Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
rybkabezvody píše:
moc se omlouvám že Vám vstupuju do diskuse, ale mohu se zeptat ze kterého shopu jste objednávaly kočárek 2011 že už je máte doma??? Děkuji
rybkabezvody píše:
moc se omlouvám že Vám vstupuju do diskuse, ale mohu se zeptat ze kterého shopu jste objednávaly kočárek 2011 že už je máte doma??? Děkuji
Pak je maj jěště anna a viktorie a v dětském domě , mi dnes paní ríkala,že mají fusaky 2010,ale prý fusaky 2011 mají být větší a za stejnou cenu. Jen budou za měsíc. ![]()
chaala píše:gina1210 píše:Gino, já jsem právě uvažovala i o fialové, ale názory holek mě od ní odradily…že prý vypadá úplně jinak, než na fotce.Naživo jsem fialovou nunu nikde neviděla
Ahoj Nunařky,
tak jsem se přávě zamilovala do nuny a pročítám všechny možné diskuse.. Moc jste mi tady už poradily
Chci se zeptat, mamky co už je máte doma, co říkáte na barvičky? Já si asi nejspíš vyberu lékořici a fialovou (potřebujem dva pro dvojčata jako druhý/é kočárek), ale někdo tady třeba psal, že fialová je jako omšelá a ne tak krásná jako na fotceA máte už někdo zkušenost se žlutou přes léto? Ta je totiž úplně nejkrásnější, ale my měli první kočár zelenou limetu, a to bylo šílené na ty malé mušky, na ten žlutý asi taky půjdou..? Jestli už jste některá vyzkoušela, tak poraďte, prosím
Ještě poslední dotaz, chystáme se teďka na FOR KIDS, nevíte, jestli tam budou Nunu mít?Nakonec jsem tenkrát vybrala žlutou. Kupovala jsem ji na podzim, takže léto a mušky ještě nevím
. Myslím, že nikdo tady z holek nunu v létě ještě neměl.
Asi máte pravdu. Také čím dál víc uvažuju o žluté, vypadá opravdu krásně, jste s ní jinak spokojená? Rozhoduji, se jestli to mám risknout. Omlouvám se, že tady řeším takové detaily jako barvu, ale vše ostatní už jste mi tu všechny snad řekly ![]()
tak sms od PPL už mi došla řidič tu bude po jedné Nunu jede k nám jupíííí
objednávala jsem z delfínku
a stejně jako Denca SAND
fialová se mi taky moc líbí ale jak už tu někdo psal nevím nevím klučičí moc teda není
jo a včera jsem koukala tady ve městě v obchodě na univak od Emitexu a podle mě nemá chybu budu ho mít za týden protože zrovna měli jen modrý
tak ještě pořešit pláštenku paní mi včera v obchodě říkala ať dojedu s Nunou a vyzkoušíme co by pasovalo
Holky, přiznám se, že patřím k jedné z těch, co se do Nuny zbláznili. Tedy především po tomhlavně po tom, co jsem zjistila, že jde až do lehu. Problém je, že ji vlastně nepotřebuji a hledám důvody, proč si ji koupit
.
Pro ty, co ji doma ještě nemají, tak zde http://www.mimibazar.cz/…tografie.php?… ji má jedna mamina dost podrobně nafocenou ![]()
Holky tak já už ji mám doma je moc hezká, ale neposlali mi žádný návod. Prosím můžete mi někdo poslat SZ telefon kdo by byl ochotný mi vysvětlit jak se přidělává ta bouda, mám to nějaký divny a taky mi zadní část té boudičky nějak plandá. Nevím co s tím.
Děkiji ![]()
Jak mi ji včera přivezli tak jsem si taky připadala jak debil při skládání, ale pak jsem koukla na Sluňatko mají tam video jak se skládá celý kočár i s boudičkou. ![]()
denca29 píše:
Holky tak já už ji mám doma je moc hezká, ale neposlali mi žádný návod. Prosím můžete mi někdo poslat SZ telefon kdo by byl ochotný mi vysvětlit jak se přidělává ta bouda, mám to nějaký divny a taky mi zadní část té boudičky nějak plandá. Nevím co s tím.Děkiji
Holky nevite presneji kdy bude k dostani ta Zluta nuna?Vcera jsem volala do Ondalku a tam mi rekli ze v pulce Dubna a kdyz jsem psala do Malviku tak zase ze az na konci Dubna.Tak nevim jestli mam cekat na zlutou nebo vybrat jinou barvicku to cekani je hrozne.Uz jsem stoho Jelen kazdy rika neco jineho,nema tady nekdo vetsi prehled kdy vlastne bude v prodeji dekuji predem vsem ![]()
denca29 píše:
Holky tak já už ji mám doma je moc hezká, ale neposlali mi žádný návod. Prosím můžete mi někdo poslat SZ telefon kdo by byl ochotný mi vysvětlit jak se přidělává ta bouda, mám to nějaký divny a taky mi zadní část té boudičky nějak plandá. Nevím co s tím.Děkiji
denca29,tak zrovna tohle sme vcera resily v obchode s pani prodavackou.Zadni cast te boudicky plandala a ona take nevedela co s tim
.A nevypadalo to zrovna hezky…Ale snad to pujde nejak pripevnit.
Nám nic neplandá, jde to krásně připevnit,, vypadá fakt superrr… ![]()
denca29 píše:
Fisveta píše:denca29 píše:denca29,tak zrovna tohle sme vcera resily v obchode s pani prodavackou.Zadni cast te boudicky plandala a ona take nevedela co s tim
Holky tak já už ji mám doma je moc hezká, ale neposlali mi žádný návod. Prosím můžete mi někdo poslat SZ telefon kdo by byl ochotný mi vysvětlit jak se přidělává ta bouda, mám to nějaký divny a taky mi zadní část té boudičky nějak plandá. Nevím co s tím.Děkiji.A nevypadalo to zrovna hezky…Ale snad to pujde nejak pripevnit.
Holky prosím radu ty které maáte už nunu doma a a máte ji vyzkoušenou venku. Rachtá vám to jen na hrbech nebo tak jako každý sporták tak trošku pořád. Nebo to nemá rachtat vůbec
prosím o radu děkuji mooc všem
Anielkha píše:
U stare to taky planda? Neni to tim polohovanim?
U staré nuny je ta boudička vzadu na sucháč, tak neplandá. Není to i u té nové stejné?