Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
to jsem netušila tak živou diskuzi, mě to jen napadlo, že o něm vím, nikdy jsem ho , asi naštěstí, neměla. Tak super probrána další nemožnost, ne?! Ono je fakt, že ten nánožník je těžce nedesignovej, a nuna těžce designová. A co říkáte na deky od aesthetics?
Neloš píše:
Steko koukni na tento kočárek má i polohování nožiček cena je ale trošku jiná a je to úplná novinka z veletrhuNAVINGTON SCOONER
Ahoj,holky.Moc se mi libila nova nuna a byla sem pro ni rozhodnuta,alee…Nelos,nasadila jsi mi brouka do hlavy a ted uvazuji o tomto kocarku,Navington Scooner.Je hezkej a ma madlo a polohovani nozicek,coz mi u nuny chybelo.A prosim te,zkouselas ho na tom veletrhu?Jak se s nim jezdi,je tak lehky,jako nuna?
Fisveta píše:Neloš píše:Ahoj,holky.Moc se mi libila nova nuna a byla sem pro ni rozhodnuta,alee…Nelos,nasadila jsi mi brouka do hlavy a ted uvazuji o tomto kocarku,Navington Scooner.Je hezkej a ma madlo a polohovani nozicek,coz mi u nuny chybelo.A prosim te,zkouselas ho na tom veletrhu?Jak se s nim jezdi,je tak lehky,jako nuna?
Steko koukni na tento kočárek má i polohování nožiček cena je ale trošku jiná a je to úplná novinka z veletrhuNAVINGTON SCOONER
Prosím tě ,kde jsi našla ten navington? Já jen vděském rájia cena nějak 5300? Našla jsi ho i na jiné stránce? Steka
Steko,ja taky tam.Mam pocit,ze ho snad jinde ani nemaji.Prave v tom je problem,chtela bych ho videt nazivo
.
Holky,ještě jsem ho viděla na www.levne-kocarky.eu ,naživo ho ale taky nemají,zeptejte se tam,kde prodávají x-landery,má to být stejný(polský)výrobce.
Příspěvek upraven 18.03.11 v 21:47
Fisveta píše:
Steko,ja taky tam.Mam pocit,ze ho snad jinde ani nemaji.Prave v tom je problem,chtela bych ho videt nazivo.
To je blbé co? Manžel teď došel pc a řekl, že Nuna i Navington jsou takové vehikly a je po kočáru,tak nevím.
Chce ,ať dojedeme
z naším Jane.
dianda píše:
Holky,ještě jsem ho viděla na levne-kocarky.cz ,naživo ho ale taky nemají,zeptejte se tam,kde prodávají x-landery,má to být stejný(polský)výrobce.
Co polský za ty prachy?tak to dávám zpátečku hned!
Nevím 100%,ale někde tady na emimi to někdo,kdo byl na veletrhu psal,že je to jejich,o třídu lepší kočár pro náročnější zákazníky.
dianda píše:
Nevím 100%,ale někde tady na emimi to někdo,kdo byl na veletrhu psal,že je to jejich,o třídu lepší kočár pro náročnější zákazníky.
Asi to bude fakt polsky vyrobce,proto ze na googlu mi vyhodilo spoustu polskych stranek s timto kocarkem.
Vydro, mě napadlo,že máme stejně staré kluky,prosím tě,myslíš si,že malého narveš na podzim do toho fusako-nánožníku? Štěpi má 19 měs. a je cca 88 velký.Manžel hučí,že všechny golfky jsou vehikly,no ,já možná souhlasím,že nuna není až tak vychytaný kousek na praktičnost,ale mě se strašně líbí ,tak nevím jen,zda objednat i ten fusak,ale líbí se mi to komplet,ale nevím zda tam teda vejde.Díky Steka
![]()
Chlapi to berou prakticky a jim žáden kočár vyhovovat nebude! naštěstí děti nejvíc vozíme my, a hold už jsme takové , že někdy se spíše díváme na vzhled než na praktičnost… Nunu jsem na živo bohužel neviděla, ale podle popisu a recenzi by měla splňovat vše co od ni požaduji. , vždy si musíme dát otázku proč a na jaký terén ho budu potřebovat… a z toho vycházet. Pak si myslím , že až tak
ke zklamání nemůže dojít..
cetinka píše:
Chlapi to berou prakticky a jim žáden kočár vyhovovat nebude! naštěstí děti nejvíc vozíme my, a hold už jsme takové , že někdy se spíše díváme na vzhled než na praktičnost… Nunu jsem na živo bohužel neviděla, ale podle popisu a recenzi by měla splňovat vše co od ni požaduji. , vždy si musíme dát otázku proč a na jaký terén ho budu potřebovat… a z toho vycházet. Pak si myslím , že až takke zklamání nemůže dojít..
Kdo ví no! ![]()
steka píše:
Vydro, mě napadlo,že máme stejně staré kluky,prosím tě,myslíš si,že malého narveš na podzim do toho fusako-nánožníku? Štěpi má 19 měs. a je cca 88 velký.Manžel hučí,že všechny golfky jsou vehikly,no ,já možná souhlasím,že nuna není až tak vychytaný kousek na praktičnost,ale mě se strašně líbí ,tak nevím jen,zda objednat i ten fusak,ale líbí se mi to komplet,ale nevím zda tam teda vejde.Díky Steka![]()
omluvavse že skaču do řeči, ale bohižek fusake k nový nune budu až v květnu, objednala jsem cely set s fusakem, a mne volaly že budu fusak v květnu, tak taky nevim jak velky vyroste za leto i když mam rada prodavat kočarek aby byl complet ze všem všude co patři k nemu. ( Omluvamse za češtinu
pišu v jinem jazece) proto moc nepišu ale čtu rada.
Můj chlap taky nejdříve kulil oči a teď když jsem mu řekla, že uvažuji o prodeji, tak mi to zatrhnul, prý konečně kočár s kterým se dá normálně jezdit. Je s ním moc spokojený. ![]()