Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
KvetaAdelka píše:Bébka píše:Ahoj jak mas stare ditko?Ze mu tak vykukuji nozky.Moc vam to slusi s tou Nuninkou
Jo, on takhle spal s nohama dopředu
Vyspal se dobře, jako ve sporťáku, totál kaputLíbilo se mu v Nuně moc, akorát mu nějak nesedly ty pásy a dával je furt na stranu
Dík
Za pár dní deset měsíců, má nějakých 75cm.
Bébka píše:KvetaAdelka píše:DíkBébka píše:Ahoj jak mas stare ditko?Ze mu tak vykukuji nozky.Moc vam to slusi s tou Nuninkou
Vyspal se dobře, jako ve sporťáku, totál kaputLíbilo se mu v Nuně moc, akorát mu nějak nesedly ty pásy a dával je furt na stranu
Za pár dní deset měsíců, má nějakých 75cm.
Je tak to jste pomalu stejne velci jako mi a to mame 15mes ![]()
Bébka píše:
Ahoj,já jsem z nuny také unešená,ale ty nožky mě dostaly.Neuním si představit,jak tam malý leží a nožky mu trčí,či dokonce visí.
Za mě říkám NEE ![]()
Bébko,prosím tě, vyzkoušela jsi i tu pláštěnku? Jestli vymysleli nějaké lepší upínání než u té staré nuny. Díky. ![]()
steka píše:Bébka píše:Ahoj,já jsem z nuny také unešená,ale ty nožky mě dostaly.Neuním si představit,jak tam malý leží a nožky mu trčí,či dokonce visí.
Za mě říkám NEE
No, viset pak budou určitě, protože není polohovací, to je parametr, kterej jsem bohužel musela oželet. Ale ono to polohování nožiček moc golfek nemá, ne?
Byl spokojený, nožky chtěl mít takto natažené, tak to neřeším ![]()
chaala píše:
Bébko,prosím tě, vyzkoušela jsi i tu pláštěnku? Jestli vymysleli nějaké lepší upínání než u té staré nuny. Díky.
Pláštěnku jsem ještě nezkoušela, vyzkouším ![]()
steka píše:Bébka píše:Ahoj,já jsem z nuny také unešená,ale ty nožky mě dostaly.Neuním si představit,jak tam malý leží a nožky mu trčí,či dokonce visí.
Za mě říkám NEE
Steka: já mam x lander x run a i když se tam dají polohovat ty nožičky tak mu stejně při spánku spadávají dolu.Tak si myslim že je to jedno. ![]()
Holky mam kluka 15m,12kg a 90cm-nevím jestli by se mi vešel do té nuny
všichni si je tu obědnáváte přez net ale já bych jí potřebovala vyzkoušet naživo.Myslíte že jí mají i v obchodech?
ladynka1 píše:steka píše:Steka: já mam x lander x run a i když se tam dají polohovat ty nožičky tak mu stejně při spánku spadávají dolu.Tak si myslim že je to jedno.Bébka píše:Ahoj,já jsem z nuny také unešená,ale ty nožky mě dostaly.Neuním si představit,jak tam malý leží a nožky mu trčí,či dokonce visí.
Za mě říkám NEE
Holky mam kluka 15m,12kg a 90cm-nevím jestli by se mi vešel do té nunyvšichni si je tu obědnáváte přez net ale já bych jí potřebovala vyzkoušet naživo.Myslíte že jí mají i v obchodech?
ahoj myslim ze ji maji alespon ty tři barvicky.Ja jsem si malou take posadila do nuny na zkousku sice jen do 2010 a mista tam mela dost a ta nova nuna je jeste vetsi.Over si tel jestli ji maji na kramku a zajdi ji vyzkouset.Ja to take tak udelala pred mesicem a pul,chtela jsem ji celkove ocihnout jestly si mam objednat tu novou
Vleze se v pohodě, malý má skoro dva roky a krásně se vleze i s fusakem a to je ta starší nuna
holky díky za info a fotečku.Včera jsem při procházce s manžou do něj malinko ryla že by se mi stáááááášně líbila.Je fakt úžasná a šla bych do té lékořice.My kupovali ten x run účelově protože hodně a ráda jezdim na bruslích,v zimě je super do sněhu a i terénu.Vypadá to že by se mi podařilo jí prosadit ale ještě to chviličku potrvá ![]()
Holky jak se vam vejde do kufru ? Ja mam kufr jak krava a muj puvodni kocar mi ho celej zabere a tak si rikam, ze az hned zacne malej sedet jdu do nej. Ale aby to nebylo z blata do louze s tim prostorem v kufru.
Huffmanka píše:
Holky jak se vam vejde do kufru ? Ja mam kufr jak krava a muj puvodni kocar mi ho celej zabere a tak si rikam, ze az hned zacne malej sedet jdu do nej. Ale aby to nebylo z blata do louze s tim prostorem v kufru.
Složenej má fakt rozměry cca 55×21×72, takže já ho do kufru dám úplně krásně jednou rukou, paráda ![]()
Podle mě se vleze i do úplně nejmenšího kufru, jednou když jsem vezla v kufru sporťák se mi krásně vlezl jen za zadní sedačku. ![]()
Nuna se fakt vleze všude i do mého Yarisu a to už je co říct,a taky v pohodě ještě nákup..je to moc super
![]()
Huffmanka píše:
ahoj holky,
tak mě asi trefí - nuna měla dorazit včera,jenže mimistyl zapomněli PPLku předat i dobírkový seznam,takže snad dneska
![]()