Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Neloš píše:
Jediné co vidím trošku jako chybu je madlo ná kočárku.Takové co se oddělá když není potřeba. Měla bych lepší pocit u těch dětí kolem roku, ale to je jediné negativní. V reálu snad ničím nesklame
Já jsem ze začátku byla taky nesvá, že tam není madlo, ale u nás je to zatím v pohodě i bez madla ![]()
A to madlo je vubec k čemu? kdyz prcek nebude zvyklej tak myslim ze mu vubec nebude chybet, pujde z hlubokyho kočarku rovnou do nuny
po dlouhém rozmýšlení jsem zjistila ze nedokážu čekat az na konec dubna/květen a objednáme lékočici.. ješte že se stehujeme, jinak by po skalici jezdili uz 3 stejny nuny… OPRAVA 2 stejný a jedna dokonalá…
![]()
No jo, to mi došlo až ted že tam není to madlo…
u tech větších dětí to asi nevadí, ale co když tam posadím prcka 8-9ti měsíčního??
Příspěvek upraven 24.03.15 v 16:44
neli23 píše:Neli,vždyť budeš mít prcka připevněného pásy…já v tom teda nevidím vůbec problém, ale je to teda asi o zvyku. Já totiž madlo sundala i ze sporťáku
no jo, to mi došlo až ted že tam není to madlo…u tech větších dětí to asi nevadí, ale co když tam posadím prcka 8-9ti měsíčního??
jdu pro radu nová Nuna je tu chci si ji objednat co nejdřív, u mě vyhrála sand-běžová a já váhám zda kupovat set s pláštěnkou nebo jen Nunu a koupit nějakou univerzál, poradíte mi, je originální pláštěnka fajn?
No možná to je o zvyku, já zatím malou vozím v hluboké korbě tak uvidíme tak to bude. no právě že většina golfek to madlo má a až ted mi došlo že nuna ho nemá. tak snad to bude ok protože žádný jiný golfáč se mi tak nelíbí ![]()
Příspěvek upraven 24.03.15 v 16:44
majka79 píše:Majko,ta pláštěnka nuny má těžší zapínání(jako na zručnost, musíš prostrčit sucháč pod konstrukcí)…dá to trochu zabrat. Nevím, jestli se u nového modelu polepšili nebo zůstala stejná. Když se připevní, tak už je to v pohodě. Žádnou univerzální jsem nezkoušela, tak s tou neporadím.
jdu pro radu nová Nuna je tu chci si ji objednat co nejdřív, u mě vyhrála sand-běžová a já váhám zda kupovat set s pláštěnkou nebo jen Nunu a koupit nějakou univerzál, poradíte mi, je originální pláštěnka fajn?
Já bych brala ty barvy všechny!!! Jsou krásný na každý den jinou ![]()
chaala píše:majka79 píše:Majko,ta pláštěnka nuny má těžší zapínání(jako na zručnost, musíš prostrčit sucháč pod konstrukcí)…dá to trochu zabrat. Nevím, jestli se u nového modelu polepšili nebo zůstala stejná. Když se připevní, tak už je to v pohodě. Žádnou univerzální jsem nezkoušela, tak s tou neporadím.
díky za odpověď
já si nemyslím,že to madlo je k ničemu. Málo který prcek ti v pásech sedí na pevno u opěradla a když se pásy uvolnění tak může mimčo vypadnout. Madlo je tam právě pro bezpečnost.
Neloš píše:Neloš,určitě souhlasím, že madlo má bezpečnostní funkci. U syna jsem ho měla a bez něj ani ránu, ale ten byl divoch. Dcera zatím sedí zapásovaná úplně v klidu a v pohodě, žádné vyklánění…taky se to může časem změnit, uvidíme.
já si nemyslím,že to madlo je k ničemu. Málo který prcek ti v pásech sedí na pevno u opěradla a když se pásy uvolnění tak může mimčo vypadnout. Madlo je tam právě pro bezpečnost.
majka79 píše:chaala píše:díky za odpověďmajka79 píše:Majko,ta pláštěnka nuny má těžší zapínání(jako na zručnost, musíš prostrčit sucháč pod konstrukcí)…dá to trochu zabrat. Nevím, jestli se u nového modelu polepšili nebo zůstala stejná. Když se připevní, tak už je to v pohodě. Žádnou univerzální jsem nezkoušela, tak s tou neporadím.
nová nuna má nahoře už kovový poutka a dole se zapíná kolem konstrukce
ae zase nevím jestli typ pláštěnky bude úplně stejný, mám nunu 2011 a pláštěnu 2010
Taky si myslím že madlo je dobrá věc. Jak pro bezpečnost, tak pro pohodlí, dají se na něj dát i nožičky ![]()
Pro malýho prcka, tak min.do roka, bych golfky rozhodně nepořizovala a když, tak alespoň s polohováním nožiček a nebo na krátké přejezdy (jako druhý kočár)Přeci jen sporťák je pohodlí jak pro prcka, tak pro mamču, protože se mnohem snáž ovládá.(pokud tedy nejezdíte pouze po obchoďáku)
Já chci Nunu na léto, hlavně na dovču kvůli skladnosti, abych nemusela vozit sporťák. Nevím jestli malé nebude to madlo chybět. Jsou jí dva a čtvrt roku, nepoutám jí přes ramena, ale už jen kolem pasu a za to madlo se občas opírá. ![]()
nová nuna má jinak zapínanou pláštěnku? jsem zvědavá? nevíte?
jinak náš drak je zapínán jen kolem pasu, vyklání se jak drak a ještě nevypadl, ve sportáku madlo má, a tváří se, že mu tam pomalu vadí.
Barvičky miluju všechny, žlutá je geniální, kdybych měla holčičku máme fialovou, ale takhle s klukama u mě vede z nových černá, nejlíp vypadá v kombinaci s tou bílou/šedou. Lékořici máme doma, ta je už okoukaná ![]()