Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Cetinko ty oboustrné deky jsou na kočárku pěkný ohneš jen vršek deky a je to šmrnclé. K té tmavé ti půjde úplně každá barvička určitě vybereš dobře
Ano má novou nunu..Nevim kde si jí kupovala..:))taky jsem se divila protože se měla prodavat dýl..:)
Taky si myslím že nuna není na zimu do sněhu, to je tak na jaro-léto. já budu mít na podzim normal. sporták. jinak se mi taky líbí i jiné kočárky ale nuna je taková jiná tak to vyhrála ale ještě se mi dost líbí kočárek quinny senzz. co na něj říkáte? ten bych taky jednou chtěla-ale ta cena ![]()
Příspěvek upraven 24.03.15 v 17:05
neli23 píše:
taky si myslím že nuna není na zimu do sněhu, to je tak na jaro-léto.já budu mít na podzim normal.sporták.jinak se mi taky líbí i jiné kočárky ale nuna je taková jiná tak to vyhrála ale ještě se mi dost líbí kočárek quinny senzz. co na něj říkáte? ten bych taky jednou chtěla-ale ta cena
na veltrhu nevypadal špatně ..ale nelíbi se mi tam ta díra v boudičce
..já mám vysněně bogaboo bee plus ..ale nekradu tak mám smůlu
![]()
Tak jsem koukala na ten kočárek a na tu cenu a to je mazec.ale jinak je krásný. no já kdybych mohla tak bych si koupila aspon 3 kočárky abych to mohla střídat, ale to by asi neprošlo u manžela. ![]()
Příspěvek upraven 24.03.15 v 17:06
neli23 píše:
tak jsem koukala na ten kočárek a na tu cenu a to je mazec.ale jinak je krásný. no já kdybych mohla tak bych si koupila aspon 3 kočárky abych to mohla střídat, ale to by asi neprošlo u manžela.
je krásný na veltrhu jsem kolem něj furt chodila jak blbá
…přítel byl ted v U.S.A. a tam není o méc levnější tak smůla…kdyby jsme se nestěhovali tak bych do něj šla.. ..já bych taky chtěla všechno nunu ,bugaboo …
asi si budu muset pořídit další mimi ![]()
Bogey píše:neli23 píše:je krásný na veltrhu jsem kolem něj furt chodila jak blbá
tak jsem koukala na ten kočárek a na tu cenu a to je mazec.ale jinak je krásný. no já kdybych mohla tak bych si koupila aspon 3 kočárky abych to mohla střídat, ale to by asi neprošlo u manžela.![]()
…přítel byl ted v U.S.A. a tam není o méc levnější tak smůla…kdyby jsme se nestěhovali tak bych do něj šla.. ..já bych taky chtěla všechno nunu ,bugaboo …
asi si budu muset pořídit další mimi
a sponzora
![]()
No vidíš, další mimi
co ti v tom brání?
taky už plánuju že na druhé mimčo bude automaticky nový kočár ale nevím nevím… ![]()
Příspěvek upraven 24.03.15 v 17:06
neli23 píše:
no vidíš, další mimico ti v tom brání?
taky už plánuju že na druhé mimčo bude automaticky nový kočár ale nevím nevím…
[/ci
neli23 píše:
no vidíš, další mimico ti v tom brání?
taky už plánuju že na druhé mimčo bude automaticky nový kočár ale nevím nevím…
jako ten co mám teď tu troj kombinaci tak to je jako bych jezdila tak 2 roky ..a to ho máme teď 9 měsíců ty kola hrůza děs ..ale korbička je jako nová ..malý už byl od 5 měsíce ve sportáku …ty korbičky jsou hrozně malé
… kdyby bylo druhé asi do roka tak bych si jej nechala..stejně je ta korbička jen na chvilku …ale co to moje bogaboo ..jéé ja bych tak chtěla holku a růžové bugaboo …chci
My máme taky trojkombinaci, ale jsme ještě malí takže zatím jezdíme v hluboké korbě. a jaký máš kočár tu trokombinaci??no tak třeba bude druhé holka. my zas máme holčičku a druhé by to chtělo kluka. teda mě je to tak nějak jedno já bych brala i druhou holku ale chlap by chtěl kluka ![]()
Příspěvek upraven 24.03.15 v 17:07
neli23 píše:
my máme taky trojkombinaci, ale jsme ještě malí takže zatím jezdíme v hluboké korbě. a jaký máš kočár tu trokombinaci??no tak třeba bude druhé holka. my zas máme holčičku a druhé by to chtělo kluka. teda mě je to tak nějak jedno já bych brala ineli23 píše:
my máme taky trojkombinaci, ale jsme ještě malí takže zatím jezdíme v hluboké korbě. a jaký máš kočár tu trokombinaci??no tak třeba bude druhé holka. my zas máme holčičku a druhé by to chtělo kluka. teda mě je to tak nějak jedno já bych brala i druhou holku ale chlap by chtěl klukaneli23 píše:
my máme taky trojkombinaci, ale jsme ještě malí takže zatím jezdíme v hluboké korbě. a jaký máš kočár tu trokombinaci??no tak třeba bude druhé holka. my zas máme holčičku a druhé by to chtělo kluka. teda mě je to tak nějak jedno já bych brala i druhou holku ale chlap by chtěl kluka[/cit
neli23 píše:
my máme taky trojkombinaci, ale jsme ještě malí takže zatím jezdíme v hluboké korbě. a jaký máš kočár tu trokombinaci??no tak třeba bude druhé holka. my zas máme holčičku a druhé by to chtělo kluka. teda mě je to tak nějak jedno já bych brala i druhou holku ale chlap by chtěl klukahttp://www.mimistyl.cz/…ider-zdarma/ tenhle ale naopak barvy
My máme dorjan prestige, má nafukovací kolečka takže vypadá porád hezky ale zatím jezdíme teprv necelé 4měsíce. to jsem právě chtěla nafuk. kolečka protože ty nenafuk.jsou hned zničené. no ale má to i výhody. koupíte si nový kočár na druhé mimi. to my s ním budem jezdit asi hooodně dlouho… ![]()
Příspěvek upraven 24.03.15 v 17:07
Já objednala nunu z INA kočárky. Žlutou deku od emitexu a tu šedo tyrkysovou od firmy ivemababy mají různé provedení a je to česká výroba najdeš i na netu