Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Sifonek píše:
tak tady je ta naše nová kára
To je nadhera pastva pro oci a jak to mate sladene
Slusi to malej moc ![]()
tak jsem dnes lítala po obchodech a nikde jí nemají.Neni tady některá z Plzně co by mi poradila kam mam jít abych si nunynku vyzkoušela? teda ne já ale malej ![]()
Neloš píše:
Steko jak máš staré dítko? Opravdu není nad lepší kočárek můžu ti ho doporučit. Já jich měla na tři děti dost a můžu říct, že je ze všech nejlepší.Promiň za pozdní reakci na odpověď kvůli tomu rachtání.Kolečka jak se trošku ojezdí mám pocit tolik nerachtají. Záleží kudy jedu.
Malý má 20 měsíců,uvažuji, že prodám sporťák a koupím jen golfky,
on chce jen lítat,ale pravda celé toto léto v něm jěště bude spát,léto trávíme venku.Neukecám manžela aby byli doma dvě káry.Jěště se mi líbí quinny zapp XTRA,mají tu otočnou sedačku a ta je supr
,ale stojí 6000,já furt nevím.Díky ti za info.
pro ty co trápí že není na Nuně madlo: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
To je hezké, to madlo. Mě to teda vůbec netrápí, že tam není, malej by se na to věšel a asi by tohle z MMB nevydrželo. Ale vypadá to super na Nuně.
holky mě malej začal to madlo stejně vytáčet nahoru a nebo si přez něj dává nohy kanec jeden
a stejně jsem musela začít opět dávat 5ti bod pásy protože se předkláněl a vykláněl na stranu a sahal mi na zadní kola.X run je má hóóódně veliký.
Tady mají tašky na kočarek i deky v krasnich barvach http://www.pinkie.cz/…-na-kocarek/ ,http://www.babyveci.cz/detail.php?zbozi=3022120
freeonit píše:
holky tak dneska mi dorazila nunicka domu, ale jsem vytocena jak nikdy.. toto je presne kočárek pro takový ty technický typy jako jsem ja…prosim vas jak se pripina ta boudicka? v navodu je to namalovany pres ten cvocek ale to mi nejde ani silou a navic v zadu to desne planda,co s tim? jsou tam nejaky cvoky ale nenasla jsem nikde jinde jiny ktery by se dali k nim pricvaknout.. ja uz tu zoufale fnukam hodinu…![]()
![]()
Ty cvoky se přicvaknou zboku, když je dítě v tý nejvíc ležící poloze, aby to krásně zakrylo to „lůžko“. Jinak se ta „plachta“ nastrká do kapsy ve stříšce, když dítě sedí, aby neplandala, nebo jsem ji připlácla na ten sucháč dole.
Ta boudička mi šla docela dobře nasadit na konstrukci, chce to trochu síly, ale šlo to ![]()
Snad už sis poradila ![]()
Ooooo děkuji si zlatá já tu kapsu ve strisce nevidela, jinak teda ta plastenka jde pekne blbe pridelat.. já než nahmatala ty kovový cvočky a prostrcila to tim tak jsem si pekne zanadávala…
no ale stejne to maji divne vymyšleny tu plandavou zadni cast strisky…
holky všechno je jednou poprvé a ted už budeš chytřejší až budeš tu pláštěnku nasazovat.Já pořád bloumam na netu kde by měli tu nunu v Plzni.
![]()
holky vy co jste si objednali nunu 2011 s fusakem a WP setem nebojite se ze vam to nedojde?ja si tak rikam ze jsem vlastne prevzala nunu s fakturou kde je i fusak a moskytiera tak kdyby byli svine tak mi nic uz neposlou, nejak se mi nezda ze to bude posilat rovnou dodavatel…
Sifonek píše:
Také se přidávám k velké pochvale
Krásný nuník a krásná beruška ![]()
Sifonek píše:
koukam že ta fialová je krásná a že nejen růžová sluší holčičkám.
nádhera
Tak jsem byla včera okouknout Nunu v Babyparku a na 99% jdu do ní
. Jen mám dilema nad barvičkou, jestli fialovou nebo hnědou. Fialovou bych měla hned, hnědá je na objednání.
Holky, co ji už máte doma, jak to máte s pláštěnkou, máte všechny origoš? Jde o to, že pokud si ji bude brát bez pláštěnky, vezmu si ji od Babyparku, ale pokud mi pláštěnku doporučíte, vezmu si ji přes net (komplet vyjde levněji). Zas ale kdyby se ji náhodou něco stalo, tak reklamace v obchodě je vždy lepší než přes net, prostě nevím
.