Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
a jestli teda ještě můžu, tak tu deku bych koupila jinou barvu než tu šedou, ať se trošku ozvláštní celkový vzhled…klidně tu žlutou, nebo jarní zelenou nebo klidně modrou, pro holčičku růžovou - ta šedá je super, že je kombinovatelná snad se vším! ![]()
Tak jsme se vrátili z veletrhu. Nunu jsem okukovala pěkně dlouho. Je fakt super. Pláštěnka prý bude jiná, tahle na ní nepůjde nandat. O fusaku nevěděla. Počkám si na žlutou. Kolečka jsou větší, ale jen ty zadní. Mě to nepřišlo. Neviděla jsem rozdíl. Zkoumala jsem hlavně to polohování. Jo odstín sand není ani trochu béžový, je to čistá stříbrná. Paní byla moc hodná, dala mi na sebe kontakt, že mi ty kolečka vymění i bez eshopu, že to bude rychlejší. Strašně příjemná a ochotná. Líbil se jí náš žlutý
Jinak malý si fakt vyhrál, klouzal se a lítal jak divej, tak jsme ho honili a moc jsme toho zkouknout nestihli.
majkakoc píše:
Tak jsme se vrátili z veletrhu. Nunu jsem okukovala pěkně dlouho. Je fakt super. Pláštěnka prý bude jiná, tahle na ní nepůjde nandat. O fusaku nevěděla. Počkám si na žlutou. Kolečka jsou větší, ale jen ty zadní. Mě to nepřišlo. Neviděla jsem rozdíl. Zkoumala jsem hlavně to polohování. Jo odstín sand není ani trochu béžový, je to čistá stříbrná. Paní byla moc hodná, dala mi na sebe kontakt, že mi ty kolečka vymění i bez eshopu, že to bude rychlejší. Strašně příjemná a ochotná. Líbil se jí náš žlutýJinak malý si fakt vyhrál, klouzal se a lítal jak divej, tak jsme ho honili a moc jsme toho zkouknout nestihli.
ty máš starou nunu žlutou? a v kolik hod. jsi tam byla, viděla jsem tam někoho se žlutou nunou. ![]()
Příspěvek upraven 24.03.15 v 17:01
A jej, já pláštěnku zatím nemám, to abych se po ní rychle podívala, aby pak už všude neměli jen tu 2011tku…
![]()
Byli jsme tam asi od 11 do 3 hodin. Máme tu starou žlutou. Možná jsme to byli my, neviděla jsem nikoho se žlutou, jen jednu paní s bleděmodrou. Já si asi novou pláštěnku neobjednám, ta stará je tak na prd, že než jsem jí malému zapnula, byl celej mokrej. Pokud jí výrazně nevylepšili, koupím universální od Emitexu a bude.
až tak? takže nemám se po ní shánět? ![]()
Holky jak jste tu psaly, že vám nejde odepnout fusak…jak jste to myslely? Jakože nejde odepnout a odebrat ten vrchní díl od toho, na čem dítě sedí? Mě to jde na té staré Nuně… ![]()
majkakoc píše:
Byli jsme tam asi od 11 do 3 hodin. Máme tu starou žlutou. Možná jsme to byli my, neviděla jsem nikoho se žlutou, jen jednu paní s bleděmodrou. Já si asi novou pláštěnku neobjednám, ta stará je tak na prd, že než jsem jí malému zapnula, byl celej mokrej. Pokud jí výrazně nevylepšili, koupím universální od Emitexu a bude.
