Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16837
15.3.11 12:03

Já myslím že se vrátit dá ale už tě to zase něco bude stát. já teda taky nevím jestli se nuna bude prodávat někde blízko mého okolí. chce to pozjištovat. :think:

Příspěvek upraven 24.03.15 v 17:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
15.3.11 12:33

Steka,nakoupené zboží přes net se dá vrátit. Myslím, že je tam nějaká lhůta 14dní, bez udání důvodu…projistotu si pročti podmínky toho obchodu na netu.
U nás ve městě taky nikde nunu neprodávali. Musela jsem ji jet omrknout až do Prahy. Máme to hodinu cesty, ale nechtěla jsem ji objednat bez okouknutí. Jenže stejně byla vyprodaná. :zed: A já ji poprvé viděla naživo, až když mi přišla poštou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
15.3.11 12:35

Ja myslim ze ji klidne muzes vratit do 14-dni bez udani duvodu,ale nesmi byt pouzita.Myslim ze tak nejak to je nedavno to bylo v obcanskem judu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
15.3.11 12:46

U nas ji take nikde blizko nemaji.O vikendu jsem ji ale konecne videla na zivo sice 2010 jenom a v jine barve a od te doby ji chci jeste vic nez driv :dance: Byla jsem se na ni podivat v CHebu a maji ji i v Sokolove v Detatku treba to nebudete mit tak daleko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
15.3.11 13:16

Jsi luxusní,dík.Teď jsem našla Na MMB.lékořcovou nunu se vším za 3499 nebo 3399,teď nevím,ale nemá to polohování až na leh.Vadí ti to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
15.3.11 15:20

Ahoj NUNAŘKY!! Ani nevite jak jste me potesili s tou sedo stribrnou! hned mam jasno kterou koupit! puvodne jsem chtela svetle modrou a ta ji je docela podobna, bezova se mi teda vubec nelibila.. Taky mám kluka a budu volit fialové a černé doplňky… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
15.3.11 19:07

já bych k té šedé koupila klidně i tyrkysově modrou nebo jarní zelenou. :dance: Už se těším na fotečky, jak to v ní bude klukům slušet! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neloš
16.3.11 11:01

Cetinko, tak co kočárek ještě nedorazil? Já včera byla v prodejně a zatím se neví přesný termín dodání :-( :zed: tak jsem zvědavá jestli to nebude až v dubnu to bych raději vzala už ten žlutý než sand

• Citovat
  • Upravit
160
16.3.11 11:27

Nuna

Ahoj prosímtě košík u nuny je vysouvací? Díky Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
16.3.11 11:31
steka píše:
Ahoj prosímtě košík u nuny je vysouvací? Díky Veronika

Košík není vysouvací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
16.3.11 11:32

Ale tušim že na straně 13nějaká mamka píše že je košíik vysouvací,tak já nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
16.3.11 11:39
Neloš píše:
Cetinko, tak co kočárek ještě nedorazil? Já včera byla v prodejně a zatím se neví přesný termín dodání :-( :zed: tak jsem zvědavá jestli to nebude až v dubnu to bych raději vzala už ten žlutý než sand

Stále mi nic nepřišlo, tak jsem tam volala a paní mi řekla, že fakturu poslala už dopředu se sledovaním zásilky. / trochu divný postup , ale no co.) Nuna bude na :wink: skladě 20.3. a hned mi ji budou odesílat. Myslím si , že 100% bude do středy příštího týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
16.3.11 11:43
steka píše:
Ale tušim že na straně 13nějaká mamka píše že je košíik vysouvací,tak já nevím.

Nikde jsem to tam na s.13 nenašla :nevim: Zkus to najít a pod tím dej citovat, zkopíruje se to sem. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
16.3.11 11:52
Verondra píše:
Freeonit, já už tašku neřeším. Postačí nám jedna, dvě plíny a ubrousky, hrníček s pitím. Mám na něm zavěšenou takovou tu síťovku na kočárky v barvě za pár šlupek. Myslím, že jsem ji kupovala v KIK za 60 Kč. Pro mě je ideální a jsem s ní maximálně spokojená. Dost toho pojme , pěkně drží a vůbec mi nepřekáží a dokonce na něm i hezky vypadá! Myslím, že klasická velká kabela by tam asi vadila. Taky košík je celkem prostorný, samo že ne na nákupy, ale schovám do něj peněženku, sůši a pití pro prcka a díky tomu, že je vysouvací, tak mi z něj nic nevypadne a není do něj vidět.
K tomu fusaku: jak jsem již psala v minulém příspěvku, já mám termo fusak od TCHIBO a je perfektní. V akci mě stál pouhých 249 Kč. Doporučit bych mohla i EMITEX.
Takže u mě je to takhle :wink: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
16.3.11 11:53

Tak co dočetla ses to o tom košíku? už jsem to našla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí