Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Já myslím že se vrátit dá ale už tě to zase něco bude stát. já teda taky nevím jestli se nuna bude prodávat někde blízko mého okolí. chce to pozjištovat. ![]()
Příspěvek upraven 24.03.15 v 17:04
Steka,nakoupené zboží přes net se dá vrátit. Myslím, že je tam nějaká lhůta 14dní, bez udání důvodu…projistotu si pročti podmínky toho obchodu na netu.
U nás ve městě taky nikde nunu neprodávali. Musela jsem ji jet omrknout až do Prahy. Máme to hodinu cesty, ale nechtěla jsem ji objednat bez okouknutí. Jenže stejně byla vyprodaná.
A já ji poprvé viděla naživo, až když mi přišla poštou ![]()
Ja myslim ze ji klidne muzes vratit do 14-dni bez udani duvodu,ale nesmi byt pouzita.Myslim ze tak nejak to je nedavno to bylo v obcanskem judu ![]()
U nas ji take nikde blizko nemaji.O vikendu jsem ji ale konecne videla na zivo sice 2010 jenom a v jine barve a od te doby ji chci jeste vic nez driv
Byla jsem se na ni podivat v CHebu a maji ji i v Sokolove v Detatku treba to nebudete mit tak daleko ![]()
Jsi luxusní,dík.Teď jsem našla Na MMB.lékořcovou nunu se vším za 3499 nebo 3399,teď nevím,ale nemá to polohování až na leh.Vadí ti to?
Ahoj NUNAŘKY!! Ani nevite jak jste me potesili s tou sedo stribrnou! hned mam jasno kterou koupit! puvodne jsem chtela svetle modrou a ta ji je docela podobna, bezova se mi teda vubec nelibila.. Taky mám kluka a budu volit fialové a černé doplňky… ![]()
já bych k té šedé koupila klidně i tyrkysově modrou nebo jarní zelenou.
Už se těším na fotečky, jak to v ní bude klukům slušet! ![]()
Cetinko, tak co kočárek ještě nedorazil? Já včera byla v prodejně a zatím se neví přesný termín dodání
tak jsem zvědavá jestli to nebude až v dubnu to bych raději vzala už ten žlutý než sand
steka píše:
Ahoj prosímtě košík u nuny je vysouvací? Díky Veronika
Košík není vysouvací.
Ale tušim že na straně 13nějaká mamka píše že je košíik vysouvací,tak já nevím.
Neloš píše:
Cetinko, tak co kočárek ještě nedorazil? Já včera byla v prodejně a zatím se neví přesný termín dodání![]()
tak jsem zvědavá jestli to nebude až v dubnu to bych raději vzala už ten žlutý než sand
Stále mi nic nepřišlo, tak jsem tam volala a paní mi řekla, že fakturu poslala už dopředu se sledovaním zásilky. / trochu divný postup , ale no co.) Nuna bude na
skladě 20.3. a hned mi ji budou odesílat. Myslím si , že 100% bude do středy příštího týdne.
steka píše:
Ale tušim že na straně 13nějaká mamka píše že je košíik vysouvací,tak já nevím.
Nikde jsem to tam na s.13 nenašla
Zkus to najít a pod tím dej citovat, zkopíruje se to sem. ![]()
Verondra píše:
Freeonit, já už tašku neřeším. Postačí nám jedna, dvě plíny a ubrousky, hrníček s pitím. Mám na něm zavěšenou takovou tu síťovku na kočárky v barvě za pár šlupek. Myslím, že jsem ji kupovala v KIK za 60 Kč. Pro mě je ideální a jsem s ní maximálně spokojená. Dost toho pojme , pěkně drží a vůbec mi nepřekáží a dokonce na něm i hezky vypadá! Myslím, že klasická velká kabela by tam asi vadila. Taky košík je celkem prostorný, samo že ne na nákupy, ale schovám do něj peněženku, sůši a pití pro prcka a díky tomu, že je vysouvací, tak mi z něj nic nevypadne a není do něj vidět.
K tomu fusaku: jak jsem již psala v minulém příspěvku, já mám termo fusak od TCHIBO a je perfektní. V akci mě stál pouhých 249 Kč. Doporučit bych mohla i EMITEX.
Takže u mě je to takhle.