Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Na nuna madlo nejde a ani není,já čekám na nunu 2011,která má polohování zad do úplného lehu,větší kola,větší stříšku i košík,je úžasná,pa Veronika
Ahoj prosím když koupím Nunu přes net zak jde vrátit? Nemáš s tím zkušenosti? Díky Verus
Ahoj prosím jakou barvu máš Nunu a co je to prosím tě LODREREm?.Díky V
Nuna jsem našla za 4299 pláštěnka´,moskytiéra. Myslím že za 5000 byla i s fusakem tuším že v sluňatku,koukni.
Tak jsem volala do obchodu kdy nuna bude, ale zatím prodavač netušil
Tak co myslíte bude tento týden nebo ten příští. Na veletrhu paní říkala za 14 dní,tak mám pocit,že jsme u nás v kocourkově a nikdo neví nic.Jinak ta nová iwi bude asi taky krásná ![]()
Já jsem objednávala Nunu 2011 ve Sluňátku a už ji mám na cestě . Myslím , že tento týden dorazí. Mám dotaz lze použít na Nunu zimní fusák Emitex a univerzální taška Emitex??,Pak napíšu jak jsem spokojená. ![]()
Cetinko oni ji mají už v obchodě, že ji máš na cestě nebo myslíš na cestě do obchodu? Já nastupuji za týden do nemocnice, tak bych ji už taky chtěla doma.
Neloš píše:
Cetinko oni ji mají už v obchodě, že ji máš na cestě nebo myslíš na cestě do obchodu? Já nastupuji za týden do nemocnice, tak bych ji už taky chtěla doma.
Určo na cestě domu ke mně , protože mi přišla faktura a odkaz na sledování zásilky přes PPL. Tak si myslím , že do pátku by mohla být a o víkendu už bychom ji mohli testnout v terénu. ![]()
Mabis: Ty máš tašku od Emitexu na NUně. když máš ležicí polohu kde ji dávaš??? Nebo může být normálně zapnuta tak jak to máš na fotu??, Chtěla bych si ji totiž objednat , tak sháním radu. ![]()
cetinka píše:
Mabis: Ty máš tašku od Emitexu na NUně. když máš ležicí polohu kde ji dávaš??? Nebo může být normálně zapnuta tak jak to máš na fotu??, Chtěla bych si ji totiž objednat , tak sháním radu.
jen odepnu ty spodní úchyty a pak ji vytáhnu po madle výš a pověsím ji kromě těch úchytů i za to velký ucho…
Ahojte,
na pohled nuna vypadá přesně podle mého gusta, ale ještě nikde jsem nedočetla, jestli ta nová nuna má polohování nožiček? Děkuji za odpověd
mabis píše:cetinka píše:jen odepnu ty spodní úchyty a pak ji vytáhnu po madle výš a pověsím ji kromě těch úchytů i za to velký ucho…
Mabis: Ty máš tašku od Emitexu na NUně. když máš ležicí polohu kde ji dávaš??? Nebo může být normálně zapnuta tak jak to máš na fotu??, Chtěla bych si ji totiž objednat , tak sháním radu.
Díky moc. Můžu objednávat. ![]()
sennorita píše:
Ahojte,
na pohled nuna vypadá přesně podle mého gusta, ale ještě nikde jsem nedočetla, jestli ta nová nuna má polohování nožiček? Děkuji za odpověd
Nová NUNA ma pouze polohování zad, ale nožky polohovat nejdou. .. To bychom už od NUNY chtěli hodně. ![]()
cetinka píše:Neloš píše:Určo na cestě domu ke mně , protože mi přišla faktura a odkaz na sledování zásilky přes PPL. Tak si myslím , že do pátku by mohla být a o víkendu už bychom ji mohli testnout v terénu.
PPL doručuje do druhého dne, jůůůůů se máš dej vědět jakou barvu jsi objednávala?