Neloš píše:
No ty pásy jsou složité, buď jsem takový trdlo nebo si doufám zvyknu
Já jsem s těma pásama ze začátku taky děsně bojovala
Malá mi zdrhala z kočárku…jsem si přišla jak blb
Ale fakt to chce cvik, Teď už to zmáknu rychle. ![]()
Tak my jsme tam byli taky v tu dobu tak si to asi byla ty
já jsem tu žlutou nunu ještě neviděla a chtěla jsem se na něj podívat ale tys mi zmizela v davu. ![]()
Příspěvek upraven 24.03.15 v 17:01
Holky jak jste tu psaly, že vám nejde odepnout fusak…jak jste to myslely? Jakože nejde odepnout a odebrat ten vrchní díl od toho, na čem dítě sedí? Mě to jde na té staré Nuně…
Příspěvek upraven 12.03.11 v 20:53
chaala píše:Neloš píše:Já jsem s těma pásama ze začátku taky děsně bojovala
No ty pásy jsou složité, buď jsem takový trdlo nebo si doufám zvyknuMalá mi zdrhala z kočárku…jsem si přišla jak blb
Ale fakt to chce cvik, Teď už to zmáknu rychle.
pásy chtějí cvik. ale zase je výhoda, že když pospíchám, tak to zapnu jen jako 3bodové a malej se může i trochu hýbat. Popravdě, v zimní bundě a ve fusaku ty pásy ani nedopnu.
ooops, tak nejde - já jsem se na to dívala, že tam je normálně zip, tak jsem myslela, že jo, ale jsou tam dva
tak pardon…nejde to…
pásy jsou docela rébus, to je fakt…
chaala píše:
Jo,jo…nejde nám odepnout ten vrchní díl od spodního. Jak ho odpeneš?![]()
Holky jak jste tu psaly, že vám nejde odepnout fusak…jak jste to myslely? Jakože nejde odepnout a odebrat ten vrchní díl od toho, na čem dítě sedí? Mě to jde na té staré Nuně…
Příspěvek upraven 12.03.11 v 20:53
Nelis,já nad tím fusakem zrovna v pátek děsně dlouho koumala
Někdo tady psal, že v obchodě říkali, že určitě JDE oddělit.
Ten zip je prostě na obou stranách ukončen, nejde z toho vyjet. ![]()
No já jsem to právě odpoledne chytla do ruky, a dívala jsem se jak je ten zip ukončený a řekla jsem si, že to určitě půjde, nevyzkoušela jsem to, až teď…je to divný… ![]()
chaala píše:
Nelis,já nad tím fusakem zrovna v pátek děsně dlouho koumalaNěkdo tady psal, že v obchodě říkali, že určitě JDE oddělit.
Ten zip je prostě na obou stranách ukončen, nejde z toho vyjet.
neli23 píše:
bogey proč by bylo blbé červený pro kluka?mi se ten zapp taky líbil a byla jsem ze začátku rozhodnutá pro něj ale zjistila jsem že při skládání se musí vždy první vydelat korba a pak až složíš konstrukci což by mi docela vadilo. pak jsem ale objevila nunu a bylo to vyřešené
jj to mi na tom taky vadí ale pak jsem objevila fotku kde se to dá vše dohromady a do jedné tašky tak to nezabere vůbec místo tak to neřeším .. ![]()
mabis píše:Bogey píše:Zapp a prostorný??? ti teda nevím
pro tenhle http://www.delfinek.mimishop.cz/detail.php?… v modré barvě ale malého jsem tam měla i v červené a slušelo mu to ale pro kluka červeny to je blbé ne? … nunu jsem chtěla moc ale tenhle je fakt prostorný proti nuně …a jako bacha na to ze zappem se po terínu jezdí hodně blbě je nestabilní a blbě se ovládá jednou rukou
a rádo se na něm kazí skládání [/cit
mabis píše:Bogey píše:Zapp a prostorný??? ti teda nevím
pro tenhle http://www.delfinek.mimishop.cz/detail.php?… v modré barvě ale malého jsem tam měla i v červené a slušelo mu to ale pro kluka červeny to je blbé ne? … nunu jsem chtěla moc ale tenhle je fakt prostorný proti nuně …a jako bacha na to ze zappem se po terínu jezdí hodně blbě je nestabilní a blbě se ovládá jednou rukou
a rádo se na něm kazí skládání
noo určitě je prostornější než nuna i podle rozměrů co píšou