Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
KvetaAdelka píše:steka píše:Ahoj koukala jsem na to a bouzel jsem to nenaslaBébka píše:Holky koukněte na ANNA A VIKTORIE ,tam stojí i s fusakem za 4888 a poštovné za dáčo. Mají akce i na sety jen páštěnka a mosk.,ale budou až za 14 dní.
Já viděla nejlevnější 3960, sérka s pláštěnkou a moskyt.4280, sérka s pláštěnkou, moskyt. a fusakem 4990, samotná pláštěnka a moskyt. 664, fusak 902Maji tam jen samostatnou Nunu za 3990kc
Já tam koukala a našla to taky za 5tis ![]()
ale je dobrý, že ten obchod nemám daleko, tak to koupím asi tam. Mám smůlu s reklamacema
, tak potřebuju kamennej obchod, a co nejblíž ![]()
Denco29,díky, že jsi to zjistila.
Tak ať to kamarádka reklamuje, protože já to dám u staré nuny na maximum ,na těch 103cm.
KvetaAdelka a Bébka,taky jsem na to koukla a ta cena nuny i s fusakem+pláštěnkou a moskytiérou mi vychází na 4988,–korun.To už je počítáno po té slevě tisíc korun, kterou inzerují…mají totiž předražený ten set moskytiéry a pláštěnky. tak se to liší jen o dvě koruny než jsme našly jinde.
Volala jsem do tý Anny a Viktorie v Průhonicích, mají tam tu Lékořici (na jiné jsem se neptala), tak se tam zítra asi vydám na čumendu ![]()
A celá ta série by měla stát 4990.
Nepůjdeš, Rybko, taky??? ![]()
Bébko, už máme objednáno na MMB
ale určitě mi pak napiš co a jak, myslím že máme ohledně těch kočárů podobný vkus
![]()
rybkabezvody píše:
Bébko, už máme objednáno na MMBale určitě mi pak napiš co a jak, myslím že máme ohledně těch kočárů podobný vkus
![]()
…a krom těch kočárků i stejný vkus na hloubětínského gyndaře
![]()
…jestli jsem to nepopletla ![]()
rybkabezvody píše:
Karhan?
Jasně, Honzík
![]()
Někde jsme se o tom už bavily ![]()
chaala píše:
Denco29,díky, že jsi to zjistila.Tak ať to kamarádka reklamuje, protože já to dám u staré nuny na maximum ,na těch 103cm.
chaala píše:
Denco29,mně ta rukojeť jde vytáhnout dobře…celkem lehce.
denca29 píše:
Já nevim, normál kočár mam mutsy a to jde lehoučce taky u toho musím dost zabrat oběma rukama.chaala píše:
Denco29,mně ta rukojeť jde vytáhnout dobře…celkem lehce.
Další z kombinace MUTSY-NUNA ![]()
Já mám podvozek UR a když to srovnám tak ten mutsy jde ohodně líp. Jak tobě???
Já Nunáka ještě nemám, ale Mutsík mi jde dobře složit
…ale bojovali jsme , to zase jo ![]()