Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Any11
10.3.11 16:03
denca29 píše:
vydra01 píše:
no krásně spinkáa lodger jde do nuny bez problémů
ahoj co to je lodger??? :oops: Já mam matky mutsy kočár ale nic takového neuznám??? Mám normal fusak od mutsy.Díky za info :nevim:

tohle treba http://www.malvik.cz/…r-Collection :)

• Citovat
  • Upravit
80
10.3.11 16:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
10.3.11 16:28

Ahoj Denco, Lodger Bunker je dvouvrstvý fleesový fusak, nejlepší co jsme měli. Tady je odkaz, je v mnoha designech, stačí zadat Lodger.
http://www.malvik.cz/…r-Collection
O pár příspěvků výš jsem dala fotky Nuny s modrým fusakem, tak to je on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
10.3.11 17:19

ahoj majkakoc,

modrej ve žluté nuně je super. :potlesk:
To my jsme béčka , hnědej lodger v lékořici (taky ve fotoalbu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
10.3.11 17:56

No já potřebuju výrazný barvy, protože bydlíme kilák od vlaku a silnice nemá chodník, když je šero je to o pusu. Takhle nás jentak nepřehlídnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
10.3.11 20:09

Díky holky to je fakto moc hezký a musí být teploučký. Ale nevím jestli by se mi vyplatilokupovat. Malýmu v zimě budou 2. Když je to od miminka tak asi bomba. Škoda,že už mám s dětičkama vybráno. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
10.3.11 21:37

vydra01 Mluvila jsem s distrubuturem nuny z baby choice a budou ve stánku ne pod jménem „baby choice“, ale pod „Anna Viktorie“ a budou vystavovat novou nunu a pouze 2 barvy (béžová a fialová)…>pokud se nic nezměnilo

Příspěvek upraven 10.03.11 v 21:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
10.3.11 21:55
majkakoc píše:
Děkuji za upozornění na fotky nové Nuny. Je opravdu krásná, super to polohování, už se těším. Já taky koupila originál nánožník a ikdyž v plánku mají nakresleno, že to jde odepnout, nejde to a trochu mě to štve. Ale je konec zimy. Já do něj dávala na zimu vložku z Lodgera a úplně to stačilo s tím nánožníkem. Jinak Lodgera máme a měli jsme ho v Nuně na podzim, dokud nebylo mokro. Možná to někdo uvítá, taky sem dám fotečky.
PS: Vydra01, taky máme Mutsíka,

Mluvila jsem s distributorem o tomto problému, že se to nedá odepnout. A ptala jsem se: zda-li budou nové nánožníky odepínatelné, ona mi však odpověděla, že ano, ale že staré JDOU ODEPNOUT také, ale je to složitější, prý se musí manipulovat nějak s magnety- doporučuji zavolat na distribuci baby choice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
10.3.11 22:01

Starý 2010 mám doma a odepnout nejde a ani zip na nohy nemá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
renata lišková
10.3.11 22:08

nuna

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat jak jste s kočárkem nuna spokojená? Uvažuji o koupi, ale jelikož bydlíme na malém měste, tak potřebujeme spíše golfky do terénu což asi tenhle kočárek vůbec není, že?! Malá má 18m a nevím jestli je to pro větší dítě pohodlné a to sezení tak nízko mi taky vadí.
Děkuji za radu.

• Citovat
  • Upravit
17
10.3.11 22:09
mabis píše:
Starý 2010 mám doma a odepnout nejde a ani zip na nohy nemá ;)

NO tak jako, když tu někdo píše, že v návodu to je, tak to asi jít musí, nemyslíte? :-? Zavolejte si na distribuci baby choice ;)Oni Vám to snad nějak vysvětlí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
10.3.11 22:34

v návodu nic není ;) jako jde odepnout, ale né úplně odělat a zip na nožičky, který tam měl být tam taky není ;)
a věř že jsme zkoušli fakt kde co všechno a faaaakt nejde ;) maximálně by to musel být ještě nějaký dřívější typ, co šel odepínat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
11.3.11 08:12

tak to je fajn, já si to myslela, že pod annaviktorie nunu možná najdu, tak uvidím. Zkusím se jich na nánožník zeptat, my tam se starou nunou dojedem tak třeba budou ochotní. Já osobně jsem zvědavá jaká je nová pláštěnka. Tak nějak jsem nahlodaná, jestli starou nunu prodat a jít do nové, ale nevim nevim, na nožky se mi to moc nelíbí a košík podle obrázků sice větší, ale na pohled nic moc. Jsem zvědavá naživo.

Renato, no asi záleží na terénu, byla jsem překvapená, co všechno za nerovnosti nakonec nuna zvládne, ale les asi nedá a na dsnější polňačku to taky nebude, ale to se ti budou golfky hledat těžko do takového terénu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
11.3.11 08:29

Holky , všechny co jedete do Brna pořádně okoukněte novou NUnu a dejde co nejrychlejí vědět jaká je a tak. śkoda, že se tam nedostanu. taky bych ji moc ráda viděla na živo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
11.3.11 08:33
vydra01 píše:
tak to je fajn, já si to myslela, že pod annaviktorie nunu možná najdu, tak uvidím. Zkusím se jich na nánožník zeptat, my tam se starou nunou dojedem tak třeba budou ochotní. Já osobně jsem zvědavá jaká je nová pláštěnka. Tak nějak jsem nahlodaná, jestli starou nunu prodat a jít do nové, ale nevim nevim, na nožky se mi to moc nelíbí a košík podle obrázků sice větší, ale na pohled nic moc. Jsem zvědavá naživo.Renato, no asi záleží na terénu, byla jsem překvapená, co všechno za nerovnosti nakonec nuna zvládne, ale les asi nedá a na dsnější polňačku to taky nebude, ale to se ti budou golfky hledat těžko do takového terénu.

Já jsem někde četla, že WP set je stejný jako u staré Nuny. Tuším, že to bylo na FB Malvíku :think: Ale Mabis psala, že nová Nuna má nahoře nějaký vylepšovák, takže se tam ta pláštěnka lépe přidělává :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí