Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1610
30.3.11 22:36

Holky musíte ty svý manžely natáhnout do obchodu aby jí vyzkousel. Můj když jdeme s kočárkem ji nechce dát z ruky :mrgreen:

Příspěvek upraven 30.03.11 v 22:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
30.3.11 22:52

Ahoj holky,
mě se taky straaašně a nejvíc líbí žlutá nuna, ale musím Vám sem napsat malé varování - mám vyzkoušenou citronovou zelenou (X-lander 2009), řekla bych že tyhle dvě barvičky jsou stejně chytlavé na ty malé mušky potvůrky. Pozor na to, samozřejmě kde něco lítá, dáte síťku, ale pokud ji nehodláte mít celé léto, ty mušky jsou i ve městě když nic jiného nelétá, ani to nevnímáte, dokud se nenalepí na ty barvy, fakt hnus. Ale toho špinění bych se nebála, teď máme černou a je to stejné, úplně. Důležitý je materiál. Takže žlutým nunám přeju, ať se Vám mušky vyhnou a tu krásu závidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
31.3.11 02:38

Ahoj holky, tak jezdime v novy nune tyden, jsem moc spokojena, vyskušela sem i v parku po trave, f vfv poset jezde lip než sportak, pervný den taky kolečka trachtely předni a ted čim dal tim miň. Rukojat naky težko de tam a spatky, dneska maly usnul a do hlavy ho nekopala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
31.3.11 06:44
blondina píše:
Ahoj holky, tak jezdime v novy nune tyden, jsem moc spokojena, vyskušela sem i v parku po trave, f vfv poset jezde lip než sportak, pervný den taky kolečka trachtely předni a ted čim dal tim miň. Rukojat naky težko de tam a spatky, dneska maly usnul a do hlavy ho nekopala.

Sice moc nerozumím, co píšeš, ale hlavně, že jsi spokojená :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
31.3.11 07:45

No manželovi stačil argument, že když budeme mít polohovací golfky, vezmeme je v létě na dovču místo naší dvacetikilový Mutsyny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
31.3.11 08:20

PŘESNĚ :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
31.3.11 09:12
KvetaAdelka píše:
majkakoc píše:
Taky bych ji už chtěla, mám starou žlutou a prodám jí a koupíme novou žlutou, malej do nuny chodí přes poledne spinkat a mě ho je líto, že není polohovací. Snad má být až koncem dubna, jdu ještě na veletrh do Letňan, malvik nabízí veletržní slevu 10% na objednávky, tak jí tam zrovna objednáme, pokud to půjde.
Aha na velrtrhu Kids v te žlute nebude a v Oldanku ji slibuji do 2tydnu koukala jsem tak holt budu muset pockat :cry: Hruza kdyz uz si clove vybere tak musi cekat takovou dobu :-( A kde jsi zjistila tu slevu ze davaji?

No, na Slůňátku, odkud ji mám objednanou, píšou, že cca v polovině dubna. Tak doufám a modlím se, aby to tak bylo :roll: Na Ondálku sice píšou 2 týdny, ale už je to tam od minulého týdne a stále 2 týdny, takže tomu moc nevěřím, nějak zapomínají ten údaj upřesňovat, když už je další týden pryč… Podle mě se žluté a černé nuny dostanou do všech obchodů od jednoho dodavatele, takže víceméně + - ve stejný den. U barviček sand, licorice a fialová jsem tady podle toho, co holky psaly, vyčetla, že nejrychleji dodal kočárky internetový obchod Slůňátko, zasílá přes PPL a to je do druhého dne, tak asi proto. Teď už mi nezbývá než čekat. Když už jsem čekala tak dlouho, tak už to budu muset vydržet i při nejhorším do toho konce dubna. Už aby to ale bylo! :dance: Těšííím seee! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
31.3.11 13:17

Mě se taky nejvíc líbí žlutá nuna ale právě kvůli těch mušek nevím jestli radši nekoupit lékořici. ach jo mě se ta žlutá strašně líbí a právě bych s ní nejvíc chtěla jezdit přes léto, protože na zimu budu mít sporták. co myslíte??? :nevim:

Příspěvek upraven 24.03.15 v 17:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
31.3.11 18:32

Jo, jo, jen si kupte žluťásky, ať máme Lékořici jen s Rybkou :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
31.3.11 18:38
:mrgreen: :wink: :palec:

už dorazila? :hug: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
31.3.11 18:39
rybkabezvody píše: :mrgreen: :wink: :palec:už dorazila? :hug: :-D

ne :cert: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
31.3.11 21:09

Zítra si jedem pro nunýska, asi dneska neusnu :dance: :srdce: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
31.3.11 21:39
gina1210 píše:
Zítra si jedem pro nunýska, asi dneska neusnu :dance: :srdce: :-D

Gina a jakou barvu? Tu lékořici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.4.11 07:21
chaala píše:
gina1210 píše:
Zítra si jedem pro nunýska, asi dneska neusnu :dance: :srdce: :-D
Gina a jakou barvu? Tu lékořici?

Určitě lékořici a druhej asi fialovej, ale to až ho uvidíme na vlastní oči :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
1.4.11 10:09

holky já bych asi šla do té lékořice nebo pak do té světle šedé.Nevim jak je pojmenovaná,ale žlutá ač je krásná tak by mi za ten risk abych měla dítko od jara do podzimu pod sítkou nestála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí