Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1477
21.3.11 13:12

STEKA taky bych nejradeji koupila jiny kocar protoze je to zdlouhave, jsem nedockava a v nasem pidi mestecku jezdi 3 NUNY!!! ale bohuzel jinej golfac se mi nelibi… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
21.3.11 13:29
freeonit píše:
STEKA taky bych nejradeji koupila jiny kocar protoze je to zdlouhave, jsem nedockava a v nasem pidi mestecku jezdi 3 NUNY!!! ale bohuzel jinej golfac se mi nelibi… :-(

Já se trochu bojím,že nejsou až tak vychytaný,mám Jane slalom stál 25000 a pravda, zdá se mi takový otevřený,tak bych chtěla ať má třeba aspoň tu stahovací stříšku, ať nesvítí v létě na malýho,vím že se tam dají dát sluneční clony,ale táhej vše v létě na koukák,už tak máš toho dost.Fakt nevím.Taky se bojítoho sezení skoro u země.Je to spíš jen takový kočár na parádu,ale víc od něj čekat nemůžeme. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neloš
21.3.11 14:26

Steko promiň ale já ti absolutně nerozumím :think: :nevim: hned píšeš že tě nuna zklamala potom že je jen na parádu, tak proč vůbec o něm přemýšlíš? Co se mě týče bych nekupovala něco co jen kritizuji.

• Citovat
  • Upravit
113
21.3.11 15:27

Holky myslíte si , že by tahle taška šla i na NUNU. Není od Emitexu a je mnohém levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
21.3.11 15:38

cetinko,
co je to za tašku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
21.3.11 15:47

Steka:jsou to taky jen golfky takže od nich nemůžem čekat že budou stoprocentní.

Příspěvek upraven 24.03.15 v 17:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
21.3.11 15:52
jabek píše:
cetinko,
co je to za tašku?

Našla jsem ji na MMB výrobce je NADINNE( neznám) a cena 220 Kč. Je velmi podobná té od Emitexu. je ze šusťákoviny a má jednu velkou kapsu na zip a druhou menší na suchý zip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
21.3.11 16:54
cetinka píše:
Holky myslíte si , že by tahle taška šla i na NUNU. Není od Emitexu a je mnohém levnější.

Cetinko,připíná se suchým zipem? Myslím, že by na Nunu šla. :wink: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
21.3.11 17:02

holky já nikde nemůžu najít tu sítovku jak má mabis, kdyby jste ji spatrili hodte mi sem odkaz… :-) koukala jsem do ruznych e-shopu ale nenasla jsem :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
21.3.11 17:18
chaala píše:
cetinka píše:
Cetinko,připíná se suchým zipem? Myslím, že by na Nunu šla. :wink: :pankac:

Nahoře se to připíná sponou a dole to bude tuším na ten suchý zip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.3.11 17:42

Ahojky! Chtěla bych se zeptat vás, zkušenějších, kdo jste kočárek už měly nebo viděly… Byl to můj favorit, žádný jiný golfáč se mi nelíbí, chtěla jsem ho koupit tento týden, ale zrovna jsem slyšela, že má tři velké nedostatky :cry: . Nejprve madlo před dítětem chybí, takže musí se pořád poutat ( a to u našeho prcka je asi blbé - bude nám teprve 7 měsíců), rukojeť prý není výškově nastavitelná a nakonec asi to nejhorší, že nožky nejsou polohovatelné :think: . Takže i když mimčo usne a jde to dát úplně do lehu, nožky visí. Co je na tom pravdy nebo jaké máte zkušenosti? Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
21.3.11 17:54

marki.s, nožičky opravdu polohovat NEJDOU. Madlo u Nuny NENÍ. A rukojeť JE nastavitelná. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
21.3.11 21:37
Neloš píše:
Steko promiň ale já ti absolutně nerozumím :think: :nevim: hned píšeš že tě nuna zklamala potom že je jen na parádu, tak proč vůbec o něm přemýšlíš? Co se mě týče bych nekupovala něco co jen kritizuji.

Neloš,asi mě blbě chápeš,mě se strašně líbí a pořád váhám,zda se dají dobře využít.Vyhodit 5000 za něco co zjistím,že je tak na půl roku zrovna nechci,jen proto ,že mám pocit, že mám NUNU.Holky píší,že fusák je malý a co dám do něj na podzim až bude chladněji,jaksi malý tam nevleze.Paní psala ,že moskytierá je taky úplně na nic a páštěnku,že má na nunu ale neprigoš,neboť i ta jí přišla nepříspůsobivá.Chápeš doufám to,že chci pro malého nejlepší komfort a pro mě bezproblémévé zacházení s :cry: golfáčem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neloš
22.3.11 13:29

jj, ale určitě pokud si nejsi jistá bych hledala něco jiného. Já myslím,že nuna bude dobrá jen každýmu v
yhovuje něco jiného. Tak dobře vyber :-)

• Citovat
  • Upravit
Neloš
22.3.11 13:30

No a jinak zítra ráno si jedu pro svoji sand nunu, tak se moc těším . Mám ji už nachystanou v obchodě :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4