Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
24.3.11 13:33
Anielkha píše:
U stare to taky planda? Neni to tim polohovanim?

Zcela urcite to souvisi s tim polohovanim,nova nuna ma zadni cast boudicky vetsi.Je tam sice suchy zip nekde uprostred zadove operky,ale nejde to jaksi pripevnit napevno.Anebo to jde,holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
24.3.11 15:57

Gina1210,barvu jsme řešily skoro všechny :mrgreen: …takže v pohodě. Tu žlutou nunu určitě potkáš kolem sebe častěji než fialovou…podle toho, v jak velikém městě bydlíš. Jinak ta žlutá celkem odpovídá uváděným fotkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
24.3.11 19:06

tak já dnes nadšeně čekala na PPL balík došel ale místo Nuny Sand, kterou jsem si objednala mi omylem poslali LÉKOŘICI
volala jsem do delfínku a paní se moc omlouvala a že to zítra napraví PPL nám přiveze zdarma tu naši a tuhle odveze zpět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neloš
24.3.11 19:07
tak to nezávidím :-(
majka79 píše:
tak já dnes nadšeně čekala na PPL balík došel ale místo Nuny Sand, kterou jsem si objednala mi omylem poslali LÉKOŘICI
volala jsem do delfínku a paní se moc omlouvala a že to zítra napraví PPL nám přiveze zdarma tu naši a tuhle odveze zpět
  • Citovat
  • Upravit
Neloš
24.3.11 19:11

Jinak jsem jela dnes reklamovat svoji nunu a tak jak to rachtá to bude rachtat úplně všem zkoušela jsem i jiné a je to stejné. Prostě jsem zjistila,že když se jezdí dlouho na nafukovacích které nedrnkají vůbec a přejde se na plastové je to pro člověka děsný nezvyk, tak nezbyde nic jiného než si zvyknout :think:

• Citovat
  • Upravit
113
24.3.11 19:26
Tak mi to taky nedalo a vyjela ven, chodník máme ze zámkovky a je to docelá mazec. někdy mi to připomína jak jsme kdysi jezdívali na plastové tatrovce. Je to asi o zvyku a povrchu cesty. akorát mám strach s těch koleček , že se brzo ojedou. :roll:
Neloš píše:
Jinak jsem jela dnes reklamovat svoji nunu a tak jak to rachtá to bude rachtat úplně všem zkoušela jsem i jiné a je to stejné. Prostě jsem zjistila,že když se jezdí dlouho na nafukovacích které nedrnkají vůbec a přejde se na plastové je to pro člověka děsný nezvyk, tak nezbyde nic jiného než si zvyknout :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
24.3.11 19:26
Neloš píše:
Jinak jsem jela dnes reklamovat svoji nunu a tak jak to rachtá to bude rachtat úplně všem zkoušela jsem i jiné a je to stejné. Prostě jsem zjistila,že když se jezdí dlouho na nafukovacích které nedrnkají vůbec a přejde se na plastové je to pro člověka děsný nezvyk, tak nezbyde nic jiného než si zvyknout :think:
… a nebo pořídit jiné golfky, TFK buggstera dělají v letošní kolekci s nafukovačkama :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
24.3.11 20:38

Holky,tak my mame tu nunu sand doma,neodolala sem :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
24.3.11 20:49

dnes jsem také vyjela poprvé s nunou a docela dost rachtá.Myslíte ,že je to tedy normální? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
24.3.11 20:49
Fisveta píše:
Holky,tak my mame tu nunu sand doma,neodolala sem :-D .

Fotečky :-) A první dojmy z jízdy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
24.3.11 22:10

Ahoj holky,tak jak to tak čtu,tak jsem ráda,že jsem nunu po takové době rozhodování nakoupila.MAnžel by mě uškrtil,říkal pořád že bude rachtat a já ho přesvědčovala že né.Jééééé mi se odechlo.Vám přeji ,ať si brzi zvyknete na rachot.Ale jinak je nunu fakt nádherná a v koutku duše ssi jí stejně přeji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.3.11 22:23

Ahoj, chtěla bych se vás všech zeptat jak staré dítka v té nuně vozíte. Mám doma prcka starého 8 měsíců, tak váhám :-). Jinak golfky rachtaj skoro všechny
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
24.3.11 22:26

Malému budou v květnu 2 roky a ještě se tam pěkně vejde. Vsedě už mu teda nestačí zádová opěrka a trošku mu vykukuje hlavička ,ale vůbec to nevadí. Vleže se ještě pěkně vyspinká..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.3.11 22:29

Děkuju, já spíš jesli mu nebude ještě moc veliká :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neloš
25.3.11 07:42
sice gomová kolečka ,ale řidítka na nic, takže radši ať rachtáme, ale uvezeme v dešti deštník na hlavě,kdežto s těmito řidítky je to nemožmé. Navíc tříkolka, taky to nebude žádná výhra.
Radka80 píše:
Neloš píše:
… a nebo pořídit jiné golfky, TFK buggstera dělají v letošní kolekci s nafukovačkama :palec:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4