Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5086
19.3.11 21:46
vydra01 píše:
já nad tou pláštěnou dumala, a musí být asi trochu jiná, dyt u nové nuny je na boku všude látka. Ale to jen tak na okraj.

jo jak vymyslím fusak na podzim ještě nevím, spíš si myslím, že malej už bude hodně chodit a jinak si vystačíme jen s lodger fusakem. Tak jsem letos v zimě dávala na cesty šalinou davču do golfek inglesina a zvládl to.

A btw. Dneska jsme byli v Olympiádě a potkávala jsem jen žluté nuny, slovy tři celkem. Takže moje lékořice bude asi nakonec ne tak častá
:roll:

jo a cena icoo je děsivá - 8,5 litru, takže se tváří jako sporták

Ona ta nová má pod rukojetí nahoře takový kovový potka, kterýma se to protáhne, jinak tam pasuje ta stará ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
20.3.11 10:27

aha, no to teda fakt vymysleli, koumáci :think: :think:  :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
20.3.11 10:33
vydra01 píše:
aha, no to teda fakt vymysleli, koumáci :think: :think: :zed:

bavíte se o pláštěnce? Ta noová nuna má jako jinou tu látku upevněnou? Ať na ně koukám jak koukám,vidím je stejné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
20.3.11 12:13
vydra01 píše:
já nad tou pláštěnou dumala, a musí být asi trochu jiná, dyt u nové nuny je na boku všude látka. Ale to jen tak na okraj.

jo jak vymyslím fusak na podzim ještě nevím, spíš si myslím, že malej už bude hodně chodit a jinak si vystačíme jen s lodger fusakem. Tak jsem letos v zimě dávala na cesty šalinou davču do golfek inglesina a zvládl to.

A btw. Dneska jsme byli v Olympiádě a potkávala jsem jen žluté nuny, slovy tři celkem. Takže moje lékořice bude asi nakonec ne tak častá
:roll:

jo a cena icoo je děsivá - 8,5 litru, takže se tváří jako sporták

Ja ji holky nasla dokonce na netu za 11500kc ta to je mazec za to ma clovek uz 2 nuny na stridacku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
20.3.11 14:22

a co myslíte, seděla by na nunu tahle pláštěna? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
21.3.11 09:48

holky, teĎ jsemvolala do eshopu delfinek, prý jim příjdou nové nuny až ve středu, hned to odšlou, takže ve čt. nebo v pá to mámdoma.
ALE ti kdo objednávali set pláštěnka + moskytiera, tak ty dojdou až za měsíc. Týká se to všech objednávek nuna,ne jen přes delfínek-eshop.cz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
21.3.11 09:54
hushidlo píše:
holky, teĎ jsemvolala do eshopu delfinek, prý jim příjdou nové nuny až ve středu, hned to odšlou, takže ve čt. nebo v pá to mámdoma.
ALE ti kdo objednávali set pláštěnka + moskytiera, tak ty dojdou až za měsíc. Týká se to všech objednávek nuna,ne jen přes delfínek-eshop.cz.

Ahoj nevis jestli budou mit i uz zlutou Nunu ve stredu? :nevim: dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
21.3.11 09:56
žlutá bude až v dubnu
KvetaAdelka píše:
hushidlo píše:
Ahoj nevis jestli budou mit i uz zlutou Nunu ve stredu? :nevim: dekuji za odpoved
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
21.3.11 09:59
denca29 píše: žlutá bude až v dubnu
KvetaAdelka píše:
hushidlo píše:

Dekuji ja se ji snad nedockam :cry: Zavidim tem co ji maji uz doma nebo na ceste,vim spatna vlastnost ale kdyz je tak nadhera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
21.3.11 11:17

Žlutá by měla být až koncem dubna, taky na ni čekám. takže ještě měsíc.

Příspěvek upraven 24.03.15 v 17:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
21.3.11 12:12
jako, že ten wp set pošlou až v dubnu nebo i s kočárkem???
hushidlo píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
21.3.11 12:40

kočárek bude ve středu, ale pláštěnka a moskytiera až za měsíc, prý budou každého obvolávat, jestli ruší obj. a stačí jen kočárek nebo jak..
já jsem řekla, že si počkám, abych nemusela pak platit za pláštěnku a moskyt. hrozné peníze, tak v tom setu to výjde líp. Prý to za ten měsíc rovnou rozešlou přímo zákazníkům, takže už to nepůjde přes e-shop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
21.3.11 13:01
hushidlo píše:
kočárek bude ve středu, ale pláštěnka a moskytiera až za měsíc, prý budou každého obvolávat, jestli ruší obj. a stačí jen kočárek nebo jak..
já jsem řekla, že si počkám, abych nemusela pak platit za pláštěnku a moskyt. hrozné peníze, tak v tom setu to výjde líp. Prý to za ten měsíc rovnou rozešlou přímo zákazníkům, takže už to nepůjde přes e-shop.

Takze kdyz si tedka objednam kocar se setem tak mi poslou kocar a set az za mesic a nebo vsechno az za mesic?.. asi jsem natvrdla… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
21.3.11 13:05
freeonit píše:
hushidlo píše:
Takze kdyz si tedka objednam kocar se setem tak mi poslou kocar a set az za mesic a nebo vsechno az za mesic?.. asi jsem natvrdla… :mrgreen:

Neboj i já jsem stoho jelen! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
21.3.11 13:07

Holky nevíte kdo by prodal peg peregp pilko 3? Já asi půjdu do těch,nějak mě to přestává bavit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí