Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16837
25.3.11 11:01

Takže když se jede po cestě, nebo chodníku tak je to v pohodě? myslím že drncat to bude s každýma golfkama ne?? :-)

Příspěvek upraven 24.03.15 v 17:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
25.3.11 12:36
Bébka píše:
Ještě jedna věc - je ten košík o něco větší než na tý starý???

Košík je u nové nuny větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
25.3.11 12:38

holky, mohla bych Vás poprosit o pomoc, mohla by jste mi některá změřit plochu lůžka, resp. jeho délku při úplném lehu. Mám skoro 9 měsíční holčičku která ale nesedí a je dost dlouhá, tak aby při lehu neměla nožičky z kočárku ( popř. kdyby to ještě šlo, tak délku od od mezinožního poutání k zlomu kočárku u kolínek )Bohužel ho ještě na krámě nikde nemají, abych si ho mohla vyzkoušet :-(

Snad jsem to napsala srozumitelně :oops: Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
25.3.11 14:38
rybkabezvody píše:
holky, mohla bych Vás poprosit o pomoc, mohla by jste mi některá změřit plochu lůžka, resp. jeho délku při úplném lehu. Mám skoro 9 měsíční holčičku která ale nesedí a je dost dlouhá, tak aby při lehu neměla nožičky z kočárku ( popř. kdyby to ještě šlo, tak délku od od mezinožního poutání k zlomu kočárku u kolínek )Bohužel ho ještě na krámě nikde nemají, abych si ho mohla vyzkoušet :-(Snad jsem to napsala srozumitelně :oops: Děkuju

tak kočár mám už složený v autě takže nezměřím, ale někde dřív jsem to už naslím psala ;) každopádně, moje malá má nějakých 83cm (před dvěma měsíci ;) ) a vejde se tam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.3.11 14:43

Délka lehu k ohybu na nožičky má:67 cm
Zádová opěrka má 43cm
A sed k ohybu má:24cm :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.3.11 14:45

Malej má nějakých 87 a ještě se tam pěkně vyspí,sice visej nožky dolu i když je to někdy pěknej akrobat a nohy si tam pěkně skrčí,ale tak často v kočárku nehajá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
25.3.11 17:41
Košík je větší a ohodně , troufám si říct, že je velký cca jednou tolik. Nová nuna je lepší i tím, že se dá vysunout rukověť výš.
Bébka píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
25.3.11 17:57
denca29 píše:
Košík je větší a ohodně , troufám si říct, že je velký cca jednou tolik. Nová nuna je lepší i tím, že se dá vysunout rukověť výš.
Bébka píše:

Tak super, děkuju moc!!!

A jak je to s tou pláštěnkou a síťkou - pasuje to tedy???

A kupovala jste některá tu sérku pláštěnka-síť-nánožník???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
25.3.11 18:48
pláštěnku jsem kouila ale pošlou mi ji až za měsíc, tak nevím. Fusak jsem neobjednávala.
Bébka píše:
denca29 píše:
Bébka píše:

Tak super, děkuju moc!!!

A jak je to s tou pláštěnkou a síťkou - pasuje to tedy???

A kupovala jste některá tu sérku pláštěnka-síť-nánožník???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
25.3.11 19:23

holky, já jsem teda ještě s Nunou nevyjela, i když už ji mám dlouho doma - malej ještě nesedí, tak čekám. :-) Ale co se týče rachtání - je to jenom o zvyku. Každé, opravdu každé golfky rachtají. Já jsem měla Inglesinu Trip a rachtalo to hrozně, připadalo mi, že se v tom Leonka úplně třepe, že jí to musí být nepříjemné, ale zvykly jsme si obě a pak už mi to vůbec nepřišlo…počkejte za pár týdnů. Na rachtání si ani nevzpomenete. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
25.3.11 19:58
denca29 píše:
Bébka píše:

Denco29, já myslím, že výška rukojeti je skoro stejná u staré nuny i u nové. Teda u staré je myslím 105cm a u nové je kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
25.3.11 20:34

mabis psala ze u nove je to taky 105cm..:) takze stejné!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
25.3.11 20:40
nelis píše:
holky, já jsem teda ještě s Nunou nevyjela, i když už ji mám dlouho doma - malej ještě nesedí, tak čekám. :-) Ale co se týče rachtání - je to jenom o zvyku. Každé, opravdu každé golfky rachtají. Já jsem měla Inglesinu Trip a rachtalo to hrozně, připadalo mi, že se v tom Leonka úplně třepe, že jí to musí být nepříjemné, ale zvykly jsme si obě a pak už mi to vůbec nepřišlo…počkejte za pár týdnů. Na rachtání si ani nevzpomenete. :wink:

nelis takže myslíš že nesedící dítě do Nuny ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
25.3.11 20:46

nelis ma jeste nepolohovaci do uplneho lehu, pise totiz ze ji ma doma uz dlouho, jestli ty mas do lehu, muzes tam dat nesediciho prcka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.3.11 20:47

Přeměřila jsem a vychází mi to nějakých 103 cm od země..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí