Kočárek Nuna Buggy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
23.3.11 00:05

Ahoj Nunařky,
tak jsem se přávě zamilovala do nuny a pročítám všechny možné diskuse.. Moc jste mi tady už poradily :huban:
Chci se zeptat, mamky co už je máte doma, co říkáte na barvičky? Já si asi nejspíš vyberu lékořici a fialovou (potřebujem dva pro dvojčata jako druhý/é kočárek), ale někdo tady třeba psal, že fialová je jako omšelá a ne tak krásná jako na fotce :think: A máte už někdo zkušenost se žlutou přes léto? Ta je totiž úplně nejkrásnější, ale my měli první kočár zelenou limetu, a to bylo šílené na ty malé mušky, na ten žlutý asi taky půjdou..? Jestli už jste některá vyzkoušela, tak poraďte, prosím :think:
Ještě poslední dotaz, chystáme se teďka na FOR KIDS, nevíte, jestli tam budou Nunu mít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
23.3.11 07:31
denca29 píše:
Ahoj, mě ji také budou zítra posílat, ale myslím, že dojde až v pátek :cry: . Také se nemůžu dočkat. Kde sis ji objednávala???

já objednávala na MMB od pana Libora B., je to majitel obchodu delfínek
včera mi odpoledne telefonovali že jí dnes odešlou a chtěli telefon pro PPL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
23.3.11 07:34
denca29 píše:
To věřím, jaká barva nakonec vyhrála???
cetinka píše:
denca29 píše:
Já jsem ji objednala, ale pošlou až zítra. Takže budu muset čekat do pátku :cry: kde jsi ji objednala?
cetinka píše:
tak konečně se i já asi zítra dočkám … jsem napnutá k prasknutí.. ! kdo ji bude mít první tak se ozvěte a sdělte dojmy. :pankac:Tak nakonec k vůli doplňkum které už mám doma vyhrála lékořice.
Já ji objednávala ve Sluňátku. dneska ji předali PPL a doručení je do 24 hodim , tak jsem zvědavá natolik , že ani neusnu. :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
23.3.11 10:50
steka píše:
Anielkha píše:
Malvik na facebook Malvík kočárky ano 3 barvy. na veletrhu bude 2011 jako vzorek a budeme brát objednávky, na prodej tam bude 2010 se setem pláštěnky a moskytiery za 2.990,–
Anielkha co to píšeš nunu 2010 selý set za 2999 a kde? I z fusakem pštou a moskit.? co? :cry:

jen jsem kopirovala co psal malvik na facebooku, nic se tam o fusaku nepise…

• Citovat
  • Upravit
160
23.3.11 11:14
Anielkha píše:
steka píše:
Anielkha píše:
Malvik na facebook Malvík kočárky ano 3 barvy. na veletrhu bude 2011 jako vzorek a budeme brát objednávky, na prodej tam bude 2010 se setem pláštěnky a moskytiery za 2.990,–
Anielkha co to píšeš nunu 2010 selý set za 2999 a kde? I z fusakem pštou a moskit.? co? :cry:
jen jsem kopirovala co psal malvik na facebooku, nic se tam o fusaku nepise…

Psala jsem do Malvíka,nejde o nunu ale o cybex calllisto,je taky moc hezký,jdou mu polohovat záda i nožky.Je v červené a černé barvě v té akci za 2999.Pa :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
23.3.11 11:18

http://www.facebook.com/#!/malvik.cz

Tak v tom pripade v tom maji neporadek, ale tady je to napsane…

• Citovat
  • Upravit
23.3.11 11:50

Tak mi už máme Nunánka doma,úžasný perfektní ,nejlepší. Malej v něm ořád doma drandí,nemůžem bohužel ven vyzkoušet jsme marůdci. Barvičku máme lékořici a je pěkná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
23.3.11 12:01
jaji-maty píše:
Tak mi už máme Nunánka doma,úžasný perfektní ,nejlepší. Malej v něm ořád doma drandí,nemůžem bohužel ven vyzkoušet jsme marůdci. Barvičku máme lékořici a je pěkná…

tak gratuluji, mi ji přivezou ve dvě hodiny odpoledne.. taky lékořici :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
23.3.11 12:26
cetinka píše:
jaji-maty píše:
Tak mi už máme Nunánka doma,úžasný perfektní ,nejlepší. Malej v něm ořád doma drandí,nemůžem bohužel ven vyzkoušet jsme marůdci. Barvičku máme lékořici a je pěkná…
tak gratuluji, mi ji přivezou ve dvě hodiny odpoledne.. taky lékořici :potlesk:

Vy se mate holky tise zavidim :lol: Dejte vedet jak se vam sni jezdi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
23.3.11 12:56
gina1210 píše:
Ahoj Nunařky,
tak jsem se přávě zamilovala do nuny a pročítám všechny možné diskuse.. Moc jste mi tady už poradily :huban:
Chci se zeptat, mamky co už je máte doma, co říkáte na barvičky? Já si asi nejspíš vyberu lékořici a fialovou (potřebujem dva pro dvojčata jako druhý/é kočárek), ale někdo tady třeba psal, že fialová je jako omšelá a ne tak krásná jako na fotce :think: A máte už někdo zkušenost se žlutou přes léto? Ta je totiž úplně nejkrásnější, ale my měli první kočár zelenou limetu, a to bylo šílené na ty malé mušky, na ten žlutý asi taky půjdou..? Jestli už jste některá vyzkoušela, tak poraďte, prosím :think:
Ještě poslední dotaz, chystáme se teďka na FOR KIDS, nevíte, jestli tam budou Nunu mít?

Gino, já jsem právě uvažovala i o fialové, ale názory holek mě od ní odradily…že prý vypadá úplně jinak, než na fotce.Naživo jsem fialovou nunu nikde neviděla :-( Nakonec jsem tenkrát vybrala žlutou. Kupovala jsem ji na podzim, takže léto a mušky ještě nevím :nevim: . Myslím, že nikdo tady z holek nunu v létě ještě neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neloš
23.3.11 14:06

Ahoj holky tak jsem právě dorazila s nunou domů. Prubla jsem ji i venku. Vše paráda,ale ten rachot ach jo. Hned jsem volala manželovi a protože máme servis bude dělat kolečka gumová jinak je to strašný.

• Citovat
  • Upravit
Neloš
23.3.11 14:08

Tím ale nechci odradit pokud vyřešíme tohle bude to bezvadný kočárek.

• Citovat
  • Upravit
5086
23.3.11 15:07

ale golfky rachotí všechny na určitým povrchu a mě teda na nuně rachtaly ze všech co jsem s nima jezdila nejmíň
Kdosi se ptal co mám na kočáru za síťovu a mám ten univak od emitexu nebo jak se to jmenuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
23.3.11 15:13

Neloš, a ty jsi před tím nějaký golfáč už měla? Nebo je nuna první? Myslím, že jsi psala, že už máš tři děti(nebo to pletu). Tak jestli jsi už s nějakými golfkami jezdila, právě kvůli srovnání toho golfkového rachtání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
23.3.11 15:15

Neloš,a vložíš nějakou fotku? Chtěla bych vidět tu sand. :wink: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie