Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
k.a.c.k.a.1 píše:
Můj chlap taky nejdříve kulil oči a teď když jsem mu řekla, že uvažuji o prodeji, tak mi to zatrhnul, prý konečně kočár s kterým se dá normálně jezdit. Je s ním moc spokojený.
Asi máš jednoho chlapa ze sta né?
steka píše:k.a.c.k.a.1 píše:Asi máš jednoho chlapa ze sta né?
Můj chlap taky nejdříve kulil oči a teď když jsem mu řekla, že uvažuji o prodeji, tak mi to zatrhnul, prý konečně kočár s kterým se dá normálně jezdit. Je s ním moc spokojený.
A prosím tě s čím jste jezdili dříve?
No možná jo.
Je jasné, že každému sedí něco jiného, ale můj chlap rpzhpdně není sám, asi o 30
Stránek dopředu tam o tom diskutujeme, jak jsou naši chlapi nadšení. ![]()
No já měla toho hodně, než jsem došla na nunu- pliko, sí, zapp, určo nějaké no name značky. A ze sporťáků taky. ![]()
Koukala jsem na ten „polský“. Je moc pěkný, jen se mi zdá, že v pozici sed, je to pořád pololeh a to nesnáším. ![]()
Když jsem nunu viděla poprvé, psala jsem tady, jak je hnusná. Pak zkusila na obchodě a byla nadšená. Je mi jedno jak vypadá-teď už se mi líbí, já jsem potřebovala něco skladného, lehkého a lehounce ovladatelného a to splňuje na 1. ![]()
steka píše:
Vydro, mě napadlo,že máme stejně staré kluky,prosím tě,myslíš si,že malého narveš na podzim do toho fusako-nánožníku? Štěpi má 19 měs. a je cca 88 velký.Manžel hučí,že všechny golfky jsou vehikly,no ,já možná souhlasím,že nuna není až tak vychytaný kousek na praktičnost,ale mě se strašně líbí ,tak nevím jen,zda objednat i ten fusak,ale líbí se mi to komplet,ale nevím zda tam teda vejde.Díky Steka![]()
steko myslím, že se ti drak na podzim už do fusaku nevejde, Davča nemá ještě 14 měsíců, ale má ho tak akorát ted na jaro a pak už určitě ne.
Nemyslím, že je nuna vehikl, já bych hned nějakýho kodrcálka nekupovala, dyt ho furt tahám do šaliny, ze šaliny, jezdí nejrůznější terény a do toho ho furt tahá Ada a Davča leze do něj z něj. Mám ho od ledna a co všechno už bugina zažila a na konstrukci to není vůbec poznat
Fisveta píše:Neloš píše:Ahoj,holky.Moc se mi libila nova nuna a byla sem pro ni rozhodnuta,alee…Nelos,nasadila jsi mi brouka do hlavy a ted uvazuji o tomto kocarku,Navington Scooner.Je hezkej a ma madlo a polohovani nozicek,coz mi u nuny chybelo.A prosim te,zkouselas ho na tom veletrhu?Jak se s nim jezdi,je tak lehky,jako nuna?
Steko koukni na tento kočárek má i polohování nožiček cena je ale trošku jiná a je to úplná novinka z veletrhuNAVINGTON SCOONER
MNě se navington líbí, ale není to jak s nunou, do té se člověk zamiluje na první pohled. tenhle má všechno to, co nuna ne, polohování nožiček, madlo, jenže když už bych se měla rozhodovat pro něcvo takovýho, tak se mi asi víc líbí letošní icoohttp://www.icoo.de/en/2011/icoo-collection-2011/primo.html
navíc nuna vypadá bytelněji
jo a můj chlap buginu miluje, když má jít venčit v mutsině, tak se tváří jak citron, s buginou jak sluníčko
ted jsem koukla na to icoo videjo, no mazec repráky v boudě, tak to už je síla
![]()
vydra01 píše:
ted jsem koukla na to icoo videjo, no mazec repráky v boudě, tak to už je síla![]()
akorat je icoo hrozne tezky ![]()
u nas je manzel taky nunou nadseny, chvalil mne, ze jsem dobre vybrala
ale ja vedle mutsyny chci proste lehky golfac s kterym jen vybehnu
koupila bych ji i kdyby nebyla polohovaci… proste pro mne jsou golfky golfky a na zbytek mam sportak ![]()
pockam az bude nove prislusenstvi a objednam ji ![]()
Vydro01,taky se mi nuna nelibila,pokud sem ji nevidela v obchode na zivo a nevyzkousela,jak je lehka a krasne ovladatelna.Nuna ma naprosto cool vzhled,je takova jina,nez ostatni.Jen mi u ni chybi par veci,madlo a to polohovani nozicek.Jinak je suuuper
.
steka píše:
avy do něj půjdete,holky? Já asi ne.
Nevim,Steko.A nemyslim si,ze polsky vyrobek se automaticky rovna smejd
.
Fisveta píše:steka píše:Nevim,Steko.A nemyslim si,ze polsky vyrobek se automaticky rovna smejd
avy do něj půjdete,holky? Já asi ne..
souhlasím, nám kočár koupeny v babyschopu v Polské a a taky za dost peněz a vozím tam už druhé dítko.. kočár je v používání už 4 rok a úplně v pohodě,kromě tak trochu vyblednute barvičky mu nic není. Ono je rozdíl kupovat kočár někde na tržnici a nebo v kamenném obchodě.Stačí do NUny deka 100× 70 cm??? Nebo musím mít větší??, ![]()
vydra01 píše:steka píše:
Vydro, mě napadlo,že máme stejně staré kluky,prosím tě,myslíš si,že malého narveš na podzim do toho fusako-nánožníku? Štěpi má 19 měs. a je cca 88 velký.Manžel hučí,že všechny golfky jsou vehikly,no ,já možná souhlasím,že nuna není až tak vychytaný kousek na praktičnost,ale mě se strašně líbí ,tak nevím jen,zda objednat i ten fusak,ale líbí se mi to komplet,ale nevím zda tam teda vejde.Díky Steka![]()
steko myslím, že se ti drak na podzim už do fusaku nevejde, Davča nemá ještě 14 měsíců, ale má ho tak akorát ted na jaro a pak už určitě ne.
Nemyslím, že je nuna vehikl, já bych hned nějakýho kodrcálka nekupovala, dyt ho furt tahám do šaliny, ze šaliny, jezdí nejrůznější terény a do toho ho furt tahá Ada a Davča leze do něj z něj. Mám ho od ledna a co všechno už bugina zažila a na konstrukci to není vůbec poznat
Vydro,tak myslíš,že je kupovat fusák zbytečný? No jo ,ale v něčem musí přeci malý být,když bude takové počasí? Co dáš do nuny na podzim za fusák? Já nechápu,pro tam nevymysleli nějaký normální nánožník.
Anielkha píše:vydra01 píše:
ted jsem koukla na to icoo videjo, no mazec repráky v boudě, tak to už je síla![]()
akorat je icoo hrozne tezky
u nas je manzel taky nunou nadseny, chvalil mne, ze jsem dobre vybrala
pockam az bude nove prislusenstvi a objednam jiale ja vedle mutsyny chci proste lehky golfac s kterym jen vybehnu
koupila bych ji i kdyby nebyla polohovaci… proste pro mne jsou golfky golfky a na zbytek mam sportak
Prosím tě k nuně má být nové přislušenství? A jaké a kdy? ![]()
vydra01 píše:
Vydro našla si cenu kočáru?