Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2074
30.3.11 10:37

Holky mate nekdo žlutou Nunu?Chtela dych se zeptat na par info.Rozhoduju se jakou barvicku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
30.3.11 10:46
Jééé, konečně správné rozměry nové nuny :palec: Díky moc. Ve všech českých obchodech totiž zatím u té nové nuny nechávaly rozměry staré nuny :zed: …jsem si říkala, že to nemůže být stejné ani náhodou :nevim:
Anielkha píše:
http://www.nuna.eu/pepp

* recommended use: birth to 18 kg * product dimensions: 105/95 cm high • 55 cm wide • 84/74 cm deep * folded dimensions: 73 cm high • 55 cm wide • 26 cm deep * product weight: 8.6 kg

Takze do 18 kg :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
30.3.11 10:59

ona je u nás norma, že nosnost kočárku pro děti může být jen 15 kilo :zed: víc ani ťuk, tzn. že i když má kočár nosnost 25 kilo jako Maclaren, tak stejně musí být na materiálech ke kočíku uváděno 15 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
30.3.11 11:03

Já myslím, že jich zase tolik nebude jezdit.
Spoustě lidem se nelíbí ten „jinej“ design, to je jako např. s Mutsy :mrgreen: To se buď hodně líbí, nebo nelíbí vůbec. Prostě to nejsou jen takový kočárky :palec:
A navíc, holky okolo mě třeba chtěj větší golfáč - něco mezi sporťákem a golfkama, aby nemusely mít obojí.
Myslím, že NUNA je hodně specifická, tak bude mít i specifické majitele :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
30.3.11 11:07
To jsi krásně okomentovala ty specififké majitele* :potlesk: :potlesk: :palec: ***
Bébka píše:
Spoustě lidem se nelíbí ten „jinej“ design, to je jako např. s Mutsy :mrgreen: To se buď hodně líbí, nebo nelíbí vůbec. Prostě to nejsou jen takový kočárky :palec:
A navíc, holky okolo mě třeba chtěj větší golfáč - něco mezi sporťákem a golfkama, aby nemusely mít obojí.
Myslím, že NUNA je hodně specifická, tak bude mít i specifické majitele :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
30.3.11 11:59
cetinka píše:
To jsi krásně okomentovala ty specififké majitele* :potlesk: :potlesk: :palec: ***
Bébka píše:
Myslím, že NUNA je hodně specifická, tak bude mít i specifické majitele :mrgreen:

Tak to jsem ráda za těch 18 :palec: Já se na ni tak těším a už je to pěkně dlouho. Teď ještě, aby se v ní líbilo malé :dance:

Chi, moc hezky napsané „specifické majitele“ :palec: :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
30.3.11 12:01
denvoj píše:
cetinka píše:
Bébka píše:

Tak to jsem ráda za těch 18 :palec: Já se na ni tak těším a už je to pěkně dlouho. Teď ještě, aby se v ní líbilo malé :dance:

Chi, moc hezky napsané „specifické majitele“ :palec: :potlesk: :palec:

Nadherne formulovane(specificke majitele) :dance: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
30.3.11 12:45

Mám žlutou, co tě zajímá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
30.3.11 12:46

Jo a termín „specifické majitele“ je super, mám i Mutsy, tak jsem specifická majitelka na druhou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
30.3.11 12:51
majkakoc píše:
Jo a termín „specifické majitele“ je super, mám i Mutsy, tak jsem specifická majitelka na druhou :-)
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
30.3.11 12:59
majkakoc píše:
Jo a termín „specifické majitele“ je super, mám i Mutsy, tak jsem specifická majitelka na druhou :-)

taky… mne prijde, ze je tu hodne „mutsarek“ :-)

• Citovat
  • Upravit
1387
30.3.11 13:46
Anielkha píše:
majkakoc píše:
taky… mne prijde, ze je tu hodne „mutsarek“ :-)

Tak já „specifická majitelka na druhou“ nejsem, mám Patrona :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
30.3.11 15:54

Já jmám taky MUTSY a NUNA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
30.3.11 18:05
majkakoc píše:

Ahoj,chtela jsem se zeptat jestli v lete na nej nejdou moc musky a take kazdy mi rozmlouva svetlej kocarek,ze nanem bude hned vsechno videt obzvlast kdyz ho budu porad davat do aut.Tak jsem se hlavne chtela zeptat jestly se ti moc nespini.A take jak jsi snim spokojena?Opravdu se mi ta žluta moc libi uz jsem byla rozhodnuta a ted mi to kazdy rozmlouva tak jsem chtela vedet nazor nekoho kdo ho ma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
30.3.11 18:41
KvetaAdelka píše:
majkakoc píše:
Ahoj,chtela jsem se zeptat jestli v lete na nej nejdou moc musky a take kazdy mi rozmlouva svetlej kocarek,ze nanem bude hned vsechno videt obzvlast kdyz ho budu porad davat do aut.Tak jsem se hlavne chtela zeptat jestly se ti moc nespini.A take jak jsi snim spokojena?Opravdu se mi ta žluta moc libi uz jsem byla rozhodnuta a ted mi to kazdy rozmlouva tak jsem chtela vedet nazor nekoho kdo ho ma :nevim:

já bych si asi žlutou sakra rozmyslela.Nesnáším sebemenší hmyz :poblion: a ač mám žlutou ráda tak bych do téhle barvy nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí