Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
113
14.3.11 18:35
denca29 píše:
cetinka píše:
Neloš píše:
Cetinko oni ji mají už v obchodě, že ji máš na cestě nebo myslíš na cestě do obchodu? Já nastupuji za týden do nemocnice, tak bych ji už taky chtěla doma.
Určo na cestě domu ke mně , protože mi přišla faktura a odkaz na sledování zásilky přes PPL. Tak si myslím , že do pátku by mohla být a o víkendu už bychom ji mohli testnout v terénu. :pankac:
PPL doručuje do druhého dne, jůůůůů se máš dej vědět jakou barvu jsi objednávala?

Prvně jsem si objednala barvu Sand, podle prodejců a obrázku měla být béžová, ale holky které byly teď na veletrhu v Brně zjistili, že barv SAnd je šedostříbrná a já mám veškere doplňky do béžová, tak jsem to musela přeobjednat na barvu Lékořice. Už se taky těším. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
14.3.11 22:20

Nuna

Ahoj,já pořád uvažuji o Nuně,čekám na tu novou jde do lehu.Na tvé fotce vypadá, že je veliká,prostorná.Ale dnes jsem jí viděla ve městě v té lékořici a zklamala mě velikost i barva.Barva mi přišla fádní,tmavá okoukaná,jako všechmy tmavé kočáry a kočár celkově malý.Syn má 86cm a 13kg,vlastně ani nevím jestli ho využiju a dnes mě jěště navíc zklamal.Jsi sním spokojená,jak ti příjde velký? Prosím poraď mi.Veronika :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
14.3.11 22:29

nuna

Holky nevíte jak vypadá vté barvě NIGHT? Docela mě děsíte SAnd má být béžový -je šedý! :think: Jak pak asi bude vypadat ten NIGHT co? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neloš
15.3.11 07:49

Píšeš,že hnědý je tmavý a fádní v tom případě černá bude ještě tmavší.Jinak já dala malého do kočárku a je bezva. Je to golfáček ne sporťák víceméně používat spíš jako druhý kočárek.Sand je pravda že není béžová, ale šedá,ale i tak je moc hezká. Posaď do kočárku mimčo a sama uvidíš. Každý očekáváme od kočárku své. Nakonec mám třetí dítko pátý kočár a na každým bych to negativní taky našla :-)

• Citovat
  • Upravit
1556
15.3.11 08:34

Steka, jestli máš možnost, zajdi do obchodu a nunu vyzkoušej i s vaším chlapečkem. Tak nejlépe poznáš, jestli ji využiješ. My na dálku moc neporadíme. :think:
Barvy na fotkách vždycky zkreslují. Nezaujal tě lékořicový, že je tmavý…ale přemýšlíš o tom černém. Tomu nějak nerozumím :nevim: Tyhle tmavé kočárky jdou krásně oživit barevnou dekou, fusakem, podložkou, barevným oblečením :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neloš
15.3.11 08:39

souhlasím

• Citovat
  • Upravit
Neloš
15.3.11 08:54

Holky prosím poraďte barvu doplňků k té sand. Nevím kterou deku jakou barvu pro kluka nějak se nemůžu rozhodnout.Taky jsem takový usedlík co má rád sladěné barvy ale šedá deka :think: by bylo asi nijaké

• Citovat
  • Upravit
73
15.3.11 09:40

Neloš, barvy doplňů u kluka? no klidně bleděmodrá, zelená, žlutá. Ta sand mi přišla čistě stříbrná, k tomu se hodí hodně barev. Jen asi ne ta béžová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
15.3.11 09:53
Neloš píše:
Holky prosím poraďte barvu doplňků k té sand. Nevím kterou deku jakou barvu pro kluka nějak se nemůžu rozhodnout.Taky jsem takový usedlík co má rád sladěné barvy ale šedá deka :think: by bylo asi nijaké

ja si myslim ze k tehle barve pujde jakakoliv barevna kombinace.Pisou tu holky ze je seda a k te se v podstate hodi cokoliv zalezi jak chces byt vyrazna.Zluta Nuna je treba v kombinaci se sedou a vypada moc dobre :-D Na tu cekam ja :dance: Opravdu ta barva jde nakombinovat s jakoukoliv treba s modrou,cervenou zalezi na vas jakou mate treba oblibenou barvicku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neloš
15.3.11 10:06

Možná že ta žlutá deka to vyhraje :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
16837
15.3.11 10:17

Taky jsem pro k sand žluté doplnky, bude to hezké  :palec:

Příspěvek upraven 24.03.15 v 17:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
15.3.11 10:21
Neloš píše:
Možná že ta žlutá deka to vyhraje :potlesk:

To je dobra volba ja bych take zvolila zlutou mam ji moc rada je vesela a hodise jak holcicce tak k pro kluka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
15.3.11 11:08

Neloš,žlutá bude k té sand nuně parádní :palec: Krásně ji to rozjasní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neloš
15.3.11 11:26

holky díky za názor,taky si to myslím :-)

• Citovat
  • Upravit
160
15.3.11 11:57

Problém je v tom ,že my tady žádný obchod kde se Nuna prodává nemáme,aní nikde poblíž.Dost smůla.Holky nevíte zda se dá vrátit když se kupuje přes net? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí