Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
KvetaAdelka, to jsem moc zvědavá, kdy se dočkáš té nové žluté nuny…zatím pořád někde jen slibují,viď.
Veruze na jesen ma byt nova nuna vylepsena prehadzovacou rukovetou, takze sa budes moct pozerat na dieta. Ja mam 2011 model wineberry, velmi sa mi paci, ale ma vela nedostatkov, ale zatial som neobjavila kocik, ktory by bol dokonaly a za malo penazi.
Já jsem obdržela info z obchodu,že všechny barvy kolekce 2011 budou po 20.4
holky, měli se mi ozvat z toho Anna a Viktorie, kočárek měl bejt koncem minulýho tejdne
a zatím nic
V deset otvíraj, tak tam jdu hned volat! Proč mi ani nezavolaj, že to není ????
Nebo kdy to bude!!? To je teda zákaznickej servis!!
![]()
Snad teda už bude, nechce se mi čekat ![]()
Bébka píše:
holky, měli se mi ozvat z toho Anna a Viktorie, kočárek měl bejt koncem minulýho tejdnea zatím nic
V deset otvíraj, tak tam jdu hned volat! Proč mi ani nezavolaj, že to není ????
Nebo kdy to bude!!? To je teda zákaznickej servis!!
![]()
Snad teda už bude, nechce se mi čekat
Ahoj drzim ti palecky at ho tam mas at uz nemusis cekat
![]()
Čeká tam na mě!!! ![]()
Odpoledne teda s chovancem jedeme pro jeho novou lékořicovou káru ![]()
Bébka píše:![]()
![]()
Čeká tam na mě!!!
Odpoledne teda s chovancem jedeme pro jeho novou lékořicovou káru
Já teda nakonec beru sand ne wineberry.
Potřebuju ho mít do konce týdne doma.
Bébka píše:![]()
![]()
Čeká tam na mě!!!
Odpoledne teda s chovancem jedeme pro jeho novou lékořicovou káru
Pridavam se k GRATULACI
![]()
Dneska mi psali z Detatka ze žluta dorazi az 25.4
Kazdy rika neco jineho.Uz jsem stoho jelen ![]()
bébka…Super
také se přidávám ke gratulaci a tiše závidím
a těšíme se na fotky
nám přijde lékořička až v pátek a to měla být minulý pátek odeslána,ale já jim rozumím,že říkají pokaždé něco jiného či slibují,protože nechtějí přijít o kšeft,co kdyby jste se rozhodli,že koupíte jinde…mě už se to několikrát stalo za naše kočárkování,neboť nerada čekám ![]()
bubunova píše:
bébka…Super![]()
a těšíme se na fotky
nám přijde lékořička až v pátek a to měla být minulý pátek odeslána,ale já jim rozumím,že říkají pokaždé něco jiného či slibují,protože nechtějí přijít o kšeft,co kdyby jste se rozhodli,že koupíte jinde…mě už se to několikrát stalo za naše kočárkování,neboť nerada čekám
Ja take nerada cekam je to hrozne zdlouhave
![]()
KvetaAdelka píše:bubunova píše:Ja take nerada cekam je to hrozne zdlouhave
bébka…Super![]()
a těšíme se na fotky
nám přijde lékořička až v pátek a to měla být minulý pátek odeslána,ale já jim rozumím,že říkají pokaždé něco jiného či slibují,protože nechtějí přijít o kšeft,co kdyby jste se rozhodli,že koupíte jinde…mě už se to několikrát stalo za naše kočárkování,neboť nerada čekám
![]()
![]()
Holky,ktere mate nunu,jak velke deticky v ni vozite?Mala ma 14 mesicu a meri 82 cm a zda se mi,ze kdyz lezi,tak ji ta zadova operka snad je kratka.My mame novou nunu sand a jinak velka spokojenost
.