Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj Nunařky,
tak jsem se přávě zamilovala do nuny a pročítám všechny možné diskuse.. Moc jste mi tady už poradily ![]()
Chci se zeptat, mamky co už je máte doma, co říkáte na barvičky? Já si asi nejspíš vyberu lékořici a fialovou (potřebujem dva pro dvojčata jako druhý/é kočárek), ale někdo tady třeba psal, že fialová je jako omšelá a ne tak krásná jako na fotce
A máte už někdo zkušenost se žlutou přes léto? Ta je totiž úplně nejkrásnější, ale my měli první kočár zelenou limetu, a to bylo šílené na ty malé mušky, na ten žlutý asi taky půjdou..? Jestli už jste některá vyzkoušela, tak poraďte, prosím ![]()
Ještě poslední dotaz, chystáme se teďka na FOR KIDS, nevíte, jestli tam budou Nunu mít?
denca29 píše:
Ahoj, mě ji také budou zítra posílat, ale myslím, že dojde až v pátek. Také se nemůžu dočkat. Kde sis ji objednávala???
já objednávala na MMB od pana Libora B., je to majitel obchodu delfínek
včera mi odpoledne telefonovali že jí dnes odešlou a chtěli telefon pro PPL
denca29 píše:
To věřím, jaká barva nakonec vyhrála???cetinka píše:denca29 píše:Já ji objednávala ve Sluňátku. dneska ji předali PPL a doručení je do 24 hodim , tak jsem zvědavá natolik , že ani neusnu.
Já jsem ji objednala, ale pošlou až zítra. Takže budu muset čekat do pátkukde jsi ji objednala?
cetinka píše:
tak konečně se i já asi zítra dočkám … jsem napnutá k prasknutí.. ! kdo ji bude mít první tak se ozvěte a sdělte dojmy.Tak nakonec k vůli doplňkum které už mám doma vyhrála lékořice.
steka píše:Anielkha píše:Anielkha co to píšeš nunu 2010 selý set za 2999 a kde? I z fusakem pštou a moskit.? co?
Malvik na facebook Malvík kočárky ano 3 barvy. na veletrhu bude 2011 jako vzorek a budeme brát objednávky, na prodej tam bude 2010 se setem pláštěnky a moskytiery za 2.990,–
jen jsem kopirovala co psal malvik na facebooku, nic se tam o fusaku nepise…
Anielkha píše:steka píše:jen jsem kopirovala co psal malvik na facebooku, nic se tam o fusaku nepise…Anielkha píše:Anielkha co to píšeš nunu 2010 selý set za 2999 a kde? I z fusakem pštou a moskit.? co?
Malvik na facebook Malvík kočárky ano 3 barvy. na veletrhu bude 2011 jako vzorek a budeme brát objednávky, na prodej tam bude 2010 se setem pláštěnky a moskytiery za 2.990,–
Psala jsem do Malvíka,nejde o nunu ale o cybex calllisto,je taky moc hezký,jdou mu polohovat záda i nožky.Je v červené a černé barvě v té akci za 2999.Pa ![]()
http://www.facebook.com/#!/malvik.cz
Tak v tom pripade v tom maji neporadek, ale tady je to napsane…
Tak mi už máme Nunánka doma,úžasný perfektní ,nejlepší. Malej v něm ořád doma drandí,nemůžem bohužel ven vyzkoušet jsme marůdci. Barvičku máme lékořici a je pěkná…
jaji-maty píše:
Tak mi už máme Nunánka doma,úžasný perfektní ,nejlepší. Malej v něm ořád doma drandí,nemůžem bohužel ven vyzkoušet jsme marůdci. Barvičku máme lékořici a je pěkná…
tak gratuluji, mi ji přivezou ve dvě hodiny odpoledne.. taky lékořici ![]()
cetinka píše:jaji-maty píše:tak gratuluji, mi ji přivezou ve dvě hodiny odpoledne.. taky lékořici
Vy se mate holky tise zavidim
Dejte vedet jak se vam sni jezdi ![]()
gina1210 píše:
Ahoj Nunařky,
tak jsem se přávě zamilovala do nuny a pročítám všechny možné diskuse.. Moc jste mi tady už poradily
Chci se zeptat, mamky co už je máte doma, co říkáte na barvičky? Já si asi nejspíš vyberu lékořici a fialovou (potřebujem dva pro dvojčata jako druhý/é kočárek), ale někdo tady třeba psal, že fialová je jako omšelá a ne tak krásná jako na fotceA máte už někdo zkušenost se žlutou přes léto? Ta je totiž úplně nejkrásnější, ale my měli první kočár zelenou limetu, a to bylo šílené na ty malé mušky, na ten žlutý asi taky půjdou..? Jestli už jste některá vyzkoušela, tak poraďte, prosím
Ještě poslední dotaz, chystáme se teďka na FOR KIDS, nevíte, jestli tam budou Nunu mít?
Gino, já jsem právě uvažovala i o fialové, ale názory holek mě od ní odradily…že prý vypadá úplně jinak, než na fotce.Naživo jsem fialovou nunu nikde neviděla
Nakonec jsem tenkrát vybrala žlutou. Kupovala jsem ji na podzim, takže léto a mušky ještě nevím
. Myslím, že nikdo tady z holek nunu v létě ještě neměl.
Ahoj holky tak jsem právě dorazila s nunou domů. Prubla jsem ji i venku. Vše paráda,ale ten rachot ach jo. Hned jsem volala manželovi a protože máme servis bude dělat kolečka gumová jinak je to strašný.
Tím ale nechci odradit pokud vyřešíme tohle bude to bezvadný kočárek.
ale golfky rachotí všechny na určitým povrchu a mě teda na nuně rachtaly ze všech co jsem s nima jezdila nejmíň
Kdosi se ptal co mám na kočáru za síťovu a mám ten univak od emitexu nebo jak se to jmenuje ![]()
Neloš, a ty jsi před tím nějaký golfáč už měla? Nebo je nuna první? Myslím, že jsi psala, že už máš tři děti(nebo to pletu). Tak jestli jsi už s nějakými golfkami jezdila, právě kvůli srovnání toho golfkového rachtání.