Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1950
26.3.11 21:46
Bébka píše:
Já Nunáka ještě nemám, ale Mutsík mi jde dobře složit :palec: …ale bojovali jsme , to zase jo :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 8-)

psali mi z toho obchůdku, v úterý přijde Licorice :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
26.3.11 21:49
rybkabezvody píše:
Bébka píše:
Já Nunáka ještě nemám, ale Mutsík mi jde dobře složit :palec: …ale bojovali jsme , to zase jo :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 8-)psali mi z toho obchůdku, v úterý přijde Licorice :dance:

Jupííí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
26.3.11 23:47

Ahoj holky,

tak my oba - já i tatka - jsme byli od začátku proti jakýmkoliv golfká :D No jenže pak jsme uviděli Nunu, vyzkoušeli jí na prodejně a po pročtení téhle diskuze to dopadlo, tak že jsem jí dneska objednala :wink:
Už se hrozně těším :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
27.3.11 00:32
Sifonek píše:
Ahoj holky,tak my oba - já i tatka - jsme byli od začátku proti jakýmkoliv golfká :D No jenže pak jsme uviděli Nunu, vyzkoušeli jí na prodejně a po pročtení téhle diskuze to dopadlo, tak že jsem jí dneska objednala :wink:
Už se hrozně těším :palec:

A jakou barvicku? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
27.3.11 10:12
KvetaAdelka píše:
steka píše:
Bébka píše:
Já viděla nejlevnější 3960, sérka s pláštěnkou a moskyt.4280, sérka s pláštěnkou, moskyt. a fusakem 4990, samotná pláštěnka a moskyt. 664, fusak 902 :-)
Holky koukněte na ANNA A VIKTORIE ,tam stojí i s fusakem za 4888 a poštovné za dáčo. Mají akce i na sety jen páštěnka a mosk.,ale budou až za 14 dní. :potlesk:
Ahoj koukala jsem na to a bouzel jsem to nenasla :nevim: Maji tam jen samostatnou Nunu za 3990kc :nevim:

Napiš si tak,já tam psala a poslali mi cenu setu za 4888.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
27.3.11 12:14
Vytáhnu tu rukojeť nuny jednou rukou, sílu k tomu nepotřebuju.
denca29 píše:
Já nevim, normál kočár mam mutsy a to jde lehoučce taky u toho musím dost zabrat oběma rukama.
chaala píše:
Denco29,mně ta rukojeť jde vytáhnout dobře…celkem lehce.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
27.3.11 12:39

Téééda holky, byla jsem v Anna a Viktorie v Průhonicích … je fááááákt krásná, moc , moc :srdce: :mrgreen:

Lékořici měli hned pryč, tak tam mají jen lékořici 2010 a 2011 mají jen tu fialovou - ta se mi až tak nelíbila. ale ta Licorice je krásná.

Koukala jsem na rozdíly, ta rukojeť mi přišla o něco vyšší, šlo to docela dobře vytáhnout, zadní kolečka jsou větší, košík o hodně větší a to polohování!!!! Jedna radost :palec: :palec:

No, kdyby měli tu barvu, tak to z fleku beru, škoda :-(

Dlouho mě žádnej kočárek takhle nenadchnul, jak vlastnostma, designem a cenou, je opravdu moc povedenej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
27.3.11 13:26
Bébka píše:
Téééda holky, byla jsem v Anna a Viktorie v Průhonicích … je fááááákt krásná, moc , moc :srdce: :mrgreen:

Lékořici měli hned pryč, tak tam mají jen lékořici 2010 a 2011 mají jen tu fialovou - ta se mi až tak nelíbila. ale ta Licorice je krásná.

Koukala jsem na rozdíly, ta rukojeť mi přišla o něco vyšší, šlo to docela dobře vytáhnout, zadní kolečka jsou větší, košík o hodně větší a to polohování!!!! Jedna radost :palec: :palec:

Dlouho mě žádnej kočárek takhle nenadchnul, jak vlastnostma, designem a cenou, je opravdu moc povedenej :palec:

A jaká tam tedy byla cena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
27.3.11 14:43
KvetaAdelka píše:
Sifonek píše:
Ahoj holky,tak my oba - já i tatka - jsme byli od začátku proti jakýmkoliv golfká :D No jenže pak jsme uviděli Nunu, vyzkoušeli jí na prodejně a po pročtení téhle diskuze to dopadlo, tak že jsem jí dneska objednala :wink:
Už se hrozně těším :palec:
A jakou barvicku? :palec:

filajovou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
27.3.11 15:02
steka píše:
Bébka píše:

Dlouho mě žádnej kočárek takhle nenadchnul, jak vlastnostma, designem a cenou, je opravdu moc povedenej :palec:
A jaká tam tedy byla cena?

4990

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
27.3.11 20:52

Tak u mš jde ta rukojeť taky dost z tuha. Jednou rukou bych to nikdy nevytáhla..Ale třeba se to nějak ochodí… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
27.3.11 22:31
Bébka píše:

:dance: a už máš objednáno? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
28.3.11 00:31
Bébka píše: …a krom těch kočárků i stejný vkus na hloubětínského gyndaře :mrgreen: :mrgreen:…jestli jsem to nepopletla :think:

mmch já tam chodila taky a v zimě, než jsem měla nunu jsem musela Dr. změnit, protože jsem se k doktorce nevlezla do ordinace a sestry byly s hídáním příjemné jak osina v zadku :pocitac: no co byste po nich za nadstandart za 990 chtěly že :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
28.3.11 07:42

Rybko, objednáno zatím nemám. Pán mi má volat,jestli jsou schopný do tejdne dodat. Když ne , tak prej to bude trvat měsíc, to bych šla jinam. Tak čekám, že mi dneska zavolají :wink:
Bych koupila asi v tom Babygoods, to je někde na Praze 6, tam mají taky tu velkou sérku s fusakem. Potřebuju ten kamennej obchod :mrgreen:

mabis, chodíš s mimčem k Dr.? Mně teda taky říkal, že můžu klidně přijít s miminem, ale to by bylo řevu, takže musíme vždycky naplánovat s přítelem, aby hlídal. Ti doktoři, to je mazec, taky nemám hlídání a nejsem schopná jít k zubaři, protože tam by řval určitě, jak by spustila nějakej hlučnej nástroj :mrgreen: :roll:
A ty recepční dole by nepohlídaly??? Je fakt, že jsou docela drsný, i ty sestry tam dole v tý jejich ordinaci, ale doktoři jsou zlatý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
28.3.11 08:49

teda holky, já bych tam malou u nich nenechala :think: :oops: ty na té recepci byly většinou milé, ale sestřičky :pocitac: :lol: …je fakt že já jezdím z Kladna do GC autem a beru do ordinace jen vajíčko.

Tak držím pěsti, ať dneska zavolají dobrou zprávu :hug:
ale věřím tomu že tentokrát to bude bez reklamace :palec: a to úplně :dance: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí