Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Neloš
23.3.11 16:03
klasické golfky taky rachtají,ale takhle určitě ne.citace] chaala píše:
Neloš, a ty jsi před tím nějaký golfáč už měla? Nebo je nuna první? Myslím, že jsi psala, že už máš tři děti(nebo to pletu). Tak jestli jsi už s nějakými golfkami jezdila, právě kvůli srovnání toho golfkového rachtání.
  • Citovat
  • Upravit
Neloš
23.3.11 16:10

jinak určitě nafotím na dením světle a večer hned pošlu

• Citovat
  • Upravit
160
23.3.11 16:23

Neloš,nějaké holky psali, že jim nuna taky strašně rachtala a že jí reklamovali,neboť říkají, ´že opravdu rachtat nemá.Já včera mluvila s paní, která má nunu už dloho a říkala že nic.Tak se zkus zeptat na to v tom shopu kde jsi jí koupila.Já se toho taky bojím,chlap by mě zabil, :-( on je zásadně proti golfáčům,právě kvůli toho. Dobré pořízení přeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
23.3.11 16:42

Holky,tak dnes sme v obchode testovaly novou nunu v barve sand.Ja sem sice chtela zlutou,ale ta sedo-stribrna vubes neni spatna,tak nevim…Akorat kamaradka rikala,ze je mala pres celej kocarek a nuna se ji zdala moc uzka.Mne se to teda nezda.Co myslite? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
23.3.11 16:46

Ta barva je pekna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
23.3.11 17:22
Já také taky dnes odesílali, kdy myslíš že dorazí???
majka79 píše:
denca29 píše:
Ahoj, mě ji také budou zítra posílat, ale myslím, že dojde až v pátek :cry: . Také se nemůžu dočkat. Kde sis ji objednávala???
já objednávala na MMB od pana Libora B., je to majitel obchodu delfínek
včera mi odpoledne telefonovali že jí dnes odešlou a chtěli telefon pro PPL
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
23.3.11 18:38

Tak holky už mám NUNU doma. jak jsem ji vybalila , tak se mizdála strašně malinka, ale to byl první dojem. Krásně jezdí a super skláda. Hned jsme to testli v autě jak se vleze atd. není zatím NUNě co vytkout. Jen mám strach z těch koleček co to udělá až budeme venku. Neloš: pokud ti manžel udělá nová kolečka tak pamatuj na nás budeme je po tobě taky chtít :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
23.3.11 19:31

denco
myslím že dorazí zítra PPL zaváží druhý den, kdyby chtěli využít pošltu nepotřebovali by můj telefon, no uvidím ráno, jak přijde sms od PPL bude tu odpoledne
mám objednanou SAND, líbí se mi alespoň takto na fotkách
jen pořád nevím jakou pláštěnku nakonec pořídím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
23.3.11 19:38
Já taky nakonec sand, ze začátku jsem nebyla nadšená myslela jsem ,že bude zlatá. Mě se moc líbí fialová, ale pro kluka nevim. Já taky budu čekat zítra,jestli napíšou,že dorazí tak jedu PPLákovi naproti :mrgreen:
majka79 píše:
denco
myslím že dorazí zítra PPL zaváží druhý den, kdyby chtěli využít pošltu nepotřebovali by můj telefon, no uvidím ráno, jak přijde sms od PPL bude tu odpoledne
mám objednanou SAND, líbí se mi alespoň takto na fotkách
jen pořád nevím jakou pláštěnku nakonec pořídím
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
23.3.11 19:42
Hned jak sem si přečetla, že jdou přezout yt kolečka tak jsem volala známému do pneu.Říkal, že to nejde :pocitac: ,já jsem si to objednala i s tím setem,ale příjde až za měsíc
cetinka píše:
Tak holky už mám NUNU doma. jak jsem ji vybalila , tak se mizdála strašně malinka, ale to byl první dojem. Krásně jezdí a super skláda. Hned jsme to testli v autě jak se vleze atd. není zatím NUNě co vytkout. Jen mám strach z těch koleček co to udělá až budeme venku. Neloš: pokud ti manžel udělá nová kolečka tak pamatuj na nás budeme je po tobě taky chtít :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
23.3.11 19:45
Je krásneja malá je jak princezna. Za jetím, že má tu péřovku. Mě se malej v péřovce v 15ti měsících taky skoro nevejde do normálního kočárku :palec:
Fisveta píše:
Holky,tak dnes sme v obchode testovaly novou nunu v barve sand.Ja sem sice chtela zlutou,ale ta sedo-stribrna vubes neni spatna,tak nevim…Akorat kamaradka rikala,ze je mala pres celej kocarek a nuna se ji zdala moc uzka.Mne se to teda nezda.Co myslite? :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neloš
23.3.11 21:10

Holky já nemyslela výměnu koleček,ale že se to bude dát polepit gumou aby to nerachtalo, ale manžel přijel a říkal, že to nepomůže rachotí to ty přední kolečka co se točí zkrátka plast :nevim: no nerozumím tomu

• Citovat
  • Upravit
160
23.3.11 21:57
Neloš píše:
Holky já nemyslela výměnu koleček,ale že se to bude dát polepit gumou aby to nerachtalo, ale manžel přijel a říkal, že to nepomůže rachotí to ty přední kolečka co se točí zkrátka plast :nevim: no nerozumím tomu

Neloš zkus se pottat fakt v tom obcodě,dnes jsem znova potkala mamču z lékořicou nunou 2010 a ta taky říkala,že s tím nemají problém jen když se jí to kolečko jedno přední otočí tak rachtá,ale jinak vůbec.
Neboj koupit si ho já tak mi taky rachtají,jsen smolař na vše.Napiš co jsi vyřídila. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
23.3.11 22:00

Jo dnes na mimibazaru jsem našla tašky,z té síťoviny je na mimibazar.cz/juniorstyl za 159.
další je na mimibazar.cz/nadine za 80.
adalší tuším na mimibazar.cz/pipalka. Tak kukněte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
23.3.11 22:04

moc se omlouvám že Vám vstupuju do diskuse, ale mohu se zeptat ze kterého shopu jste objednávaly kočárek 2011 že už je máte doma??? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí