Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2074
28.3.11 09:12
rybkabezvody píše:
teda holky, já bych tam malou u nich nenechala :think: :oops: ty na té recepci byly většinou milé, ale sestřičky :pocitac: :lol: …je fakt že já jezdím z Kladna do GC autem a beru do ordinace jen vajíčko.Tak držím pěsti, ať dneska zavolají dobrou zprávu :hug:
ale věřím tomu že tentokrát to bude bez reklamace :palec: a to úplně :dance: :-D

Ahoj ty jsi nunu uz reklamovala?A jestli ano jaky byl duvod reklamace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
28.3.11 09:18

nene, to je v souvislosti s jiným kočárkem 8-o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.3.11 09:28

Zdravim vas,
rada bych koupila Nunu, ale jsem z Brna a nikde jsem ji tu nanasla. Nevite o obchode, ktery ji prodava bud v Brne nebo v okoli. Chci se na ni podivat predtim nez ji koupim. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
28.3.11 09:36
rybkabezvody píše:
nene, to je v souvislosti s jiným kočárkem 8-o :lol:

Aha tak to je dobre ze nejde o nunika :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
28.3.11 09:39

co se týče brna, tak se snad poptat v kampusu v babyparku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
28.3.11 09:46

Holky chtela jsem se zeptat vy co mate žlutou Nunu.Na to jak se vam udrzuje v cistote?Kdyz je skladate porad do auta nebo date ditku v kocarku rohlik? :nevim: Neni na te žlute hned vse vydet?Mam cerny sportak a hruza jakmile ma mala rohlik tak musim hned cistit clovek by rekl ze na cerne barve nebude nic videt a ono naopak je na nem videt uplne vse :cry: Chtela bych prave tu žlutou nunu ale mam strach s toho ze je svetlej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
28.3.11 10:29

Ja teda cekam na babypark, prijde mi, ze jsou tam nejochotnejsi. :-) ale hlavne doufam, ze tam bude videt nazivo, musim prohlednout tu Sand :)

• Citovat
  • Upravit
5
28.3.11 10:36

Diky, prave Baby park nejak ustrnul, zatim maji na strankach porad dlouhou dodaci dobu :(
Jeste jsem to videla na mimivyskov, ale ted mi napsali, ze do tydne. Takze nezbyva nez jeste pockat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
28.3.11 13:12

nunamánie

Ahojky nunaholky :mrgreen: ,moc bych Vám chtěla poděkovat za tuto diskuzi,neboť dle ní jsme již přestala pochybovat a včera Nunu 2011 objednala a jsme moc zvědavá až dorazí,jak budeme nadšení my :think:
Přeji všem krásné slunné procházky s Nunou :palec: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
28.3.11 20:49
ahoj určitě budeš spokojená je fakt naložená.
bubunova píše:
Ahojky nunaholky :mrgreen: ,moc bych Vám chtěla poděkovat za tuto diskuzi,neboť dle ní jsme již přestala pochybovat a včera Nunu 2011 objednala a jsme moc zvědavá až dorazí,jak budeme nadšení my :think:
Přeji všem krásné slunné procházky s Nunou :palec: :kytka: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
28.3.11 22:06
jaji-maty píše:
Tak u mš jde ta rukojeť taky dost z tuha. Jednou rukou bych to nikdy nevytáhla..Ale třeba se to nějak ochodí… :-?

to je fakt divné :think: …a odjišťuješ si ty páčky na OBOU stranách, než za rukojeť taháš? Já jen odcvaknu obě páčky a pak to jde vytáhnout i malíčkem. To bych považovala za vadu a popř. reklamovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
28.3.11 22:28

Nuna bude koncem týdne :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
28.3.11 22:31
Bébka píše:
Nuna bude koncem týdne :dance: :dance: :dance:

jaka barva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
28.3.11 22:45

Ahoj holky,
tak v pátek si jedem na For Kids omrknout Nunánka :))Počítám, že tam možná nebude už na prodej, nebo zrovna naše barvička a tak.. Nevíte kde ho v Praze určitě mají, pokud možno na Letňanech nebo poblíž? Já už ho v pátek chciiii, nechci už pak čekat na objednání :))
Díky gina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
28.3.11 22:57

Neloš, tak co ty kolečka? Čekám jak jste to dořešili.Divné je , :nevim: že kámoška jí má a nerachtají nějak extrémě ani na kostkách a dnes jsem potkala paní ze starou nunou a taky normál.Vymyslel muž něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí