Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
7.4.11 11:03
freeonit píše:
Ooooo děkuji si zlatá já tu kapsu ve strisce nevidela, jinak teda ta plastenka jde pekne blbe pridelat.. já než nahmatala ty kovový cvočky a prostrcila to tim tak jsem si pekne zanadávala… :lol: :lol: no ale stejne to maji divne vymyšleny tu plandavou zadni cast strisky…

Tak tu kapsu ve strisce sem nenasla ani ja…fakt nevim,kde ji bebka objevila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
7.4.11 11:35

je namalovana i v navode jsem si vsimla.. :-) kdyz se podivas v zadu na strisce ve spod je to rozdvojeny.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
7.4.11 13:09

holky myslite ze mi bude do nuny pasovat cocoon od emitexu?? premyslim ze bych ho koupila na jaro nez mi prijde origoš nanoznik :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
7.4.11 17:51
majkakoc píše:
To je hezké, to madlo. Mě to teda vůbec netrápí, že tam není, malej by se na to věšel a asi by tohle z MMB nevydrželo. Ale vypadá to super na Nuně.

Ahojky Nunacky,madlo je sice pekne i na nune to dobre vypada ale to je tak vse.Je podle me uplne zbytecne kdyz je z molitanu a pridelava se tam na suchac.To zadnou bespecnost nezajisti,a take si myslim ze by spouta maminek zapominalo pak ditko poutat a kdyz ne tak ditko stejne musite pripoutat a madlo tam bude jen na ozdobu.Protoze kdyz se o nej ditko opre tak se sesune dolu :nevim: to je ale jen muj nazor ze je zbytecne tohle madlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
8.4.11 12:53

děvčata, prosím vás, jak moc se ty kolečka ojíždějí? Viděla jsem inzerát prodeje Nuny, která byla ježděná jen 4 měsíce a měla hrozně ojetá kola. Je to na nich fakt tak hodně vidět, tím, že je to černá konstrukce a kolečka se ojíždějí do „šediva“? Máme tady u nás na vesnici zámkovou dlažbu(chodníky) a asfalt + hrubší panely(jakoby vlnky), tak se bojím toho ojetí.

Jinak se mi moc líbí ta fialová barvička!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
8.4.11 13:03

ještě prosím jeden dotaz, dají se s kočárkem sjíždět schody po zadních kolech nebo musím vzít do ruky a snést? Jde mi o tu brzdu, abych jí nedrhla o ty schody. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
8.4.11 13:07

lumpisku podle mě ten kočár budeš muset chytit do teplejch a šlapat po schodoch :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
8.4.11 13:09

Lumpisku, jsou to lehké golfky, proboha, nesjížděj schody po zadních. Nuna je lehoučká, uneseš i s dítkem. Mám druhý kočárek sporťák Mutsy, který vydrží všechno, ale sjíždět schody po zadních, to nee. Kolečka jsou z měkého materiálu, takže se sjíždějí, ale asi ne do šeda, spíš se do nich občas zapíchne kamínek. Nevím jak ostatním, mluvím o naší Nuně. Pokud myslíš inzerát na tu fialovou Nunu, paní Nunu neměla umytou, psala, že kolečka umyje, byl jenom zaprášený. Nepřijde mi, že by se měnila barva koleček opotřebováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
8.4.11 13:18

já právě hodně jezdím vlakem a na zádech velký batoh + kabelu v ruce, tak mi vždycky přišlo jedonušší vzít to po zadních kolech ze schodů (myslím na nádraží ne z vlaku), než odkládat tašky, vzít kočár a pro tašky se vrátit.

Tak to jste mě potěšily, že to není tak znát, tak se asi přidám do klubu Nunařek. A jak jsem řekla, půjdu do fialové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
8.4.11 13:23

Lumpisku, taky jsem je pořizovala kvůli vlaku. S tou těžkou Musty nemám šanci, nádraží jsou někdy dost bariérové, krom toho u nás na nádraží udělali výtahy, které pořád nejezdí, takže Nunu čapnu a snesu třeba 20 schodů, ale potřebuješ obě ruce volné. Pořiď tašku na Nunu, batoh a zvládneš. Na cestování je to super. Já ještě oceňuju jednu věc, a to zasouvací madlo. Ve vlaku, ale i v tramvaji přecpané Nunu zaparkuju a madlo zastrčím, takže nepřekáží do uličky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
8.4.11 13:28

Lumpisku, Nuna je opravdu velmi lehká…úplně mě to na začátku překvapilo, když jsem Nunu chytla i s dcerou a přenášela jsem obě najednou. :wink: řekla bych, že na takovéhle vlakové cestování je ideální. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
8.4.11 13:34

A je to doma nunamamky,jsme už plně členka Vaše klubu :pankac: :palec: Jsem nadšená :dance: ,akorát malej usnul,tak musím posečkat nežli Nuníska prubnem na ostro :jazyk:Přeji všem krásný víkend :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
8.4.11 13:37
Jééé, tak ať se vám dobře jezdí :potlesk: :kytka: :potlesk:
bubunova píše:
A je to doma nunamamky,jsme už plně členka Vaše klubu :pankac: :palec: Jsem nadšená :dance: ,akorát malej usnul,tak musím posečkat nežli Nuníska prubnem na ostro :jazyk:Přeji všem krásný víkend :kytka: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
8.4.11 13:37

Tak to gratuluju, užijte si Nunýska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
8.4.11 13:44

Jakou barvu? HOĎ FOTO. :pankac: