Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
rybkabezvody píše:
teda holky, já bych tam malou u nich nenechala![]()
ty na té recepci byly většinou milé, ale sestřičky
![]()
…je fakt že já jezdím z Kladna do GC autem a beru do ordinace jen vajíčko.Tak držím pěsti, ať dneska zavolají dobrou zprávu
ale věřím tomu že tentokrát to bude bez reklamacea to úplně
![]()
Ahoj ty jsi nunu uz reklamovala?A jestli ano jaky byl duvod reklamace?
Zdravim vas,
rada bych koupila Nunu, ale jsem z Brna a nikde jsem ji tu nanasla. Nevite o obchode, ktery ji prodava bud v Brne nebo v okoli. Chci se na ni podivat predtim nez ji koupim. Diky
rybkabezvody píše:
nene, to je v souvislosti s jiným kočárkem![]()
Aha tak to je dobre ze nejde o nunika ![]()
Holky chtela jsem se zeptat vy co mate žlutou Nunu.Na to jak se vam udrzuje v cistote?Kdyz je skladate porad do auta nebo date ditku v kocarku rohlik?
Neni na te žlute hned vse vydet?Mam cerny sportak a hruza jakmile ma mala rohlik tak musim hned cistit clovek by rekl ze na cerne barve nebude nic videt a ono naopak je na nem videt uplne vse
Chtela bych prave tu žlutou nunu ale mam strach s toho ze je svetlej
Ja teda cekam na babypark, prijde mi, ze jsou tam nejochotnejsi.
ale hlavne doufam, ze tam bude videt nazivo, musim prohlednout tu Sand ![]()
Diky, prave Baby park nejak ustrnul, zatim maji na strankach porad dlouhou dodaci dobu ![]()
Jeste jsem to videla na mimivyskov, ale ted mi napsali, ze do tydne. Takze nezbyva nez jeste pockat.
Ahojky nunaholky
,moc bych Vám chtěla poděkovat za tuto diskuzi,neboť dle ní jsme již přestala pochybovat a včera Nunu 2011 objednala a jsme moc zvědavá až dorazí,jak budeme nadšení my ![]()
Přeji všem krásné slunné procházky s Nunou
![]()
bubunova píše:
Ahojky nunaholky,moc bych Vám chtěla poděkovat za tuto diskuzi,neboť dle ní jsme již přestala pochybovat a včera Nunu 2011 objednala a jsme moc zvědavá až dorazí,jak budeme nadšení my
Přeji všem krásné slunné procházky s Nunou![]()
![]()
jaji-maty píše:
Tak u mš jde ta rukojeť taky dost z tuha. Jednou rukou bych to nikdy nevytáhla..Ale třeba se to nějak ochodí…
to je fakt divné
…a odjišťuješ si ty páčky na OBOU stranách, než za rukojeť taháš? Já jen odcvaknu obě páčky a pak to jde vytáhnout i malíčkem. To bych považovala za vadu a popř. reklamovala.
Ahoj holky,
tak v pátek si jedem na For Kids omrknout Nunánka
Počítám, že tam možná nebude už na prodej, nebo zrovna naše barvička a tak.. Nevíte kde ho v Praze určitě mají, pokud možno na Letňanech nebo poblíž? Já už ho v pátek chciiii, nechci už pak čekat na objednání ![]()
Díky gina
Neloš, tak co ty kolečka? Čekám jak jste to dořešili.Divné je ,
že kámoška jí má a nerachtají nějak extrémě ani na kostkách a dnes jsem potkala paní ze starou nunou a taky normál.Vymyslel muž něco?