Kočárek Nuna Buggy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Neloš
25.3.11 07:45

Jo holky co jste nešťastné nad rachtáním. Manžel říkal,že se tam pokusí vtlačit hodně hustou vazelínu co má v servisu. Možná to pomůže,tak dám hned vědět.Zkrátka něco s tím provedeme a každopádně budu vše dávat vědět ať to naše těšení na nunu není jen zklamání :-)

• Citovat
  • Upravit
113
25.3.11 08:02

Neloš: dej pak vědět! Já si myslím , že to asi nepomůže, protože rachot dělají plastové lkolečka s povrchem chodníku. Škoda že to nejde nějak pogumovat to by bylo asi nejlepší. :-) :think:

Neloš píše:
Jo holky co jste nešťastné nad rachtáním. Manžel říkal,že se tam pokusí vtlačit hodně hustou vazelínu co má v servisu. Možná to pomůže,tak dám hned vědět.Zkrátka něco s tím provedeme a každopádně budu vše dávat vědět ať to naše těšení na nunu není jen zklamání :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
25.3.11 08:07

holky, my teda rachtáme, ale s Inglesinou jsme rachtali taky, a to nemluvím o těch plastových motorkách, ty dělají největší kravál. Já mám pocit, že my jsme kolečka dost ojezdili a nerachtáme jako první jízdu, už se za námi neotáčí všichni na ulici, ale jen mamky, co zaujme kočár. Navíc ted to rachtá tak nějak hezky, že malýho to urachtává do spaní. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
25.3.11 08:10

Ahoj holky, tak posílám první dojmy z NUNY. Včera dorazila tak jsme hned jeli na prochajdu. Já a dvě kámošky jedná má golfky chicco a druhá x lander. A musím tu naší nunu pochválit!!! Rachtala na dlažebkách méně než ty ostatní kočárky. Na placce jede potichoučku jak myška. Myslím, že to moc řešíme, protože holky se svejma kočárkama jely a vůbec neřešily rachtání.Prostě po dlažebkách to rychtá, ale jinak je fakt hjak myška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
25.3.11 08:24

je to sranda :-D před 14dny jsme se bavili co která má objednané a hlavně kterou barvičku..a teď řešíme kolečka. Holky co budeme probírat příští týden??, :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
25.3.11 08:46

JO jo, sme se nemohly dočkat a teď bysme snad nadávaly. Je to luxus. Máme nejkrásnější kočárky :palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neloš
25.3.11 08:47
cetinko největší rachot nedělá povrch koleček ten je pogumovaný, ale to šroubování do sebe údajně, tak třeba ta vazelína tomu pomůže :lol: já bych byla ráda protože u nás není rovná silnice asi nikde kromě obchodů
cetinka píše:
Neloš: dej pak vědět! Já si myslím , že to asi nepomůže, protože rachot dělají plastové lkolečka s povrchem chodníku. Škoda že to nejde nějak pogumovat to by bylo asi nejlepší. :-) :think:
Neloš píše:
Jo holky co jste nešťastné nad rachtáním. Manžel říkal,že se tam pokusí vtlačit hodně hustou vazelínu co má v servisu. Možná to pomůže,tak dám hned vědět.Zkrátka něco s tím provedeme a každopádně budu vše dávat vědět ať to naše těšení na nunu není jen zklamání :-)
  • Citovat
  • Upravit
113
25.3.11 08:58

tak důsledně jsem se na ještě nekoukala, ale je fakt ,že pokud by to pomohlo, tak by to ocenila většina. :pankac: ale jinak je nádherně lehoučka a moc krásně jede, nedá se to srovnat s těmi golfáči o jsem měla před NUNOU.

Neloš píše:
cetinko největší rachot nedělá povrch koleček ten je pogumovaný, ale to šroubování do sebe údajně, tak třeba ta vazelína tomu pomůže :lol: já bych byla ráda protože u nás není rovná silnice asi nikde kromě obchodů
cetinka píše:
Neloš píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
25.3.11 09:14

Ahoj holky,
tak já sním o Nuně, co jsem ji viděla :mrgreen: :srdce:

Když neměla to polohování, tak jsem říkala, že koupím jiné, teď ale jdu do ní. Chci ji obhlídnout v BP na Čerňáku v Praze, ale prý ji tam ještě nemají :think:

Ale stejně už jsem rozhodnutá - Lékořice bude moje :dance:

Ven do terénu budu vozit stejně sporťák, tohle chci jen tak do nákupáčků nebo když pojedu sockou třeba do centra, abych nemusela tahat sporťák.

Moc se na ni těším a mimochodem, neznám golfáč, který by trochu nerachtal. to už pak musí být větší, ale to je jiná kategorie - něco mezi golfkama a sporťákem.

Dejte nějaké fotečky nové NUNy, prosím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
25.3.11 09:16

Holky, jde Nuna do úplného lehu nebo je to jen několikastupňový náklon??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
25.3.11 09:23

Jde do úplného lehu. 8-o

Radka80 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
25.3.11 09:24

Ahoj meli by mit v Malviku ty tri barvy vystavene psala jsem jim tam :-D a bouzel meho favorita budou mit az v Dubnu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
25.3.11 09:37

Ještě jedna věc - je ten košík o něco větší než na tý starý???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
25.3.11 09:38
cetinka píše:
Jde do úplného lehu. 8-o
Radka80 píše:

Úplný lehy u golfek snad nejsou, nebo jo??? :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.3.11 10:42

Tak rachtání snad nějak přežijem :lol: Ale je užasná,jsem ráda že jsme pořídily… Krásně lehounkej a perfektně se ovládá..
A k tomu polohování" Jde úplně do lehu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4