Kočárek Nuna Buggy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17984
5.4.11 14:53

Je to doma :pankac: :pankac: :pankac:

Letěla jsem do obchodu, malej se zrovna pos…, ale ani to mě nezdrželo, řekla jsem mu : „Musíš vydržet, teď jedeme pro NUNU“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jen tak narychlo jsem ji vybalila na chodbě, tak pásy padaj, boudička asi moc nesedí, ale je krásná, jdu s ní hned ven :palec: Nemám návod , prej pošlou :roll: ale co mě potěšilo, že tam byla zdarma pláštěnka a já mám objednanou celou tu sérii , takže budu mít pláštěnky dvě :mrgreen: …asi prodám :think:

Přeju vám všem, ať už máte Nunu doma a ať se vám taky tak líbí :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
5.4.11 15:21

A ještě jsem si koupila novou tašku, Lassig, moc hezká :wink:
Je to taková krémová barva, se k tý lékořici hodí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
5.4.11 16:45

taška je moc krásná, :potlesk: dočetla jsem se , že se upevňuje na kočárek pomoci háku ,Můžeš to prosím vyfotit a dát tady do diskuze jak to bude vypadat??? :think:

Bébka píše:
Je to doma :pankac: :pankac: :pankac:

Letěla jsem do obchodu, malej se zrovna pos…, ale ani to mě nezdrželo, řekla jsem mu : „Musíš vydržet, teď jedeme pro NUNU“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jen tak narychlo jsem ji vybalila na chodbě, tak pásy padaj, boudička asi moc nesedí, ale je krásná, jdu s ní hned ven :palec: Nemám návod , prej pošlou :roll: ale co mě potěšilo, že tam byla zdarma pláštěnka a já mám objednanou celou tu sérii , takže budu mít pláštěnky dvě :mrgreen: …asi prodám :think:

Přeju vám všem, ať už máte Nunu doma a ať se vám taky tak líbí :palec: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
5.4.11 16:54

NunU mám Lékořici a váhám mezi taškou Emitex a nebo tady tuto Lässig čokoládové barvy. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
5.4.11 17:00
cetinka píše:
NunU mám Lékořici a váhám mezi taškou Emitex a nebo tady tuto Lässig čokoládové barvy. :nevim: :nevim:

Je moc hezka ja mam od Emitexu v sede barve.A kolik stoji ta taska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
5.4.11 17:27

Taška je taky fajnová, buď se hodí jen tak přes madlo, nebo jsou tam klasický úchyty na sucháč. Mám to v autě, tak vyfotím posléze :wink:

Byli jsme na nákupu, do košíku se docela vejde dost, i když dítě leží :palec:
Po hladkým asfaltu je opravdu tichá, po hrubším trochu slyšet je, ale to jsou všechny tyhle kolečka, není to nic tragickýho, jede opravdu moc dobře :palec:

Jediný teda, co bych vytkla, že se docela snadno sklátí dozadu, když dítě úplně leží a ještě je na madle taška, těžiště je moc vzadu a jde to jen s malou pomocí k zemi :roll: ale jakmile už je něco v košíku, tak těžiště je lepší :roll:

No, velkou tašku bych tam určitě nedávala, spíš teda věci do košíku a max. nějakou malou taštičku.

Holky, kdo máte už NUNU doma:

• když je složená a stojí, tak se opírá o ten košík?
  • skládáte ji i s tou stříškou?
  • a ta boudička, když NENÍ dítě naležato se někam přichytává, aby neplandala? Za kus toho sucháče?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
5.4.11 20:31

Teda Bébko :potlesk: sluší ti :-D no a hlavně teda pooo Adámkovi :wink:

O tom naklánění se zátěží právě píší v návodu. Taška moc pěkná :palec:

• opírá
  • ano
  • taky mě to trochu rozhodilo, ale už jsem zvyklá z UR :roll: nejde mi to nijak přichytit, aby to vypadalo pěkně :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
5.4.11 20:42

Bébka,tak fotka parádní :palec: :potlesk: :palec:
Taky mám tašku Lassig a veliká spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
5.4.11 20:49

bébka :mavam: nádherná fotka,moc Vám sluší a jak je vidět,jste oba spokojení :pankac: a tak to má být :potlesk:
Teda jak,tak koukám stále menší pasažéři :-D a nám je 2,5…tak snad nám nebude Nuna malá :think: :zed:
Už ať je pátek holky,to čekání 8-o :zed:
Přeji všem krásný večer… :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
5.4.11 21:01

Aha, v návodu, tak ten nemám :mrgreen:
Takhle jsem tam mrskla tu tašku, když už byl dole v košíku velkej nákup, bylo to ok a Nuna byla stabilní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
5.4.11 21:05

to modré trčící jsou nohy? :lol: jak malej vypadal, nevadilo mu to? Co „říkal“? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
5.4.11 21:23

Jo, on takhle spal s nohama dopředu :mrgreen:
Vyspal se dobře, jako ve sporťáku, totál kaput :lol: Líbilo se mu v Nuně moc, akorát mu nějak nesedly ty pásy a dával je furt na stranu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
5.4.11 21:26
Bébka píše:
Vyspal se dobře, jako ve sporťáku, totál kaput :lol: Líbilo se mu v Nuně moc, akorát mu nějak nesedly ty pásy a dával je furt na stranu :mrgreen:

super, uz ji asi taky pujdu objednat :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17984
5.4.11 22:41

Ahááá, já teď „objevila“, že tam je na tu plachtu od boudičky taková kapsa, do který to jde zastrkat :palec: :mrgreen:

Když se složí, je fakt malinká, to se mi moc líbí  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
5.4.11 22:48
Bébka píše:
Vyspal se dobře, jako ve sporťáku, totál kaput :lol: Líbilo se mu v Nuně moc, akorát mu nějak nesedly ty pásy a dával je furt na stranu :mrgreen:

Ahoj jak mas stare ditko?Ze mu tak vykukuji nozky.Moc vam to slusi s tou Nuninkou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí