libí víc, jenom právě nevím, jak s nepolohovacíma nohama

Jestli můžu přidat komentář, Jané Carrera je víc vychytaná, ale už je to spíš takový malý sporťák, je otázka, jestli potřebuješ čistě jenom golfky, nebo spíš sporťáček, Carrera má okolo deseti kil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
7.3.11 09:03
cetinka píše:
už jsem z toho jelen 8-o , tak má Nuna otočné přední kolečka nebo né??? Atetaci nepotřebuji, protože jsem ji stejně nidy nepoužívala… potřebuji , 8-) aby se kolečka točila..

Neboj, přední kolečka se u Nuny točí :pankac: :mrgreen: :pankac: Motáme do toho ještě jiný kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
7.3.11 09:08

Ivo78,já jsem taky hledala hlavně hodně skladný kočárek…malé auto a 2děti :mrgreen: To Nuna splňuje, jde na placku do kufru auta a na to ještě naskládáme tašky.
Jak psala Radka80,Jané Carrera je spíš skoro sporťák. Ale ty jeho rozměry při složení jsou taky dobré. :palec: Tak teď se rozhodni :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neloš
7.3.11 09:17

Jané Carrera Aniversario mě osobně přijde jako nepovedený golfáček ani sporták taková spářenina ničeho :mrgreen: myslím že nuna by vedle tohoto kočárku vypadala jako mercedes vedle trabantu :-D :lol: ale každý máme jiný vkus

• Citovat
  • Upravit
Neloš
7.3.11 09:29

Na první dítko jsem měla inglesinu byla dost podobná jané a byla jsem z ni neštastná, měla jsem pocit že malé vytřepu zoubky. Vyšší kočárek na tenkých trubkách je pro mě horor a špatná zkušenost. :cry:

• Citovat
  • Upravit
135
7.3.11 09:49

Všem moc děkuji :-)
Už sem nebudu plantat jiný kočárek a rozhodla jsem se pro Nunu. Teď jenom vybrat barvu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
7.3.11 10:06

ahojky,
pročítala jsem celou diskuze a ta mě přesvědčila, že Nuna bude pro mě a malého správná volba. Takže jsem ji dnes objednala v šedé barvě. Objednala jsem v setu s mosktierou + pláštěnkou. Fusak myslím, že už nevyužijeme a asi by byl malý. Kdyby něco, tak máme prodloužený beránkový fusak v šedé barvě.
Měli jsme doteď kočárek Inglesina Magnum, ale malému je 20 měsíců, má 90 cm a 13,5 kg a já už se s tím velkým kočárkem nechci tahat. Navíc je dost vysoký, takže se tam malej špatně dává i vytahuje a je mu už fakt docela těsnej.
Malej už ujde docela dost, takže jsem upředňostnila spíš lehkost kočárku a možnost řízení jednou rukou. Inglesinu prodáme. Nechám si už jen tenhle a v prosinci bude mít Šimi 2,5 roku, tak i kdyby už nešla používat Nuna, tak jsou sáňky a malej na tom bude s chozením snad už úplně ok a újde víc.
Jediné co mám strach aby ho neměl už teď těsnej, aby nám vydržel na tenhle rok.
Ale děsně se na něho těším!!! Přítel je jím taky nadšen :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neloš
7.3.11 11:15

Ivko78 doufám že jsem neurazila to jsem nechtěla myslele jsem to v dobrém. myslím že vzhledem i praktičností je opravdu lepší nuna. Snad budeš spokojená :-D

• Citovat
  • Upravit
135
7.3.11 11:35

Neloš né, vůbec :-D Já jsem právě ráda, že někdo napsal „ten ne“. Já jsem totiž děsně nerozhodná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.11 11:39

ahoj holky, omlouvám se, že vám sem lezu ale mám dotaz poradíte někdo? máme Peg Perego Pliko Switch kupovala jsem ho nedávno k vůli otočné sedačce protože xhodím dva dny v týdnu do práce a malého hlídají babičky a stěžovali si, že na malého nevidí. jsem s kočárkem spokojená, ale je fakt, že je velký a těžký. Malému je 18 měsíců, Perego si chci určitě nechat ještě na další zimu,ale sháním něco lehčího a letního co bych vozila v autě. Na jednu stranu nevím jestli to není zbytečné, ale malý už chodí tak se mi Perego nechce tahat. Koukala jsem právě po nuně nebo nevím jestli radši něco „golfovějšího“ a nebo se na to vykašlat máteli některá chuť poraďte díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
7.3.11 12:15
lucie a venda píše:
ahoj holky, omlouvám se, že vám sem lezu ale mám dotaz poradíte někdo? máme Peg Perego Pliko Switch kupovala jsem ho nedávno k vůli otočné sedačce protože xhodím dva dny v týdnu do práce a malého hlídají babičky a stěžovali si, že na malého nevidí. jsem s kočárkem spokojená, ale je fakt, že je velký a těžký. Malému je 18 měsíců, Perego si chci určitě nechat ještě na další zimu,ale sháním něco lehčího a letního co bych vozila v autě. Na jednu stranu nevím jestli to není zbytečné, ale malý už chodí tak se mi Perego nechce tahat. Koukala jsem právě po nuně nebo nevím jestli radši něco „golfovějšího“ a nebo se na to vykašlat máteli některá chuť poraďte díky

Po zkušenostech u předchozích dvou dětí kdy jsem měla klasické golfky je nechci už ani vidět. u třetího jsem si řekla, že chci lehký a hlavně snadno ovladatelný kočár. cožu u golfek která nemá spojenou rukojeť to jde těžko hlavně v dešti atd. jsem moc rada, že je tady nová nuna, u která splňuje zatím vše co potřebuji… Můj názor. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí