Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
jaji-maty píše:
Přeměřila jsem a vychází mi to nějakých 103 cm od země..
Tak to je výška u obou stejná, u staré i u nové
Já koukala ještě do infa v Malvíkovi a mají u obouch nun psanou stejnou výšku…103cm.
freeonit, nemám žádné, ale nedokážu si představit jak jí tam budou plandat ty nožičky
a posazovat jí určitě nechci, ale zase bych už mooooc chtěla mít Nunu doma a drandit
![]()
vasek taky nesedi a pristi tyden si jedem pro nunu.. prosle kocar co mame ma 15kg a tahat se mi s nim nechce
Tak hura zlutou nunu budou mit uz za dva tydny v Ondalku
tak snad to utece jak voda,uz abych ji mela doma
Holky muze te mi nekdo napsat kolik jste za novou Nunu platily s plastenkou a moskitierou?Chtela bych porovnat ceny dekuji predem vsem co mi odpovi popripad i se sdesnikem.
chaala píše:denca29 píše:Denco29, já myslím, že výška rukojeti je skoro stejná u staré nuny i u nové. Teda u staré je myslím 105cm a u nové je kolik?
Košík je větší a ohodně , troufám si říct, že je velký cca jednou tolik. Nová nuna je lepší i tím, že se dá vysunout rukověť výš.Bébka píše:
Ještě jedna věc - je ten košík o něco větší než na tý starý???
přesně tak, mám starou Nunu, takže nesedícího prcka ne. Do nové klidně ano. ![]()
rybkabezvody píše:nelis píše:nelis takže myslíš že nesedící dítě do Nuny ne?
holky, já jsem teda ještě s Nunou nevyjela, i když už ji mám dlouho doma - malej ještě nesedí, tak čekám.Ale co se týče rachtání - je to jenom o zvyku. Každé, opravdu každé golfky rachtají. Já jsem měla Inglesinu Trip a rachtalo to hrozně, připadalo mi, že se v tom Leonka úplně třepe, že jí to musí být nepříjemné, ale zvykly jsme si obě a pak už mi to vůbec nepřišlo…počkejte za pár týdnů. Na rachtání si ani nevzpomenete.
Denco29,jestli to je o těch 10cm, tak celkově budeš mít výšku 113cm. Fakt je to možné?
Zkus to, prosím tě, doma přeměřit na té nové nuně. Stará nuna má uvedeno 103cm, dnes jsem i přeměřila a sedí to.
Já viděla nejlevnější 3960, sérka s pláštěnkou a moskyt.4280, sérka s pláštěnkou, moskyt. a fusakem 4990, samotná pláštěnka a moskyt. 664, fusak 902 ![]()
KvetaAdelka,našla jsem ty ceny stejné jako Bébka. Jen ještě koukni, některé obchody mají poštovné zdarma a jiné ne.
chaala píše:
KvetaAdelka,našla jsem ty ceny stejné jako Bébka. Jen ještě koukni, některé obchody mají poštovné zdarma a jiné ne.
Dekuji mockrat jeste to zkouknu ![]()
chaala píše:
Denco29,jestli to je o těch 10cm, tak celkově budeš mít výšku 113cm. Fakt je to možné?Zkus to, prosím tě, doma přeměřit na té nové nuně. Stará nuna má uvedeno 103cm, dnes jsem i přeměřila a sedí to.
Bébka píše:
Já viděla nejlevnější 3960, sérka s pláštěnkou a moskyt.4280, sérka s pláštěnkou, moskyt. a fusakem 4990, samotná pláštěnka a moskyt. 664, fusak 902
Holky koukněte na ANNA A VIKTORIE ,tam stojí i s fusakem za 4888 a poštovné za dáčo. Mají akce i na sety jen páštěnka a mosk.,ale budou až za 14 dní. ![]()
Denco29,díky
Já jsem menší, mám jen 163cm…takže jsem naprosto v pohodě. Ale manžel je vyšší a nic neříkal.Zajímá mě to, protože ve všech obchodech uvádějí rozměry, které jsou totožné se starou nunou. ![]()
steka píše:Bébka píše:Holky koukněte na ANNA A VIKTORIE ,tam stojí i s fusakem za 4888 a poštovné za dáčo. Mají akce i na sety jen páštěnka a mosk.,ale budou až za 14 dní.
Já viděla nejlevnější 3960, sérka s pláštěnkou a moskyt.4280, sérka s pláštěnkou, moskyt. a fusakem 4990, samotná pláštěnka a moskyt. 664, fusak 902
Ahoj koukala jsem na to a bouzel jsem to nenasla
Maji tam jen samostatnou Nunu za 3990kc ![]()
chaala píše:
Denco29,díkyJá jsem menší, mám jen 163cm…takže jsem naprosto v pohodě. Ale manžel je vyšší a nic neříkal.Zajímá mě to, protože ve všech obchodech uvádějí rozměry, které jsou totožné se starou nunou.