Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
nelis píše:
A jej, já pláštěnku zatím nemám, to abych se po ní rychle podívala, aby pak už všude neměli jen tu 2011tku…![]()
hele až se objeví 2011 klidně svou 2010 prodám
nebo vyměním ![]()
Ok, super, to se můžeme domluvit. ![]()
mabis píše:nelis píše:hele až se objeví 2011 klidně svou 2010 prodám
A jej, já pláštěnku zatím nemám, to abych se po ní rychle podívala, aby pak už všude neměli jen tu 2011tku…![]()
nebo vyměním
Tak po dlouhém zvažování jsem změnila objednávku na barvu lékořice, z důvodu , že i fusák od Emitexu mám béžovo- hnědý, Doufám , že nebudu litovat této změny. Holky moc vám děkuji za fota z veletrhu, protože kdyby mi domů přišla šedá , tak by mě trefil šlak! ![]()
A zkoušely jste už někdo jezdit s tou novou nunou??
já co jsem slyšla od kamaradky,tak se jí s ní jezdí blbe,protože když jede a má polohu do lehu tak kolenem naráží do toho položeného lůžka tak nevim
Já jsem si koupilu starou nunu 2010 ve fialkové sice jsem mohla počkat na novou,ale tohle mě odradilo a plus to že mi ríkala že se jí nelíbí že nejdou polohovat nohy že jí tam klučina leží,ale nohy mu vysej dolů.Tak nevím neviděla jsem ho na živo,ale nechám si tuhle 2010..To polohování nejak nepotřebuju.
Jinak semz té fialové nadšená je to nádherná barvička..přidávám foto.. ![]()
No to mě taky napadlo, že kolenem budu narážet když malej bude spinkat. Ale za to jeho pohodlí to stojí. Tak půjdu vedle kočárku bokem, to neva, jednou rukou uřídím. Bohužel úplně perfektní golfky asi neexistují. Koukala jsem tam na Zappa, na toho novýho, ale úplně mě překvapilo, že nejde celý složit, ta vanička se musí nejdřív odepnout a pak složit podvozek, takže po složení jsou dva kusy. Potkala jsem tam paní, co ho chtěla do letadla a byla z toho naštvaná, co by si s dvěma kusy počala. Tak se jí líbila naše Nuna, že říkala, že ho hned omrkne.
Neli, to mě mrzí, že jsme vám utekli. Kryštof je drak a běhá jak divej a pak plakal hlady a v restauraci zase jíst nechtěl … Zastavilo nás tam docela dost lidí, nuna je prostě super.
Ta filaková je krásná, mít holku, tak jdu do ní, jenže takhle máme všechny věci do kočárku hnědý a ta s fialovou nejde dohromady.
No a stím, že mrně leží v nové nuně a člověk mu skoro kope kolenem do hlavičky, toho bych se bála.
Starou nunu prostě nedám, pláštěnku asi taky vymyslím jinou, zip na fusaku mi kdyžtak paní sousedka přešije, aby šel odepnout. A počkámn na podzim jak bude vypadat jejich sporták.
Ivvi ![]()
Holky, myslite, ze se k Sand bude hodit ten sedivej Lodger (ta kolekce Fairy silver http://www.malvik.cz/…al/92392.jpg ?
Cetinko určitě nebudeš litovat on má kouzlo každý s těch kočárků. Hlavně aby splnil očekávání ![]()
Neloš píše:
Cetinko určitě nebudeš litovat on má kouzlo každý s těch kočárků. Hlavně aby splnil očekávání
Už se tak těším až přijde,, doufám , že nebudu zklamaná. Jen mám strach z toho jak se tady píše , že při ležící poloze budu narážet kolenem do kočárku . Mabis ho má tak by nám mohla dát vědět jak to vlastně je! ![]()
Neloš píše:
holky nevíte jaká je barva antracitová? děkuju
podle mě černá ![]()