Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Bogey můžu se prosím zeptat jak je tvůj prcek velký a starý? Opravdu má v kočárku hodně místa to je super. Podle obrázku jsem si myslela, že bude zapp maličký. Je vidět, že foto klame.Ať se ti dobře jezdí ![]()
Neloš píše:
Bogey můžu se prosím zeptat jak je tvůj prcek velký a starý? Opravdu má v kočárku hodně místa to je super. Podle obrázku jsem si myslela, že bude zapp maličký. Je vidět, že foto klame.Ať se ti dobře jezdí
dneska má 9 měsíců ale on je vysoký a celkově velký (po tatkovi)
.. a má 10 kilo a cca 73cm
…jinak děkuji ![]()
Bogey píše:Neloš píše:dneska má 9 měsíců ale on je vysoký a celkově velký (po tatkovi)
Bogey můžu se prosím zeptat jak je tvůj prcek velký a starý? Opravdu má v kočárku hodně místa to je super. Podle obrázku jsem si myslela, že bude zapp maličký. Je vidět, že foto klame.Ať se ti dobře jezdí.. a má 10 kilo a cca 73cm
…jinak děkuji
Tak to je teda chlap, ja mam maliho 19 mes, 10 kg a 79 cm, malej narodilsa v 7,5 mes a važil 2110 a 46 cm. Taky jsem na začatku chtela zappa ale když videla jak se skladase tak sem hned odmitla ho. A potom zamylovalase do nuny v lednu jsem potkala v praze v paladiume a bežela podivatse s bliska, rodiče vezly chlapečka ktery mnel kolena pomalu u brady a byl oblečeny v zimne bunde a krasne se vešel tam. A dneska jsem zahlidla pani u nas v malem měste poperve s nunou a bežela za ní zaptat jak se jezdi s nunou, povidala že je velmi spokojena, krasne jezdi, lehce zatači kdyby jelo samo. Jedine co se mne nelibelo pani jezdila na podzim v loni mesec a zadni kolečka vypadají kdyby ten kočarek byl po 2 detech a předni kolečka jsou dobry. Tak že jsem ješte vic tešimse kdy už dorazi k nam nuna domu ![]()
Ahoj holky,potrebovala bych poradit jestli ma cenu si obednat k nove Nune i fusak?Mam od Emitek cervenocerny,myslite jestli se bude hodit k zlute Nune,nebo si mam objednat original?
Dekuji vsem predem za odpoved
Ježiš tak to já mám doma asi obra. Elišce bude zítra 6 měsíců a má 72cm
Taky se mi líbí NUNA, ale porád váhám.Našla jsem i jiné kočáry, které by mi vyhovovaly, ale už se mi tolik nelíbí. Je pravda, že NUNA se mi líbí tolik, že jí lecos odpouštím ![]()
blondina píše:Bogey píše:Tak to je teda chlap, ja mam maliho 19 mes, 10 kg a 79 cm, malej narodilsa v 7,5 mes a važil 2110 a 46 cm. Taky jsem na začatku chtela zappa ale když videla jak se skladase tak sem hned odmitla ho. A potom zamylovalase do nuny v lednu jsem potkala v praze v paladiume a bežela podivatse s bliska, rodiče vezly chlapečka ktery mnel kolena pomalu u brady a byl oblečeny v zimne bunde a krasne se vešel tam. A dneska jsem zahlidla pani u nas v malem měste poperve s nunou a bežela za ní zaptat jak se jezdi s nunou, povidala že je velmi spokojena, krasne jezdi, lehce zatači kdyby jelo samo. Jedine co se mne nelibelo pani jezdila na podzim v loni mesec a zadni kolečka vypadají kdyby ten kočarek byl po 2 detech a předni kolečka jsou dobry. Tak že jsem ješte vic tešimse kdy už dorazi k nam nuna domuNeloš píše:dneska má 9 měsíců ale on je vysoký a celkově velký (po tatkovi)
Bogey můžu se prosím zeptat jak je tvůj prcek velký a starý? Opravdu má v kočárku hodně místa to je super. Podle obrázku jsem si myslela, že bude zapp maličký. Je vidět, že foto klame.Ať se ti dobře jezdí.. a má 10 kilo a cca 73cm
…jinak děkuji
to skládní mě taky mrzelo že to není jak u starého zappa
…ale zabere to málo místa tak je to celkem ok …teda teď jsme ho jen dovezli domů ..uvidím jak pojedem na dovču kufry atd. ![]()
Holky na co řešíte fusak, když píšete, že nuna na zimu rozhodně není ![]()
Že máte dlouhána, tak můj malej má 14. měsíců 11kg a 84 cm snad se mu ten růst trošičku zarazí
![]()
Cetinko v úterý dorazí kočárek ten sand. A deky si pořizuji žlutou a druhá oboustraná šedá z jedné strany a tyrkysová z druhé.Ještě univak od emitexu a to je snad všechno
![]()
KvetaAdelka píše:
ahoj ty uz mas obednanou novou zlutou nunu a kdy ti prijde ja ji chci take ale vsude rikaji ze bide v pulce dubna dekuji za info predem.Kolik te bude stat?A kde jsi ji obednala uz se ji nemuzu dockat az ji budu mit doma
Ahoj
Nunu mám objednanou ve žluté barvě s WP setem z www.slunatko.cz za 4.289,– (doprava zdarma
) Počítám s tím, že bude až v té půlce dubna. Už abych ji měla doma, to čekání je peklo. Ale stojí za to
Nevím, jak starou máš holčičku, ale nám se rozhodně origoš fusak od nuny nevyplatí. Johanka teď bude mít 16 měsíců a je dost velká. Také mám fusak od Emitexu, v černo-limetkové barvě a rozhodně nebudu kupovat jiný, aby se hodil k nuně. Té zelené tam moc není a myslím, že v zimě stejně budu jezdit se sporťákem, takže toto mě netrápí ![]()
Holky sem to sice nepatří,ale na veletrhu byl i golfáček NAVINGTON SCOONER, který má i polohovací nožičky a má madlo taky není špatný…To jen pro ty které stále neví který kočárek třeba je to tip ![]()
Neloš píše:
Cetinko v úterý dorazí kočárek ten sand. A deky si pořizuji žlutou a druhá oboustraná šedá z jedné strany a tyrkysová z druhé.Ještě univak od emitexu a to je snad všechno![]()
Kde sis objednávala NUnu??? Deku máš od Emitexu?? taky si potřebuji objednat a těch barev tam je spoustá a nevím kterou si vybrat k holčičce a k lekořici. .Jo ten univak taky musím objednat.. dnad to sfouknu vše najednou. ![]()
Krásný kočárek
určitě budeš spokojená.