Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
neli23 píše:
my máme dorjan prestige, má nafukovací kolečka takže vypadá porád hezky ale zatím jezdíme teprv necelé 4měsíce. to jsem právě chtěla nafuk.kolečka protože ty nenafuk.jsou hned zničené.no ale má to i výhody. koupíte si nový kočár na druhé mimi. to my s ním budem jezdit asi hooodně dlouho…[/cit
neli23 píše:
my máme dorjan prestige, má nafukovací kolečka takže vypadá porád hezky ale zatím jezdíme teprv necelé 4měsíce. to jsem právě chtěla nafuk.kolečka protože ty nenafuk.jsou hned zničené.no ale má to i výhody. koupíte si nový kočár na druhé mimi. to my s ním budem jezdit asi hooodně dlouho…jj
Mě se moc libí graco symbio,ale protože máme třetí mimčo a další už určo nebude
musím polevit na ceně a nuna je pěkná za přijatelnou cenu ![]()
Neli23 musím často jezdit s děravou gumou a tvůj uzná, že to chce změnu ![]()
denvoj píše:Dekuji za odpoved a za radu mas pravdu ze v zimne bude spostak.Malej je 15mesicu to mame skoro stejne stare princeznyKvetaAdelka píše:Ahoj
ahoj ty uz mas obednanou novou zlutou nunu a kdy ti prijde ja ji chci take ale vsude rikaji ze bide v pulce dubna dekuji za info predem.Kolik te bude stat?A kde jsi ji obednala uz se ji nemuzu dockat az ji budu mit domaNunu mám objednanou ve žluté barvě s WP setem z www.slunatko.cz za 4.289,– (doprava zdarma
) Počítám s tím, že bude až v té půlce dubna. Už abych ji měla doma, to čekání je peklo. Ale stojí za to
Nevím, jak starou máš holčičku, ale nám se rozhodně origoš fusak od nuny nevyplatí. Johanka teď bude mít 16 měsíců a je dost velká. Také mám fusak od Emitexu, v černo-limetkové barvě a rozhodně nebudu kupovat jiný, aby se hodil k nuně. Té zelené tam moc není a myslím, že v zimě stejně budu jezdit se sporťákem, takže toto mě netrápí
Miky23 píše:
Ano má novou nunu..Nevim kde si jí kupovala..:))taky jsem se divila protože se měla prodavat dýl..:)
a odkud je kámoška??? jestli se k ní nedostala stejjným omylem jako já ![]()
holky na aukru licorice 2010_ted cena 3290 vč, komplet setu
http://tr.aukro.cz/…2181269.html
KvetaAdelka píše:
Ahoj holky,potrebovala bych poradit jestli ma cenu si obednat k nove Nune i fusak?Mam od Emitek cervenocerny,myslite jestli se bude hodit k zlute Nune,nebo si mam objednat original?Dekuji vsem predem za odpoved
Já jsem do nuny taky dávala červenočerný fusak od Emitexu nebo růžový Lodger a mám žlutou nunu. Potřebovala jsem v zimě vyjet, sníh byl udusaný(jelo se dobře), tak aby malé nebylo zima. Barvu jsem neřešila
V tom originál fusaku by bylo zima, je slaboučký.
byli jsme sním spokojeni a proto ho po tak kráté době prodávají
přitom víme,že jim zřejmě vadilo,že mimčo nemá při spaní vůbec pohodlí
Neloš píše:Neloš,bych řekla, že touží po nové polohovací nuně. Takových inzerátů bude asi víc a víc
byli jsme sním spokojeni a proto ho po tak kráté době prodávajípřitom víme,že jim zřejmě vadilo,že mimčo nemá při spaní vůbec pohodlí
chaala píše:KvetaAdelka píše:Já jsem do nuny taky dávala červenočerný fusak od Emitexu nebo růžový Lodger a mám žlutou nunu. Potřebovala jsem v zimě vyjet, sníh byl udusaný(jelo se dobře), tak aby malé nebylo zima. Barvu jsem neřešila
Ahoj holky,potrebovala bych poradit jestli ma cenu si obednat k nove Nune i fusak?Mam od Emitek cervenocerny,myslite jestli se bude hodit k zlute Nune,nebo si mam objednat original?Dekuji vsem predem za odpoved
V tom originál fusaku by bylo zima, je slaboučký.
Ahoj dekuji mockrat za radu,chtela jsem se zeplat jaka
je v realu ta zluta barva na fotkach vypada moc nadherne.Ale obcas tu pisou ze v realu jsou ty barvy uplne jine nez na fotkach?
KvetaAdelka,řekla bych, že ta žlutá barva fotce odpovídá. nebyla jsem zklamaná, když nuna přišla poštou. ![]()
chaala píše:
KvetaAdelka,řekla bych, že ta žlutá barva fotce odpovídá. nebyla jsem zklamaná, když nuna přišla poštou.
dekuji,tak to je dobre
uz abych ji mela doma ![]()
vydra01 píše:
Vydro,prosím tě já jsem úplný laik,když se zaregistruješ na aukru a chci jen nakupovat platí se za to něco?
steka píše:vydra01 píše:Vydro,prosím tě já jsem úplný laik,když se zaregistruješ na aukru a chci jen nakupovat platí se za to něco?