Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Majkakoc, koukni na s.13 v této diskuzi. Tam už jsme okukovaly novou nunu od Mabis.
Hned nám vložila fotky, když ji koupila.
![]()
my jsme z brna, tak jdeme už zítra, třeba nebude takovej nátřesk a třeba se tam s malým i vymotám. Hlavně aby tam byli taky už všichni vystavující.
Dám vědět, jestli jsem nunu vůbec objevila
nuna 2o11 a WP set za 4279
http://www.detiamiminka.cz/…-zdarma.html
Určitě dej vědět, at vím jestli se mám těšit
![]()
Příspěvek upraven 24.03.15 v 16:49
Děkuji za upozornění na fotky nové Nuny. Je opravdu krásná, super to polohování, už se těším. Já taky koupila originál nánožník a ikdyž v plánku mají nakresleno, že to jde odepnout, nejde to a trochu mě to štve. Ale je konec zimy. Já do něj dávala na zimu vložku z Lodgera a úplně to stačilo s tím nánožníkem. Jinak Lodgera máme a měli jsme ho v Nuně na podzim, dokud nebylo mokro. Možná to někdo uvítá, taky sem dám fotečky.
PS: Vydra01, taky máme Mutsíka,
Děkuji za upozornění na fotky nové Nuny. Je opravdu krásná, super to polohování, už se těším. Já taky koupila originál nánožník a ikdyž v plánku mají nakresleno, že to jde odepnout, nejde to a trochu mě to štve. Ale je konec zimy. Já do něj dávala na zimu vložku z Lodgera a úplně to stačilo s tím nánožníkem. Jinak Lodgera máme a měli jsme ho v Nuně na podzim, dokud nebylo mokro. Možná to někdo uvítá, taky sem dám fotečky.
PS: Vydra01, taky máme Mutsíka,
uvidíme baby choice na seznamu vystavovatelů není a babypark nehlásil, že tam bude s nunou ![]()
Taky mam mutsika a lodgera… takze doufam, ze ten lodger pujde do nuny hezky ![]()
Anielkha píše:
Taky mam mutsika a lodgera… takze doufam, ze ten lodger pujde do nuny hezky
Taky mám lodgera a do nuny jde dobře ![]()
Majkakoc,taky mě štve, že ten fusak u staré nuny nejde odepnout
…to je škoda.
Pěkná fotka nuny s lodgerem ![]()
Nevíte někdo, jde ten nový fusak odepnout? Budu asi starou Nunu prodávat a řeším, jestli si fusak nechat nebo prodat.
Fotky se mi natáhly 2×, nevím jak to smazat, tak se nezlobte. ![]()
vydra01 píše:
no krásně spinkáa lodger jde do nuny bez problémů
ahoj co to je lodger???
Já mam matky mutsy kočár ale nic takového neuznám??? Mám normal fusak od mutsy.Díky za info ![]()