Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Bébka píše:
Já Nunáka ještě nemám, ale Mutsík mi jde dobře složit…ale bojovali jsme , to zase jo
psali mi z toho obchůdku, v úterý přijde Licorice ![]()
rybkabezvody píše:Bébka píše:
Já Nunáka ještě nemám, ale Mutsík mi jde dobře složit…ale bojovali jsme , to zase jo
![]()
![]()
![]()
![]()
psali mi z toho obchůdku, v úterý přijde Licorice
Jupííí ![]()
Ahoj holky,
tak my oba - já i tatka - jsme byli od začátku proti jakýmkoliv golfká
No jenže pak jsme uviděli Nunu, vyzkoušeli jí na prodejně a po pročtení téhle diskuze to dopadlo, tak že jsem jí dneska objednala ![]()
Už se hrozně těším ![]()
Sifonek píše:
Ahoj holky,tak my oba - já i tatka - jsme byli od začátku proti jakýmkoliv golfkáNo jenže pak jsme uviděli Nunu, vyzkoušeli jí na prodejně a po pročtení téhle diskuze to dopadlo, tak že jsem jí dneska objednala
Už se hrozně těším
A jakou barvicku? ![]()
KvetaAdelka píše:steka píše:Ahoj koukala jsem na to a bouzel jsem to nenaslaBébka píše:Holky koukněte na ANNA A VIKTORIE ,tam stojí i s fusakem za 4888 a poštovné za dáčo. Mají akce i na sety jen páštěnka a mosk.,ale budou až za 14 dní.
Já viděla nejlevnější 3960, sérka s pláštěnkou a moskyt.4280, sérka s pláštěnkou, moskyt. a fusakem 4990, samotná pláštěnka a moskyt. 664, fusak 902Maji tam jen samostatnou Nunu za 3990kc
Napiš si tak,já tam psala a poslali mi cenu setu za 4888.
denca29 píše:
Já nevim, normál kočár mam mutsy a to jde lehoučce taky u toho musím dost zabrat oběma rukama.chaala píše:
Denco29,mně ta rukojeť jde vytáhnout dobře…celkem lehce.
Téééda holky, byla jsem v Anna a Viktorie v Průhonicích … je fááááákt krásná, moc , moc
![]()
Lékořici měli hned pryč, tak tam mají jen lékořici 2010 a 2011 mají jen tu fialovou - ta se mi až tak nelíbila. ale ta Licorice je krásná.
Koukala jsem na rozdíly, ta rukojeť mi přišla o něco vyšší, šlo to docela dobře vytáhnout, zadní kolečka jsou větší, košík o hodně větší a to polohování!!!! Jedna radost
![]()
No, kdyby měli tu barvu, tak to z fleku beru, škoda ![]()
Dlouho mě žádnej kočárek takhle nenadchnul, jak vlastnostma, designem a cenou, je opravdu moc povedenej ![]()
Bébka píše:
Téééda holky, byla jsem v Anna a Viktorie v Průhonicích … je fááááákt krásná, moc , moc![]()
![]()
Lékořici měli hned pryč, tak tam mají jen lékořici 2010 a 2011 mají jen tu fialovou - ta se mi až tak nelíbila. ale ta Licorice je krásná.
Koukala jsem na rozdíly, ta rukojeť mi přišla o něco vyšší, šlo to docela dobře vytáhnout, zadní kolečka jsou větší, košík o hodně větší a to polohování!!!! Jedna radost
![]()
No, kdyby měli tu barvu, tak to z fleku beru, škoda
Dlouho mě žádnej kočárek takhle nenadchnul, jak vlastnostma, designem a cenou, je opravdu moc povedenej
A jaká tam tedy byla cena?
KvetaAdelka píše:Sifonek píše:A jakou barvicku?
Ahoj holky,tak my oba - já i tatka - jsme byli od začátku proti jakýmkoliv golfkáNo jenže pak jsme uviděli Nunu, vyzkoušeli jí na prodejně a po pročtení téhle diskuze to dopadlo, tak že jsem jí dneska objednala
Už se hrozně těším
filajovou ![]()
steka píše:Bébka píše:A jaká tam tedy byla cena?
Téééda holky, byla jsem v Anna a Viktorie v Průhonicích … je fááááákt krásná, moc , moc![]()
![]()
![]()
Dlouho mě žádnej kočárek takhle nenadchnul, jak vlastnostma, designem a cenou, je opravdu moc povedenej
4990
Tak u mš jde ta rukojeť taky dost z tuha. Jednou rukou bych to nikdy nevytáhla..Ale třeba se to nějak ochodí… ![]()
Bébka píše:
![]()
![]()
a už máš objednáno? ![]()
Bébka píše: …a krom těch kočárků i stejný vkus na hloubětínského gyndaře![]()
…jestli jsem to nepopletla
mmch já tam chodila taky a v zimě, než jsem měla nunu jsem musela Dr. změnit, protože jsem se k doktorce nevlezla do ordinace a sestry byly s hídáním příjemné jak osina v zadku
no co byste po nich za nadstandart za 990 chtěly že ![]()
Rybko, objednáno zatím nemám. Pán mi má volat,jestli jsou schopný do tejdne dodat. Když ne , tak prej to bude trvat měsíc, to bych šla jinam. Tak čekám, že mi dneska zavolají ![]()
Bych koupila asi v tom Babygoods, to je někde na Praze 6, tam mají taky tu velkou sérku s fusakem. Potřebuju ten kamennej obchod ![]()
mabis, chodíš s mimčem k Dr.? Mně teda taky říkal, že můžu klidně přijít s miminem, ale to by bylo řevu, takže musíme vždycky naplánovat s přítelem, aby hlídal. Ti doktoři, to je mazec, taky nemám hlídání a nejsem schopná jít k zubaři, protože tam by řval určitě, jak by spustila nějakej hlučnej nástroj
![]()
A ty recepční dole by nepohlídaly??? Je fakt, že jsou docela drsný, i ty sestry tam dole v tý jejich ordinaci, ale doktoři jsou zlatý ![]()
teda holky, já bych tam malou u nich nenechala
ty na té recepci byly většinou milé, ale sestřičky
…je fakt že já jezdím z Kladna do GC autem a beru do ordinace jen vajíčko.
Tak držím pěsti, ať dneska zavolají dobrou zprávu ![]()
ale věřím tomu že tentokrát to bude bez reklamace
a to úplně
![]()