Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2074
19.3.11 12:39
vydra01 píše:
ted jsem koukla na to icoo videjo, no mazec repráky v boudě, tak to už je síla :dance: :zed:

Ahoj ted jsem koukla na ten icoo video a fakt dobre ty repraky v boudicce je uz mazec,ale chtela jsem rict ze to polohovani na nozicky se mi zda fakt male.Tak si myslim ze to clovek dlouho nevyuzije obzvlas kdyz ma nekdo vetsi dito,pak jej budou mit stejne dolu.Pro to bych vubec neresila ze na nune nejsou polohovatelne nozky,a myslim ze vetsina ditek co jezdi v Nune tak tam moc nespi.Ale co resime tu uz obcas prkotiny.Nas vozily v golfkach kde nebyly polohovaci zada natos nozicky a bylo to tez bez madla a jak jsme to prezily ne :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
19.3.11 12:56
KvetaAdelka píše:
vydra01 píše:
ted jsem koukla na to icoo videjo, no mazec repráky v boudě, tak to už je síla :dance: :zed:
Ahoj ted jsem koukla na ten icoo video a fakt dobre ty repraky v boudicce je uz mazec,ale chtela jsem rict ze to polohovani na nozicky se mi zda fakt male.Tak si myslim ze to clovek dlouho nevyuzije obzvlas kdyz ma nekdo vetsi dito,pak jej budou mit stejne dolu.Pro to bych vubec neresila ze na nune nejsou polohovatelne nozky,a myslim ze vetsina ditek co jezdi v Nune tak tam moc nespi.Ale co resime tu uz obcas prkotiny.Nas vozily v golfkach kde nebyly polohovaci zada natos nozicky a bylo to tez bez madla a jak jsme to prezily ne :lol: :dance:

Ale v tom máš naprostou pravdu. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
19.3.11 13:11
steka píše:
Anielkha píše:
vydra01 píše:

akorat je icoo hrozne tezky :-?

u nas je manzel taky nunou nadseny, chvalil mne, ze jsem dobre vybrala :) ale ja vedle mutsyny chci proste lehky golfac s kterym jen vybehnu :) koupila bych ji i kdyby nebyla polohovaci… proste pro mne jsou golfky golfky a na zbytek mam sportak :)

pockam az bude nove prislusenstvi a objednam ji :)
Prosím tě k nuně má být nové přislušenství? A jaké a kdy? :roll:

cetla jsem ze plastenka nesedi (na fb babyparku)… tak cekam jestli udelaji 2011.. kdy bude to nevim.

• Citovat
  • Upravit
160
19.3.11 13:22
Anielkha píše:
steka píše:
Anielkha píše:
vydra01 píše:

akorat je icoo hrozne tezky :-?

u nas je manzel taky nunou nadseny, chvalil mne, ze jsem dobre vybrala :) ale ja vedle mutsyny chci proste lehky golfac s kterym jen vybehnu :) koupila bych ji i kdyby nebyla polohovaci… proste pro mne jsou golfky golfky a na zbytek mam sportak :)

pockam az bude nove prislusenstvi a objednam ji :)
Prosím tě k nuně má být nové přislušenství? A jaké a kdy? :roll:
cetla jsem ze plastenka nesedi (na fb babyparku)… tak cekam jestli udelaji 2011.. kdy bude to nevim.

Jak nesedí? Jako na nunu 2010? Chceš koupit novou nunu? Já taky.Holky co kolečka,jsou plastové a jak vypadají po pár jízdách.Teď jsem četla recenze na nějaký golfky za 13000 a mají kolečka zničený po pár vyjížďkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
19.3.11 13:27

Do jaké nunu půjdeš? Já zvažuji lékořici,ale příjde mi, že jí mají všichni. :pocitac: Já jěště uvažuji nad tou černou ze světlou boudou,to, že má boudu jinou mi příjde zajímavé.
A dala bych tam černý ,emitex fusak,když ten origoš je tak malý.Chtěla jsem koupit origoš ale potom co psala vydra asi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
19.3.11 13:27

steka: Babypark tvrdil ze plastenka 2010 sedi na nunu 2011, ale co jsem cetla v diskuzi na fb, tak to tak neni… :nevim:

Příspěvek upraven 19.03.11 v 13:28

• Citovat
  • Upravit
Any11
19.3.11 13:28

Ja pockam az barvy uvidim na zivo… Mala jeste nesedi, takze ja se nikam nezenu. Ale asi koupime sand. Ale urcite koupim komplet, tisicovka uz mne nevytrhne. :)

• Citovat
  • Upravit
2074
19.3.11 13:29

A jeste k tomu madlu je tu spousta maminek co tu pisou ze kdyby tam bylo madlo tak je to vice bezpecne.Ale sahnete si vsichni do svedomi,na sportaku je madlo a kolik maminek sve ditko pouta v kocarku.Vetsinou je tam maminky jen posadi a dal to neresi mysli si ze se nemuze nic stat ze je tam madlo.Ja jsem naopak rada ze tam to madlo neni tak to kazdou maminku donuti sve ditko poutat.A k Nune byse madlo vubec nehodilo uz abych ji mela doma :dance: Holky tady pisete o novich doplncich k nove Nune mezi nemi ma byt i nanoznik?Dekuji predem za Informaci vsem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
19.3.11 13:39
Anielkha píše:
steka: Babypark tvrdil ze plastenka 2010 sedi na nunu 2011, ale co jsem cetla v diskuzi na fb, tak to tak neni… :nevim:Příspěvek upraven 19.03.11 v 13:28

Co je diskuse fb?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
19.3.11 13:58
steka píše:
Anielkha píše:
steka: Babypark tvrdil ze plastenka 2010 sedi na nunu 2011, ale co jsem cetla v diskuzi na fb, tak to tak neni… :nevim:Příspěvek upraven 19.03.11 v 13:28
Co je diskuse fb?

diskuze babyparku na facebooku

• Citovat
  • Upravit
1556
19.3.11 14:43

KvetaAdelka,ty doplňky jsou jen moskytiéra, pláštěnka a fusak. Nic nového. Jen celý set k Nuně 2011 bude možno koupit až někdy začátkem května.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
19.3.11 21:19
Anielkha píše:

no sedí, jde tam nasadit, ale kdyby byl ten suchej zip delší, tak se zlobit nebudu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
19.3.11 21:24
mabis píše:
Anielkha píše:
no sedí, jde tam nasadit, ale kdyby byl ten suchej zip delší, tak se zlobit nebudu ;)

cekala jsem na tvuj komentar :) tak aspon holky vi na cem jsou :)

• Citovat
  • Upravit
80
19.3.11 21:30

já nad tou pláštěnou dumala, a musí být asi trochu jiná, dyt u nové nuny je na boku všude látka. Ale to jen tak na okraj.

jo jak vymyslím fusak na podzim ještě nevím, spíš si myslím, že malej už bude hodně chodit a jinak si vystačíme jen s lodger fusakem. Tak jsem letos v zimě dávala na cesty šalinou davču do golfek inglesina a zvládl to.

A btw. Dneska jsme byli v Olympiádě a potkávala jsem jen žluté nuny, slovy tři celkem. Takže moje lékořice bude asi nakonec ne tak častá
:roll:

jo a cena icoo je děsivá - 8,5 litru, takže se tváří jako sporták

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
19.3.11 21:42

Tak ta cena je děsivá. Já asi nekoupím fakt nic,jak to tak čtu,tak taky malý bude lítat pěšky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí