Kočárek Nuna Buggy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17984
5.4.11 22:49
KvetaAdelka píše:
Bébka píše:
Jo, on takhle spal s nohama dopředu :mrgreen:
Vyspal se dobře, jako ve sporťáku, totál kaput :lol: Líbilo se mu v Nuně moc, akorát mu nějak nesedly ty pásy a dával je furt na stranu :mrgreen:
Ahoj jak mas stare ditko?Ze mu tak vykukuji nozky.Moc vam to slusi s tou Nuninkou :palec:

Dík :wink: Za pár dní deset měsíců, má nějakých 75cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
5.4.11 23:05
Bébka píše:
KvetaAdelka píše:
Bébka píše:
Vyspal se dobře, jako ve sporťáku, totál kaput :lol: Líbilo se mu v Nuně moc, akorát mu nějak nesedly ty pásy a dával je furt na stranu :mrgreen:
Ahoj jak mas stare ditko?Ze mu tak vykukuji nozky.Moc vam to slusi s tou Nuninkou :palec:
Dík :wink: Za pár dní deset měsíců, má nějakých 75cm.

Je tak to jste pomalu stejne velci jako mi a to mame 15mes :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
5.4.11 23:06
Bébka píše:

Ahoj,já jsem z nuny také unešená,ale ty nožky mě dostaly.Neuním si představit,jak tam malý leží a nožky mu trčí,či dokonce visí. :-( Za mě říkám NEE :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
6.4.11 06:10

Bébko,prosím tě, vyzkoušela jsi i tu pláštěnku? Jestli vymysleli nějaké lepší upínání než u té staré nuny. Díky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
6.4.11 07:30
steka píše:
Bébka píše:
Ahoj,já jsem z nuny také unešená,ale ty nožky mě dostaly.Neuním si představit,jak tam malý leží a nožky mu trčí,či dokonce visí. :-( Za mě říkám NEE :nevim:

No, viset pak budou určitě, protože není polohovací, to je parametr, kterej jsem bohužel musela oželet. Ale ono to polohování nožiček moc golfek nemá, ne?

Byl spokojený, nožky chtěl mít takto natažené, tak to neřeším :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
6.4.11 07:31
chaala píše:
Bébko,prosím tě, vyzkoušela jsi i tu pláštěnku? Jestli vymysleli nějaké lepší upínání než u té staré nuny. Díky. :wink:

Pláštěnku jsem ještě nezkoušela, vyzkouším :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
6.4.11 09:35
steka píše:
Bébka píše:
Ahoj,já jsem z nuny také unešená,ale ty nožky mě dostaly.Neuním si představit,jak tam malý leží a nožky mu trčí,či dokonce visí. :-( Za mě říkám NEE :nevim:

Steka: já mam x lander x run a i když se tam dají polohovat ty nožičky tak mu stejně při spánku spadávají dolu.Tak si myslim že je to jedno. :nevim:
Holky mam kluka 15m,12kg a 90cm-nevím jestli by se mi vešel do té nuny :nevim: všichni si je tu obědnáváte přez net ale já bych jí potřebovala vyzkoušet naživo.Myslíte že jí mají i v obchodech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
6.4.11 09:55
ladynka1 píše:
steka píše:
Bébka píše:
Steka: já mam x lander x run a i když se tam dají polohovat ty nožičky tak mu stejně při spánku spadávají dolu.Tak si myslim že je to jedno. :nevim:
Holky mam kluka 15m,12kg a 90cm-nevím jestli by se mi vešel do té nuny :nevim: všichni si je tu obědnáváte přez net ale já bych jí potřebovala vyzkoušet naživo.Myslíte že jí mají i v obchodech?

ahoj myslim ze ji maji alespon ty tři barvicky.Ja jsem si malou take posadila do nuny na zkousku sice jen do 2010 a mista tam mela dost a ta nova nuna je jeste vetsi.Over si tel jestli ji maji na kramku a zajdi ji vyzkouset.Ja to take tak udelala pred mesicem a pul,chtela jsem ji celkove ocihnout jestly si mam objednat tu novou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
6.4.11 10:06

Vleze se v pohodě, malý má skoro dva roky a krásně se vleze i s fusakem a to je ta starší nuna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
6.4.11 10:28

holky díky za info a fotečku.Včera jsem při procházce s manžou do něj malinko ryla že by se mi stáááááášně líbila.Je fakt úžasná a šla bych do té lékořice.My kupovali ten x run účelově protože hodně a ráda jezdim na bruslích,v zimě je super do sněhu a i terénu.Vypadá to že by se mi podařilo jí prosadit ale ještě to chviličku potrvá :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
6.4.11 10:33

Holky jak se vam vejde do kufru ? Ja mam kufr jak krava a muj puvodni kocar mi ho celej zabere a tak si rikam, ze az hned zacne malej sedet jdu do nej. Ale aby to nebylo z blata do louze s tim prostorem v kufru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
6.4.11 10:35
Huffmanka píše:
Holky jak se vam vejde do kufru ? Ja mam kufr jak krava a muj puvodni kocar mi ho celej zabere a tak si rikam, ze az hned zacne malej sedet jdu do nej. Ale aby to nebylo z blata do louze s tim prostorem v kufru.

Složenej má fakt rozměry cca 55×21×72, takže já ho do kufru dám úplně krásně jednou rukou, paráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
6.4.11 11:24

Podle mě se vleze i do úplně nejmenšího kufru, jednou když jsem vezla v kufru sporťák se mi krásně vlezl jen za zadní sedačku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
6.4.11 11:27

Nuna se fakt vleze všude i do mého Yarisu a to už je co říct,a taky v pohodě ještě nákup..je to moc super :pankac: :pankac:

Huffmanka píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
6.4.11 11:29

ahoj holky,

tak mě asi trefí - nuna měla dorazit včera,jenže mimistyl zapomněli PPLku předat i dobírkový seznam,takže snad dneska :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí