Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Neloš píše:
Steko koukni na tento kočárek má i polohování nožiček cena je ale trošku jiná a je to úplná novinka z veletrhuNAVINGTON SCOONER
Neloš, tak ten se mi líbí moc.
Jen bych mu snížila váhu z 9kg, aspoň o kilo
. Možná by to u mě vyhrál i nad nunou.
chaala píše:Neloš píše:Neloš, tak ten se mi líbí moc.
Steko koukni na tento kočárek má i polohování nožiček cena je ale trošku jiná a je to úplná novinka z veletrhuNAVINGTON SCOONER
Jen bych mu snížila váhu z 9kg, aspoň o kilo
. Možná by to u mě vyhrál i nad nunou.
Myslím, že je moc fajn, ale já už ve středu jedu pro nunu, jinak by to vyhrál ty dvě kila rozdíl už nijak nebudou znát
Neloš, já už teď právě vůbec nemůžu koukat na další kočárky…hned by mě něčím nadchly
Ale jsem lenoch, nejsem schopná je měnit a prodávat jako některé jiné maminky a zase kupovat další kočárky.
chaala píše:
Neloš, já už teď právě vůbec nemůžu koukat na další kočárky…hned by mě něčím nadchlyAle jsem lenoch, nejsem schopná je měnit a prodávat jako některé jiné maminky a zase kupovat další kočárky.
Neloš píše:
No já bych klidně měnila, ale vždycky to stojí nějakou kurunu navíc a to by začala u nás doma brzo stávka
chaala píše:
Neloš, já už teď právě vůbec nemůžu koukat na další kočárky…hned by mě něčím nadchlyAle jsem lenoch, nejsem schopná je měnit a prodávat jako některé jiné maminky a zase kupovat další kočárky.
Ja bych take porad menila ale to by doma bylo asi dusno jsem rada ze jsem si obhajila nunu
Podle vetcina muzu staci jeden kocarek a fertik. ![]()
to jo, u nás platí dycky podmínka, až prodáš původní, kup si novej, ale tentokrát to dopadlo i bez prodeje inglesiny, pač nuna je takovej cooldesign, že i manžel se nemohl dočkat ![]()
holky myslíte že by nánožník od emitexu golf seděl dobře na nunu. Našla jsem ho v barvě šedé za necelé 300 kč
Neloš píše:
holky myslíte že by nánožník od emitexu golf seděl dobře na nunu. Našla jsem ho v barvě šedé za necelé 300 kč
Já jsem na to koukala, ale zdá se mi, že moc ne. Fakt nevím…je širší, takový naducaný
Jak se nandává? Ono totiž na té konstrukci nuny není moc místa…je tam skoro všude přichycen potah samotné nuny.
Neloš,zkus kouknout na s.11 v této diskuzi. Je tam fotka naší nuny i s origoš fusakem, ale hlavně tam dobře uvidíš, jak jsou jen malá místečka na konstrukci k přichycení čehokoliv. Třeba ti to trochu pomůže v rozhodování.
chaala píše:
Neloš,zkus kouknout na s.11 v této diskuzi. Je tam fotka naší nuny i s origoš fusakem, ale hlavně tam dobře uvidíš, jak jsou jen malá místečka na konstrukci k přichycení čehokoliv. Třeba ti to trochu pomůže v rozhodování.
holky, já jsem měla univerzální nánožník od emitexu na inglesinu a moc spokojená jsem teda nebyla.
Přidělával se dvěma gumičkama (bylo tam očko) nahoře, dole byl jen tak, žádné přichycení, takže když foukalo, tak zespodu foukalo i do nánožníku, nehledě na to, že se mi pořád motal do koleček, takže byl věčně špinavý.
Na Nuně si nedokážu nic neorigoš přestavit. Připadá mi, že je to prostě designový kousek a když má vypadat dobře, tak jedině se vším všudy origoš. Jakýkoli neoriginální doplněk by prostě podle mě pokazil celkový dojem (deky se to netýká, tam si myslím, že to je jedno jaká je).
Dobrý den, moc se omlouvám,že Vám vstupuji do diskuze s trochu jiným problémem…dnes jsem koupila peg perego si classico a chtěla bych se zeptat, zda je normální, že mi nejde polohování nožiček do úplného lehu (do horizontály)…ještě jednou děkuji a omlouvám se za odbočení od tématu:) Radka
No nepasuje, resp, nejde ani pořádně upevnit a vypadá to děsně, taky jsem to zkoušela. ![]()
Ono to toiž nejde dole ani upevnit, leda, že si dítě strčí nohy do nánožníku a ty pak položí na podnožku. Jinak je to na nic i proto, že ten originál drží hezky na těch pásech-protože je spojený zády, takže já bych spíše hledala takový ten se zády, pak by nebyl problém. ![]()