Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
díky všem
foto bude,to by byla ostuda,kdybych nedodala a máme Lékořičku ![]()
holky pozóóór …u nás doma je to 50 / 50.
ještě chvilku a udolam manžu.Jemu se taky nuna líbí ale pořád tvrdí že na podzim bude jiná in a pak další atd. Ještě mi to přemlouvání dá chvilku zabrat ale snad do té doby oběvim nunu naživo a vyzkoušíme jí. ![]()
Steko koukni na tento tip kočárku dají se polohovat i nožičky a je za polovičmí cenu nuny.
BABY DESIGN MINI 2011
Zdravím nunařky, chtěla bych si objednat černou nunu, ale abych jí měla začátkem května, můžete doporučit obchod odkud jste objednávali a měli jste kočárky rychle dodané?
Neloš píše:
Steko koukni na tento tip kočárku dají se polohovat i nožičky a je za polovičmí cenu nuny.BABY DESIGN MINI píše: Více
sice je za 1900 ale jsou to golfky klasika
nuna je prostě …nuna ten design je famózní ![]()
Ta
k taky posílám foto naše NUNY s 10 měsíční dcerou. Zatím jsme ji neměli možnost venku moc vyzkoušet, tak aspoň na doma. Holky žáden otvot jsem ve stříšce nenašla., tak fakt nevím…
cetinka píše:
Tak taky posílám foto naše NUNY s 10 měsíční dcerou. Zatím jsme ji neměli možnost venku moc vyzkoušet, tak aspoň na doma. Holky žáden otvot jsem ve stříšce nenašla., tak fakt nevím…
Ladynka1,na podzim to má být nuna ivvi…spíš jako sporťák. Takže asi bude o něco těžší. Takže přemlouvej a přemlouvej
Ať se zadaří ![]()
Cetinko,v Nuně vám to sluší.
![]()
CHaala****: díky, já myslím , že všem naším ratolestem to v Nuně moc sekne. ![]()
Dappp já objednávala na www.e-broucek.cz černou Nunu před týdnem a paní říkala, že dodání tak 2-3 týdny
Iva78 píše:
Dappp já objednávala na www.e-broucek.cz černou Nunu před týdnem a paní říkala, že dodání tak 2-3 týdny
Opravdu? To by bylo super, ale aby to pak neprodlužovali… ![]()
Ještě by mě zajímalo, jakou barvu bude mít ten kšilt ve skutečnosti, už těm fotkám moc nevěřím - viz sand… ![]()
Dappp,tu černou Nunu nikdo z holek ještě naživo neviděl. Jen na těch fotkách, když má být až začátkem května. Takže s reálnou barvou kšiltíku nevíme. ![]()
Dappp, mně říkala paní z broučka, že kšilt a boky (když se dá Nuna do (polo)lehu) jsou šedé. Ale těžko říct ![]()
Jo jo, povzdech. ![]()
Oni to vždycky tak nějak zvláštně nafotí, že to pak ve skutečnosti vypadá úplně jinak. Dneska jsem viděla naživo tu lékořici a je fakt pěkná, i když se mi původně vůbec nelíbila. Ale já se zakoukala do té černé, jen si teda říkám, že by ten kšilt mohl být světle šedivý, že by to vypadalo líp než bílý, tak se necháme překvapit.