Kočárek Nuna Buggy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
113
6.4.11 11:30

taška stojí 429 Kč . Je o stovku drahží než Emitex. Líbí se mi ta barvička CHoco k lékořici. :palec:

KvetaAdelka píše:
cetinka píše:
NunU mám Lékořici a váhám mezi taškou Emitex a nebo tady tuto Lässig čokoládové barvy. :nevim: :nevim:
Je moc hezka ja mam od Emitexu v sede barve.A kolik stoji ta taska?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
6.4.11 12:42
Já jsem nunu vybírala právě kvůli veliké skladnosti…je jedna z neskladnější :palec: Ta nová nuna má míry 73×55×26cm, oproti rozměrům staré nuny trochu nabrala, ale stejně stále hodně skladná. :wink:
Huffmanka píše:
Holky jak se vam vejde do kufru ? Ja mam kufr jak krava a muj puvodni kocar mi ho celej zabere a tak si rikam, ze az hned zacne malej sedet jdu do nej. Ale aby to nebylo z blata do louze s tim prostorem v kufru.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
6.4.11 13:30

holky tak dneska mi dorazila nunicka domu, ale jsem vytocena jak nikdy.. toto je presne kočárek pro takový ty technický typy jako jsem ja…prosim vas jak se pripina ta boudicka? v navodu je to namalovany pres ten cvocek ale to mi nejde ani silou a navic v zadu to desne planda,co s tim? jsou tam nejaky cvoky ale nenasla jsem nikde jinde jiny ktery by se dali k nim pricvaknout.. ja uz tu zoufale fnukam hodinu… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
6.4.11 13:41

tak už je Nuna doma :)) :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
6.4.11 13:44
Sifonek píše:

Jaka barvicka? my mame sand ale jaka je to barva o fakt nepovim, ale urcite teda neni stribrna ani bezova jak tu kdosi psal..:) spis takova sedo-hneda..:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
6.4.11 14:00
freeonit píše:
Sifonek píše:
Jaka barvicka? my mame sand ale jaka je to barva o fakt nepovim, ale urcite teda neni stribrna ani bezova jak tu kdosi psal..:) spis takova sedo-hneda..:))

Můžeš hodit foto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
6.4.11 14:02

foto dneska přidám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neloš
6.4.11 16:31

Ahoj holky,které si nejste nonou jisté. Tak já musím za sebe napsat,že nuna je ten nej kočárek co jsem měla a to jsem hodně náročná mamina. Zvládne krásně každý terén a je lehoučký. Určitě doporučuji.Co se týče těch nožiček.Protože děti jsou pro mě na prvním místě určitě bych zvážila pohodlí a nepoužívala bych nunu pro dítko do roku na dení jízdu to by asi dal za pravdu každý pediatr,ale je to každého věc :-)

• Citovat
  • Upravit
Neloš
6.4.11 17:02

Steko jak máš staré dítko? Opravdu není nad lepší kočárek můžu ti ho doporučit. Já jich měla na tři děti dost a můžu říct, že je ze všech nejlepší.Promiň za pozdní reakci na odpověď kvůli tomu rachtání.Kolečka jak se trošku ojezdí mám pocit tolik nerachtají. Záleží kudy jedu.

• Citovat
  • Upravit
25
6.4.11 17:12
Bébka píše:
Ahááá, já teď „objevila“, že tam je na tu plachtu od boudičky taková kapsa, do který to jde zastrkat :palec: :mrgreen:Když se složí, je fakt malinká, to se mi moc líbí :palec:

Bebko,prosim te,kde je ta kapsa :-) ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
6.4.11 17:55

tak tady je ta naše nová kára :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
6.4.11 18:10

prosím prosím smutne koukám vyfotte mi nunu se striškou v sedove poloze ze zadu.. :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
6.4.11 18:11
Krásné…a jak malá krásně ladí :palec: ,moc jí to sluší v nové buggy-ně :potlesk:
Sifonek píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
6.4.11 20:48
Sifonek píše:

krásný :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
6.4.11 20:55
Ta fialová nuna vypadá na fotce moc pěkně :palec: a malé to v ní moc sluší. :pankac: :potlesk: :pankac:
Sifonek píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí