Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
vydra01 píše:
já nad tou pláštěnou dumala, a musí být asi trochu jiná, dyt u nové nuny je na boku všude látka. Ale to jen tak na okraj.jo jak vymyslím fusak na podzim ještě nevím, spíš si myslím, že malej už bude hodně chodit a jinak si vystačíme jen s lodger fusakem. Tak jsem letos v zimě dávala na cesty šalinou davču do golfek inglesina a zvládl to.
A btw. Dneska jsme byli v Olympiádě a potkávala jsem jen žluté nuny, slovy tři celkem. Takže moje lékořice bude asi nakonec ne tak častá
jo a cena icoo je děsivá - 8,5 litru, takže se tváří jako sporták
Ona ta nová má pod rukojetí nahoře takový kovový potka, kterýma se to protáhne, jinak tam pasuje ta stará ![]()
vydra01 píše:
aha, no to teda fakt vymysleli, koumáci![]()
![]()
bavíte se o pláštěnce? Ta noová nuna má jako jinou tu látku upevněnou? Ať na ně koukám jak koukám,vidím je stejné ![]()
vydra01 píše:
já nad tou pláštěnou dumala, a musí být asi trochu jiná, dyt u nové nuny je na boku všude látka. Ale to jen tak na okraj.jo jak vymyslím fusak na podzim ještě nevím, spíš si myslím, že malej už bude hodně chodit a jinak si vystačíme jen s lodger fusakem. Tak jsem letos v zimě dávala na cesty šalinou davču do golfek inglesina a zvládl to.
A btw. Dneska jsme byli v Olympiádě a potkávala jsem jen žluté nuny, slovy tři celkem. Takže moje lékořice bude asi nakonec ne tak častá
jo a cena icoo je děsivá - 8,5 litru, takže se tváří jako sporták
Ja ji holky nasla dokonce na netu za 11500kc ta to je mazec za to ma clovek uz 2 nuny na stridacku ![]()
holky, teĎ jsemvolala do eshopu delfinek, prý jim příjdou nové nuny až ve středu, hned to odšlou, takže ve čt. nebo v pá to mámdoma.
ALE ti kdo objednávali set pláštěnka + moskytiera, tak ty dojdou až za měsíc. Týká se to všech objednávek nuna,ne jen přes delfínek-eshop.cz.
hushidlo píše:
holky, teĎ jsemvolala do eshopu delfinek, prý jim příjdou nové nuny až ve středu, hned to odšlou, takže ve čt. nebo v pá to mámdoma.
ALE ti kdo objednávali set pláštěnka + moskytiera, tak ty dojdou až za měsíc. Týká se to všech objednávek nuna,ne jen přes delfínek-eshop.cz.
Ahoj nevis jestli budou mit i uz zlutou Nunu ve stredu?
dekuji za odpoved
KvetaAdelka píše:hushidlo píše:Ahoj nevis jestli budou mit i uz zlutou Nunu ve stredu?
ALE ti kdo objednávali set pláštěnka + moskytiera, tak ty dojdou až za měsíc. Týká se to všech objednávek nuna,ne jen přes delfínek-eshop.cz.dekuji za odpoved
denca29 píše: žlutá bude až v dubnuKvetaAdelka píše:hushidlo píše:Ahoj nevis jestli budou mit i uz zlutou Nunu ve stredu?
ALE ti kdo objednávali set pláštěnka + moskytiera, tak ty dojdou až za měsíc. Týká se to všech objednávek nuna,ne jen přes delfínek-eshop.cz.dekuji za odpoved
Dekuji ja se ji snad nedockam
Zavidim tem co ji maji uz doma nebo na ceste,vim spatna vlastnost ale kdyz je tak nadhera
Žlutá by měla být až koncem dubna, taky na ni čekám. takže ještě měsíc.
Příspěvek upraven 24.03.15 v 17:09
hushidlo píše:
kočárek bude ve středu, ale pláštěnka a moskytiera až za měsíc, prý budou každého obvolávat, jestli ruší obj. a stačí jen kočárek nebo jak..
já jsem řekla, že si počkám, abych nemusela pak platit za pláštěnku a moskyt. hrozné peníze, tak v tom setu to výjde líp. Prý to za ten měsíc rovnou rozešlou přímo zákazníkům, takže už to nepůjde přes e-shop.
hushidlo píše:
kočárek bude ve středu, ale pláštěnka a moskytiera až za měsíc, prý budou každého obvolávat, jestli ruší obj. a stačí jen kočárek nebo jak..
já jsem řekla, že si počkám, abych nemusela pak platit za pláštěnku a moskyt. hrozné peníze, tak v tom setu to výjde líp. Prý to za ten měsíc rovnou rozešlou přímo zákazníkům, takže už to nepůjde přes e-shop.
Takze kdyz si tedka objednam kocar se setem tak mi poslou kocar a set az za mesic a nebo vsechno az za mesic?.. asi jsem natvrdla… ![]()
freeonit píše:hushidlo píše:Takze kdyz si tedka objednam kocar se setem tak mi poslou kocar a set az za mesic a nebo vsechno az za mesic?.. asi jsem natvrdla…
Neboj i já jsem stoho jelen! ![]()
Holky nevíte kdo by prodal peg peregp pilko 3? Já asi půjdu do těch,nějak mě to přestává bavit. ![]()