Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
51
17.3.11 11:04
neli23 píše:
my máme dorjan prestige, má nafukovací kolečka takže vypadá porád hezky ale zatím jezdíme teprv necelé 4měsíce. to jsem právě chtěla nafuk.kolečka protože ty nenafuk.jsou hned zničené.no ale má to i výhody. koupíte si nový kočár na druhé mimi. to my s ním budem jezdit asi hooodně dlouho… :-D [/cit
neli23 píše:
my máme dorjan prestige, má nafukovací kolečka takže vypadá porád hezky ale zatím jezdíme teprv necelé 4měsíce. to jsem právě chtěla nafuk.kolečka protože ty nenafuk.jsou hned zničené.no ale má to i výhody. koupíte si nový kočár na druhé mimi. to my s ním budem jezdit asi hooodně dlouho… :-D

jj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neloš
17.3.11 11:42

Mě se moc libí graco symbio,ale protože máme třetí mimčo a další už určo nebude :mrgreen: musím polevit na ceně a nuna je pěkná za přijatelnou cenu :-)

• Citovat
  • Upravit
Neloš
17.3.11 11:44

Neli23 musím často jezdit s děravou gumou a tvůj uzná, že to chce změnu :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
2074
17.3.11 12:31
denvoj píše:
KvetaAdelka píše:
ahoj ty uz mas obednanou novou zlutou nunu a kdy ti prijde ja ji chci take ale vsude rikaji ze bide v pulce dubna dekuji za info predem.Kolik te bude stat?A kde jsi ji obednala uz se ji nemuzu dockat az ji budu mit doma :dance:
Ahoj :-) Nunu mám objednanou ve žluté barvě s WP setem z www.slunatko.cz za 4.289,– (doprava zdarma :-D ) Počítám s tím, že bude až v té půlce dubna. Už abych ji měla doma, to čekání je peklo. Ale stojí za to :mrgreen: Nevím, jak starou máš holčičku, ale nám se rozhodně origoš fusak od nuny nevyplatí. Johanka teď bude mít 16 měsíců a je dost velká. Také mám fusak od Emitexu, v černo-limetkové barvě a rozhodně nebudu kupovat jiný, aby se hodil k nuně. Té zelené tam moc není a myslím, že v zimě stejně budu jezdit se sporťákem, takže toto mě netrápí :wink:
Dekuji za odpoved a za radu mas pravdu ze v zimne bude spostak.Malej je 15mesicu to mame skoro stejne stare princezny :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
17.3.11 14:14
Miky23 píše:
Ano má novou nunu..Nevim kde si jí kupovala..:))taky jsem se divila protože se měla prodavat dýl..:)

a odkud je kámoška??? jestli se k ní nedostala stejjným omylem jako já ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
17.3.11 17:10

holky na aukru licorice 2010_ted cena 3290 vč, komplet setu
 http://tr.aukro.cz/…2181269.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
17.3.11 17:30
KvetaAdelka píše:
Ahoj holky,potrebovala bych poradit jestli ma cenu si obednat k nove Nune i fusak?Mam od Emitek cervenocerny,myslite jestli se bude hodit k zlute Nune,nebo si mam objednat original? :nevim: Dekuji vsem predem za odpoved

Já jsem do nuny taky dávala červenočerný fusak od Emitexu nebo růžový Lodger a mám žlutou nunu. Potřebovala jsem v zimě vyjet, sníh byl udusaný(jelo se dobře), tak aby malé nebylo zima. Barvu jsem neřešila :mrgreen: V tom originál fusaku by bylo zima, je slaboučký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neloš
17.3.11 17:33

byli jsme sním spokojeni a proto ho po tak kráté době prodávají :nevim: přitom víme,že jim zřejmě vadilo,že mimčo nemá při spaní vůbec pohodlí

• Citovat
  • Upravit
1556
17.3.11 17:43
Neloš píše:
byli jsme sním spokojeni a proto ho po tak kráté době prodávají :nevim: přitom víme,že jim zřejmě vadilo,že mimčo nemá při spaní vůbec pohodlí
Neloš,bych řekla, že touží po nové polohovací nuně. Takových inzerátů bude asi víc a víc :mrgreen: :mrgreen: Jsem zvědavá, jestli se budou prodávat tyhle použité nuny 2010.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
17.3.11 17:58
chaala píše:
KvetaAdelka píše:
Ahoj holky,potrebovala bych poradit jestli ma cenu si obednat k nove Nune i fusak?Mam od Emitek cervenocerny,myslite jestli se bude hodit k zlute Nune,nebo si mam objednat original? :nevim: Dekuji vsem predem za odpoved
Já jsem do nuny taky dávala červenočerný fusak od Emitexu nebo růžový Lodger a mám žlutou nunu. Potřebovala jsem v zimě vyjet, sníh byl udusaný(jelo se dobře), tak aby malé nebylo zima. Barvu jsem neřešila :mrgreen: V tom originál fusaku by bylo zima, je slaboučký.

Ahoj dekuji mockrat za radu,chtela jsem se zeplat jaka :nevim: je v realu ta zluta barva na fotkach vypada moc nadherne.Ale obcas tu pisou ze v realu jsou ty barvy uplne jine nez na fotkach?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
17.3.11 18:50

KvetaAdelka,řekla bych, že ta žlutá barva fotce odpovídá. nebyla jsem zklamaná, když nuna přišla poštou. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
17.3.11 20:08
chaala píše:
KvetaAdelka,řekla bych, že ta žlutá barva fotce odpovídá. nebyla jsem zklamaná, když nuna přišla poštou. :wink:

dekuji,tak to je dobre :dance: uz abych ji mela doma :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
17.3.11 22:14
vydra01 píše:

Vydro,prosím tě já jsem úplný laik,když se zaregistruješ na aukru a chci jen nakupovat platí se za to něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
17.3.11 22:24
Nic neplatíš, platí jen prodávajícíc provizi z prodeje.
steka píše:
vydra01 píše:
Vydro,prosím tě já jsem úplný laik,když se zaregistruješ na aukru a chci jen nakupovat platí se za to něco?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
17.3.11 22:26

Jsi hodná dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie