Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1556
13.3.11 11:00

Miky23, a tvoje kamarádka už má tu novou nunu? Že říkala o tom nakopávání kočárku, když je dítě vleže. Nebo kde si ji zkusila?Myslela jsem, že se má začít prodávat až za týden.
Ta fialková je moc hezká :palec: , já mám taky starou nunu, ale už od listopadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
13.3.11 11:15

Antracitová je tmavě šedá. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
13.3.11 11:17

no myslím si že kopání do hlavy nehrozí ;) mám ji a dítě do hlavy nekopu, prostě vytáhnu rukojeť na maximum a víc natáhnu ruce… miluju takové, které kočár nemají nevyzkoušely a pak řeší problém, který ani není ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
13.3.11 11:30
mabis píše:
no myslím si že kopání do hlavy nehrozí ;) mám ji a dítě do hlavy nekopu, prostě vytáhnu rukojeť na maximum a víc natáhnu ruce… miluju takové, které kočár nemají nevyzkoušely a pak řeší problém, který ani není ;)

Mně se tomu kopání právě nechce věřit :nevim: a myslím, že jsi JEDINÁ široko daleko, která už má tu novou nunu :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
13.3.11 12:20

Já si myslím , že u veškerých golfáču při ležící poloze je to na těsno, ale jak říká Mabis není to tak strašné a dítě přece pořád nespí … musíme si uvědomit, že to není hluboký kočárek, ale golfáč. Mně to určo neodradí. Na podzím ma být na trhu nová Nuna s přehZOVACÍ RUKOJETÍ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
13.3.11 12:40

Má někdo fialovou NUNU pro chlapečka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
13.3.11 14:11

Denco29 nemám teda Nunu, ale mám fialovou Teutonii Spirit na chlapečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
13.3.11 14:22
chaala píše:
mabis píše:
no myslím si že kopání do hlavy nehrozí ;) mám ji a dítě do hlavy nekopu, prostě vytáhnu rukojeť na maximum a víc natáhnu ruce… miluju takové, které kočár nemají nevyzkoušely a pak řeší problém, který ani není ;)
Mně se tomu kopání právě nechce věřit :nevim: a myslím, že jsi JEDINÁ široko daleko, která už má tu novou nunu :mrgreen: :palec:

no já vím, že jsem zatím JEDINÁ ;) ale to jen díky omylu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
13.3.11 14:22
cetinka píše:
Já si myslím , že u veškerých golfáču při ležící poloze je to na těsno, ale jak říká Mabis není to tak strašné a dítě přece pořád nespí … musíme si uvědomit, že to není hluboký kočárek, ale golfáč. Mně to určo neodradí. Na podzím ma být na trhu nová Nuna s přehZOVACÍ RUKOJETÍ.

Pokud se nepletu tak to nebude NUNA ale IVVI ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
13.3.11 14:34
Iva78 píše:
Denco29 nemám teda Nunu, ale mám fialovou Teutonii Spirit na chlapečka

kusan, já jdu taky do fialový :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
13.3.11 14:39

Kam na ty informace chodíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
13.3.11 17:36

no jo nemáme s novou zkušenost, ale když máš nohy dlouhý 115 cm, tak řešíš kde co, co jiní ne

jj na podzim má být nuna IVVI
http://www.brandora.de/D12401.brandora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.11 17:40

nuna

Dobrý den, prosím líbí se mi nuna a zřejmě do ní půjdeme, jen mi zajímá, jak se jezdí s temi otáčecími předními kolečky a jak se s ním jezdí hlavně v zimě? Dceři je 17 měsíců a je to drobek, hlavní hluboký už chceme zrušit. Předem děkuji za odpověd s Pozdravem Vendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
13.3.11 18:03
vendulka25 píše:
Dobrý den, prosím líbí se mi nuna a zřejmě do ní půjdeme, jen mi zajímá, jak se jezdí s temi otáčecími předními kolečky a jak se s ním jezdí hlavně v zimě? Dceři je 17 měsíců a je to drobek, hlavní hluboký už chceme zrušit. Předem děkuji za odpověd s Pozdravem Vendy
Vendy,podle mne žádný golfáč není na jízdu do sněhu :-? S nunou jsem v zimě vyjela, když byl sníh udususaný, to se jelo dobře, ale v napadaném by to nešlo. Obzvlášť, když ta přední kola nejdou zaaretovat. Já mám nunu jako druhý kočárek, takže v tom sněhovém počasí používám sporťák.

Příspěvek upraven 13.03.11 v 20:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
13.3.11 20:02
chaala píše:
vendulka25 píše:
Dobrý den, prosím líbí se mi nuna a zřejmě do ní půjdeme, jen mi zajímá, jak se jezdí s temi otáčecími předními kolečky a jak se s ním jezdí hlavně v zimě? Dceři je 17 měsíců a je to drobek, hlavní hluboký už chceme zrušit. Předem děkuji za odpověd s Pozdravem Vendy
Vendy,podle mne žádný golfáč není na jízdu do sněhu :-? S nunou jsem v zimně vyjela, když byl sníh udususaný, to se jelo dobře, ale v napadaném by to nešlo. Obzvlášť, když ta přední kola nejdou zaaretovat. Já mám nunu jako druhý kočárek, takže v tom sněhovém počasí používám sporťák.

souhlasim s Vendy. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4