Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky mate nekdo žlutou Nunu?Chtela dych se zeptat na par info.Rozhoduju se jakou barvicku ![]()
Anielkha píše:
http://www.nuna.eu/pepp* recommended use: birth to 18 kg * product dimensions: 105/95 cm high • 55 cm wide • 84/74 cm deep * folded dimensions: 73 cm high • 55 cm wide • 26 cm deep * product weight: 8.6 kg
Takze do 18 kg
ona je u nás norma, že nosnost kočárku pro děti může být jen 15 kilo
víc ani ťuk, tzn. že i když má kočár nosnost 25 kilo jako Maclaren, tak stejně musí být na materiálech ke kočíku uváděno 15 ![]()
Já myslím, že jich zase tolik nebude jezdit.
Spoustě lidem se nelíbí ten „jinej“ design, to je jako např. s Mutsy
To se buď hodně líbí, nebo nelíbí vůbec. Prostě to nejsou jen takový kočárky ![]()
A navíc, holky okolo mě třeba chtěj větší golfáč - něco mezi sporťákem a golfkama, aby nemusely mít obojí.
Myslím, že NUNA je hodně specifická, tak bude mít i specifické majitele ![]()
Bébka píše:
Spoustě lidem se nelíbí ten „jinej“ design, to je jako např. s MutsyTo se buď hodně líbí, nebo nelíbí vůbec. Prostě to nejsou jen takový kočárky
A navíc, holky okolo mě třeba chtěj větší golfáč - něco mezi sporťákem a golfkama, aby nemusely mít obojí.
Myslím, že NUNA je hodně specifická, tak bude mít i specifické majitele
cetinka píše:
To jsi krásně okomentovala ty specififké majitele*![]()
![]()
Bébka píše:
Spoustě lidem se nelíbí ten „jinej“ design, to je jako např. s MutsyTo se buď hodně líbí, nebo nelíbí vůbec. Prostě to nejsou jen takový kočárky
Myslím, že NUNA je hodně specifická, tak bude mít i specifické majitele
Tak to jsem ráda za těch 18
Já se na ni tak těším a už je to pěkně dlouho. Teď ještě, aby se v ní líbilo malé ![]()
Chi, moc hezky napsané „specifické majitele“
![]()
denvoj píše:cetinka píše:
To jsi krásně okomentovala ty specififké majitele*![]()
![]()
Bébka píše:
Myslím, že NUNA je hodně specifická, tak bude mít i specifické majiteleTak to jsem ráda za těch 18
Chi, moc hezky napsané „specifické majitele“Já se na ni tak těším a už je to pěkně dlouho. Teď ještě, aby se v ní líbilo malé
![]()
![]()
Nadherne formulovane(specificke majitele)
![]()
Jo a termín „specifické majitele“ je super, mám i Mutsy, tak jsem specifická majitelka na druhou ![]()
majkakoc píše:
Jo a termín „specifické majitele“ je super, mám i Mutsy, tak jsem specifická majitelka na druhou
majkakoc píše:
Jo a termín „specifické majitele“ je super, mám i Mutsy, tak jsem specifická majitelka na druhou
taky… mne prijde, ze je tu hodne „mutsarek“ ![]()
Anielkha píše:majkakoc píše:taky… mne prijde, ze je tu hodne „mutsarek“
Tak já „specifická majitelka na druhou“ nejsem, mám Patrona ![]()
majkakoc píše:
Mám žlutou, co tě zajímá?
Ahoj,chtela jsem se zeptat jestli v lete na nej nejdou moc musky a take kazdy mi rozmlouva svetlej kocarek,ze nanem bude hned vsechno videt obzvlast kdyz ho budu porad davat do aut.Tak jsem se hlavne chtela zeptat jestly se ti moc nespini.A take jak jsi snim spokojena?Opravdu se mi ta žluta moc libi uz jsem byla rozhodnuta a ted mi to kazdy rozmlouva tak jsem chtela vedet nazor nekoho kdo ho ma ![]()
KvetaAdelka píše:majkakoc píše:Ahoj,chtela jsem se zeptat jestli v lete na nej nejdou moc musky a take kazdy mi rozmlouva svetlej kocarek,ze nanem bude hned vsechno videt obzvlast kdyz ho budu porad davat do aut.Tak jsem se hlavne chtela zeptat jestly se ti moc nespini.A take jak jsi snim spokojena?Opravdu se mi ta žluta moc libi uz jsem byla rozhodnuta a ted mi to kazdy rozmlouva tak jsem chtela vedet nazor nekoho kdo ho ma
Mám žlutou, co tě zajímá?
já bych si asi žlutou sakra rozmyslela.Nesnáším sebemenší hmyz
a ač mám žlutou ráda tak bych do téhle barvy nešla