Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Anielkha píše:
U stare to taky planda? Neni to tim polohovanim?
Zcela urcite to souvisi s tim polohovanim,nova nuna ma zadni cast boudicky vetsi.Je tam sice suchy zip nekde uprostred zadove operky,ale nejde to jaksi pripevnit napevno.Anebo to jde,holky?
Gina1210,barvu jsme řešily skoro všechny
…takže v pohodě. Tu žlutou nunu určitě potkáš kolem sebe častěji než fialovou…podle toho, v jak velikém městě bydlíš. Jinak ta žlutá celkem odpovídá uváděným fotkám.
tak já dnes nadšeně čekala na PPL balík došel ale místo Nuny Sand, kterou jsem si objednala mi omylem poslali LÉKOŘICI
volala jsem do delfínku a paní se moc omlouvala a že to zítra napraví PPL nám přiveze zdarma tu naši a tuhle odveze zpět
majka79 píše:
tak já dnes nadšeně čekala na PPL balík došel ale místo Nuny Sand, kterou jsem si objednala mi omylem poslali LÉKOŘICI
volala jsem do delfínku a paní se moc omlouvala a že to zítra napraví PPL nám přiveze zdarma tu naši a tuhle odveze zpět
Jinak jsem jela dnes reklamovat svoji nunu a tak jak to rachtá to bude rachtat úplně všem zkoušela jsem i jiné a je to stejné. Prostě jsem zjistila,že když se jezdí dlouho na nafukovacích které nedrnkají vůbec a přejde se na plastové je to pro člověka děsný nezvyk, tak nezbyde nic jiného než si zvyknout ![]()
Tak mi to taky nedalo a vyjela ven, chodník máme ze zámkovky a je to docelá mazec. někdy mi to připomína jak jsme kdysi jezdívali na plastové tatrovce. Je to asi o zvyku a povrchu cesty. akorát mám strach s těch koleček , že se brzo ojedou.
Neloš píše:
Jinak jsem jela dnes reklamovat svoji nunu a tak jak to rachtá to bude rachtat úplně všem zkoušela jsem i jiné a je to stejné. Prostě jsem zjistila,že když se jezdí dlouho na nafukovacích které nedrnkají vůbec a přejde se na plastové je to pro člověka děsný nezvyk, tak nezbyde nic jiného než si zvyknout
Neloš píše:… a nebo pořídit jiné golfky, TFK buggstera dělají v letošní kolekci s nafukovačkama
Jinak jsem jela dnes reklamovat svoji nunu a tak jak to rachtá to bude rachtat úplně všem zkoušela jsem i jiné a je to stejné. Prostě jsem zjistila,že když se jezdí dlouho na nafukovacích které nedrnkají vůbec a přejde se na plastové je to pro člověka děsný nezvyk, tak nezbyde nic jiného než si zvyknout
dnes jsem také vyjela poprvé s nunou a docela dost rachtá.Myslíte ,že je to tedy normální? ![]()
Fisveta píše:
Holky,tak my mame tu nunu sand doma,neodolala sem.
Fotečky
A první dojmy z jízdy ![]()
Ahoj holky,tak jak to tak čtu,tak jsem ráda,že jsem nunu po takové době rozhodování nakoupila.MAnžel by mě uškrtil,říkal pořád že bude rachtat a já ho přesvědčovala že né.Jééééé mi se odechlo.Vám přeji ,ať si brzi zvyknete na rachot.Ale jinak je nunu fakt nádherná a v koutku duše ssi jí stejně přeji ![]()
Ahoj, chtěla bych se vás všech zeptat jak staré dítka v té nuně vozíte. Mám doma prcka starého 8 měsíců, tak váhám
. Jinak golfky rachtaj skoro všechny
Díky
Malému budou v květnu 2 roky a ještě se tam pěkně vejde. Vsedě už mu teda nestačí zádová opěrka a trošku mu vykukuje hlavička ,ale vůbec to nevadí. Vleže se ještě pěkně vyspinká..
Radka80 píše:Neloš píše:… a nebo pořídit jiné golfky, TFK buggstera dělají v letošní kolekci s nafukovačkama