Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Takže když se jede po cestě, nebo chodníku tak je to v pohodě? myslím že drncat to bude s každýma golfkama ne?? ![]()
Příspěvek upraven 24.03.15 v 17:12
Bébka píše:
Ještě jedna věc - je ten košík o něco větší než na tý starý???
Košík je u nové nuny větší.
holky, mohla bych Vás poprosit o pomoc, mohla by jste mi některá změřit plochu lůžka, resp. jeho délku při úplném lehu. Mám skoro 9 měsíční holčičku která ale nesedí a je dost dlouhá, tak aby při lehu neměla nožičky z kočárku ( popř. kdyby to ještě šlo, tak délku od od mezinožního poutání k zlomu kočárku u kolínek )Bohužel ho ještě na krámě nikde nemají, abych si ho mohla vyzkoušet ![]()
Snad jsem to napsala srozumitelně
Děkuju
rybkabezvody píše:
holky, mohla bych Vás poprosit o pomoc, mohla by jste mi některá změřit plochu lůžka, resp. jeho délku při úplném lehu. Mám skoro 9 měsíční holčičku která ale nesedí a je dost dlouhá, tak aby při lehu neměla nožičky z kočárku ( popř. kdyby to ještě šlo, tak délku od od mezinožního poutání k zlomu kočárku u kolínek )Bohužel ho ještě na krámě nikde nemají, abych si ho mohla vyzkoušetSnad jsem to napsala srozumitelně
Děkuju
tak kočár mám už složený v autě takže nezměřím, ale někde dřív jsem to už naslím psala
každopádně, moje malá má nějakých 83cm (před dvěma měsíci
) a vejde se tam ![]()
Délka lehu k ohybu na nožičky má:67 cm
Zádová opěrka má 43cm
A sed k ohybu má:24cm ![]()
Malej má nějakých 87 a ještě se tam pěkně vyspí,sice visej nožky dolu i když je to někdy pěknej akrobat a nohy si tam pěkně skrčí,ale tak často v kočárku nehajá.
Bébka píše:
denca29 píše:
Košík je větší a ohodně , troufám si říct, že je velký cca jednou tolik. Nová nuna je lepší i tím, že se dá vysunout rukověť výš.Bébka píše:
Tak super, děkuju moc!!!
A jak je to s tou pláštěnkou a síťkou - pasuje to tedy???
A kupovala jste některá tu sérku pláštěnka-síť-nánožník???
Bébka píše:denca29 píše:
Košík je větší a ohodně , troufám si říct, že je velký cca jednou tolik. Nová nuna je lepší i tím, že se dá vysunout rukověť výš.Bébka píše:
Ještě jedna věc - je ten košík o něco větší než na tý starý???Tak super, děkuju moc!!!
A jak je to s tou pláštěnkou a síťkou - pasuje to tedy???
A kupovala jste některá tu sérku pláštěnka-síť-nánožník???
holky, já jsem teda ještě s Nunou nevyjela, i když už ji mám dlouho doma - malej ještě nesedí, tak čekám.
Ale co se týče rachtání - je to jenom o zvyku. Každé, opravdu každé golfky rachtají. Já jsem měla Inglesinu Trip a rachtalo to hrozně, připadalo mi, že se v tom Leonka úplně třepe, že jí to musí být nepříjemné, ale zvykly jsme si obě a pak už mi to vůbec nepřišlo…počkejte za pár týdnů. Na rachtání si ani nevzpomenete. ![]()
denca29 píše:
Denco29, já myslím, že výška rukojeti je skoro stejná u staré nuny i u nové. Teda u staré je myslím 105cm a u nové je kolik?
nelis píše:
holky, já jsem teda ještě s Nunou nevyjela, i když už ji mám dlouho doma - malej ještě nesedí, tak čekám.Ale co se týče rachtání - je to jenom o zvyku. Každé, opravdu každé golfky rachtají. Já jsem měla Inglesinu Trip a rachtalo to hrozně, připadalo mi, že se v tom Leonka úplně třepe, že jí to musí být nepříjemné, ale zvykly jsme si obě a pak už mi to vůbec nepřišlo…počkejte za pár týdnů. Na rachtání si ani nevzpomenete.
nelis takže myslíš že nesedící dítě do Nuny ne?
nelis ma jeste nepolohovaci do uplneho lehu, pise totiz ze ji ma doma uz dlouho, jestli ty mas do lehu, muzes tam dat nesediciho prcka ![]()