Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2074
22.3.11 13:45
Neloš píše:
No a jinak zítra ráno si jedu pro svoji sand nunu, tak se moc těším . Mám ji už nachystanou v obchodě :dance:
Jeeee Ty se mas,to ja si mus
Neloš píše:
No a jinak zítra ráno si jedu pro svoji sand nunu, tak se moc těším . Mám ji už nachystanou v obchodě :dance:

Jeee Ty se mas,ja si musim pockat az do Dubna na zlutou to cekani je hrozne dlouhe :cry: Tak at ti dobre slouzi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neloš
22.3.11 13:47

díky dám vědět :-)

• Citovat
  • Upravit
2074
22.3.11 13:51

Holky prosim vas vim ze to sem nepatri do teto diskuze ale chtela jsem se vas zeptat chtela bych malou uz odstavit a prejit na umelou vyzivu doporucily by ste mi nejaky sunar a nejaky trik jak malou donutit aby to pila urcite mate v tom to smeru zkusenosti malej uz bude 16mes dekuji za odpoved predem vsem a jeste se jednou omlouvam je se vas ptam uplne na jiny tema nez ma tahle diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
22.3.11 13:52
Neloš píše:

urcite dej a budes kupovat na nunu nejakou tasku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
22.3.11 13:52
Neloš píše:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
22.3.11 13:59

Malvik na facebook Malvík kočárky ano 3 barvy. na veletrhu bude 2011 jako vzorek a budeme brát objednávky, na prodej tam bude 2010 se setem pláštěnky a moskytiery za 2.990,–

• Citovat
  • Upravit
Neloš
22.3.11 15:08
Budu kupovat univak od emitexu
KvetaAdelka píše:
Neloš píše:
  • Citovat
  • Upravit
715
22.3.11 19:28

ahoj všem moje vytoužená Nuna odjede zítra PPL tak ji ve čtvrtek budu mít, jen bez pláštěnky jak už tu někdo psal ty zatím nedodali, mohu se zeptat zkoušel tu někdo nějakou univerzální pláštěnku co by pasovala a jakou???
nemá pro mě někdo tip?
díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
22.3.11 20:09

Ahoj, mě ji také budou zítra posílat, ale myslím, že dojde až v pátek :cry: . Také se nemůžu dočkat. Kde sis ji objednávala???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
22.3.11 21:05

tak konečně se i já asi zítra dočkám … jsem napnutá k prasknutí.. ! kdo ji bude mít první tak se ozvěte a sdělte dojmy. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
22.3.11 21:18
Já jsem ji objednala, ale pošlou až zítra. Takže budu muset čekat do pátku :cry: kde jsi ji objednala?
cetinka píše:
tak konečně se i já asi zítra dočkám … jsem napnutá k prasknutí.. ! kdo ji bude mít první tak se ozvěte a sdělte dojmy. :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
22.3.11 21:34
denca29 píše:
Já jsem ji objednala, ale pošlou až zítra. Takže budu muset čekat do pátku :cry: kde jsi ji objednala?
cetinka píše:
tak konečně se i já asi zítra dočkám … jsem napnutá k prasknutí.. ! kdo ji bude mít první tak se ozvěte a sdělte dojmy. :pankac:

Já ji objednávala ve Sluňátku. dneska ji předali PPL a doručení je do 24 hodim , tak jsem zvědavá natolik , že ani neusnu. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
22.3.11 21:43
To věřím, jaká barva nakonec vyhrála???
cetinka píše:
denca29 píše:
cetinka píše:
Já ji objednávala ve Sluňátku. dneska ji předali PPL a doručení je do 24 hodim , tak jsem zvědavá natolik , že ani neusnu. :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
22.3.11 22:10
Neloš píše:

Napiš jaká je a jestli ti nabalili i fusák,v nějakých shopech píší,že je nemají skladem,ale z ANNY a VIKTORIE mi paní psala,že mají komplet za 4888,jen k tomu nemají paraple na sluníčko (Já chci lékořici).V jiných shopech píší,že doplňky až za měsíc :roll: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
22.3.11 22:16
Anielkha píše:
Malvik na facebook Malvík kočárky ano 3 barvy. na veletrhu bude 2011 jako vzorek a budeme brát objednávky, na prodej tam bude 2010 se setem pláštěnky a moskytiery za 2.990,–

Anielkha co to píšeš nunu 2010 selý set za 2999 a kde? I z fusakem pštou a moskit.? co? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí