Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Miky23, a tvoje kamarádka už má tu novou nunu? Že říkala o tom nakopávání kočárku, když je dítě vleže. Nebo kde si ji zkusila?Myslela jsem, že se má začít prodávat až za týden.
Ta fialková je moc hezká
, já mám taky starou nunu, ale už od listopadu.
no myslím si že kopání do hlavy nehrozí
mám ji a dítě do hlavy nekopu, prostě vytáhnu rukojeť na maximum a víc natáhnu ruce… miluju takové, které kočár nemají nevyzkoušely a pak řeší problém, který ani není ![]()
mabis píše:
no myslím si že kopání do hlavy nehrozímám ji a dítě do hlavy nekopu, prostě vytáhnu rukojeť na maximum a víc natáhnu ruce… miluju takové, které kočár nemají nevyzkoušely a pak řeší problém, který ani není
Mně se tomu kopání právě nechce věřit
a myslím, že jsi JEDINÁ široko daleko, která už má tu novou nunu
![]()
Já si myslím , že u veškerých golfáču při ležící poloze je to na těsno, ale jak říká Mabis není to tak strašné a dítě přece pořád nespí … musíme si uvědomit, že to není hluboký kočárek, ale golfáč. Mně to určo neodradí. Na podzím ma být na trhu nová Nuna s přehZOVACÍ RUKOJETÍ.
Denco29 nemám teda Nunu, ale mám fialovou Teutonii Spirit na chlapečka
chaala píše:mabis píše:Mně se tomu kopání právě nechce věřit
no myslím si že kopání do hlavy nehrozímám ji a dítě do hlavy nekopu, prostě vytáhnu rukojeť na maximum a víc natáhnu ruce… miluju takové, které kočár nemají nevyzkoušely a pak řeší problém, který ani není
a myslím, že jsi JEDINÁ široko daleko, která už má tu novou nunu
![]()
no já vím, že jsem zatím JEDINÁ
ale to jen díky omylu ![]()
cetinka píše:
Já si myslím , že u veškerých golfáču při ležící poloze je to na těsno, ale jak říká Mabis není to tak strašné a dítě přece pořád nespí … musíme si uvědomit, že to není hluboký kočárek, ale golfáč. Mně to určo neodradí. Na podzím ma být na trhu nová Nuna s přehZOVACÍ RUKOJETÍ.
Pokud se nepletu tak to nebude NUNA ale IVVI ne???
Iva78 píše:
Denco29 nemám teda Nunu, ale mám fialovou Teutonii Spirit na chlapečka
kusan, já jdu taky do fialový ![]()
no jo nemáme s novou zkušenost, ale když máš nohy dlouhý 115 cm, tak řešíš kde co, co jiní ne
jj na podzim má být nuna IVVI
http://www.brandora.de/D12401.brandora
Dobrý den, prosím líbí se mi nuna a zřejmě do ní půjdeme, jen mi zajímá, jak se jezdí s temi otáčecími předními kolečky a jak se s ním jezdí hlavně v zimě? Dceři je 17 měsíců a je to drobek, hlavní hluboký už chceme zrušit. Předem děkuji za odpověd s Pozdravem Vendy
vendulka25 píše:Vendy,podle mne žádný golfáč není na jízdu do sněhu
Dobrý den, prosím líbí se mi nuna a zřejmě do ní půjdeme, jen mi zajímá, jak se jezdí s temi otáčecími předními kolečky a jak se s ním jezdí hlavně v zimě? Dceři je 17 měsíců a je to drobek, hlavní hluboký už chceme zrušit. Předem děkuji za odpověd s Pozdravem Vendy
Příspěvek upraven 13.03.11 v 20:12
chaala píše:vendulka25 píše:Vendy,podle mne žádný golfáč není na jízdu do sněhu
Dobrý den, prosím líbí se mi nuna a zřejmě do ní půjdeme, jen mi zajímá, jak se jezdí s temi otáčecími předními kolečky a jak se s ním jezdí hlavně v zimě? Dceři je 17 měsíců a je to drobek, hlavní hluboký už chceme zrušit. Předem děkuji za odpověd s Pozdravem VendyS nunou jsem v zimně vyjela, když byl sníh udususaný, to se jelo dobře, ale v napadaném by to nešlo. Obzvlášť, když ta přední kola nejdou zaaretovat. Já mám nunu jako druhý kočárek, takže v tom sněhovém počasí používám sporťák.
souhlasim s Vendy. ![]()