Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Je to doma
![]()
Letěla jsem do obchodu, malej se zrovna pos…, ale ani to mě nezdrželo, řekla jsem mu : „Musíš vydržet, teď jedeme pro NUNU“
![]()
Jen tak narychlo jsem ji vybalila na chodbě, tak pásy padaj, boudička asi moc nesedí, ale je krásná, jdu s ní hned ven
Nemám návod , prej pošlou
ale co mě potěšilo, že tam byla zdarma pláštěnka a já mám objednanou celou tu sérii , takže budu mít pláštěnky dvě
…asi prodám ![]()
Přeju vám všem, ať už máte Nunu doma a ať se vám taky tak líbí
![]()
A ještě jsem si koupila novou tašku, Lassig, moc hezká ![]()
Je to taková krémová barva, se k tý lékořici hodí ![]()
taška je moc krásná,
dočetla jsem se , že se upevňuje na kočárek pomoci háku ,Můžeš to prosím vyfotit a dát tady do diskuze jak to bude vypadat??? ![]()
Bébka píše:
Je to doma![]()
![]()
![]()
Letěla jsem do obchodu, malej se zrovna pos…, ale ani to mě nezdrželo, řekla jsem mu : „Musíš vydržet, teď jedeme pro NUNU“
![]()
![]()
Jen tak narychlo jsem ji vybalila na chodbě, tak pásy padaj, boudička asi moc nesedí, ale je krásná, jdu s ní hned ven
Přeju vám všem, ať už máte Nunu doma a ať se vám taky tak líbíNemám návod , prej pošlou
ale co mě potěšilo, že tam byla zdarma pláštěnka a já mám objednanou celou tu sérii , takže budu mít pláštěnky dvě
…asi prodám
![]()
NunU mám Lékořici a váhám mezi taškou Emitex a nebo tady tuto Lässig čokoládové barvy.
![]()
cetinka píše:
NunU mám Lékořici a váhám mezi taškou Emitex a nebo tady tuto Lässig čokoládové barvy.![]()
Je moc hezka ja mam od Emitexu v sede barve.A kolik stoji ta taska?
Taška je taky fajnová, buď se hodí jen tak přes madlo, nebo jsou tam klasický úchyty na sucháč. Mám to v autě, tak vyfotím posléze ![]()
Byli jsme na nákupu, do košíku se docela vejde dost, i když dítě leží ![]()
Po hladkým asfaltu je opravdu tichá, po hrubším trochu slyšet je, ale to jsou všechny tyhle kolečka, není to nic tragickýho, jede opravdu moc dobře ![]()
Jediný teda, co bych vytkla, že se docela snadno sklátí dozadu, když dítě úplně leží a ještě je na madle taška, těžiště je moc vzadu a jde to jen s malou pomocí k zemi
ale jakmile už je něco v košíku, tak těžiště je lepší ![]()
No, velkou tašku bych tam určitě nedávala, spíš teda věci do košíku a max. nějakou malou taštičku.
Holky, kdo máte už NUNU doma:
Teda Bébko
sluší ti
no a hlavně teda pooo Adámkovi ![]()
O tom naklánění se zátěží právě píší v návodu. Taška moc pěkná ![]()
Bébka,tak fotka parádní
![]()
Taky mám tašku Lassig a veliká spokojenost.
bébka
nádherná fotka,moc Vám sluší a jak je vidět,jste oba spokojení
a tak to má být ![]()
Teda jak,tak koukám stále menší pasažéři
a nám je 2,5…tak snad nám nebude Nuna malá
![]()
Už ať je pátek holky,to čekání
![]()
Přeji všem krásný večer…
![]()
Aha, v návodu, tak ten nemám ![]()
Takhle jsem tam mrskla tu tašku, když už byl dole v košíku velkej nákup, bylo to ok a Nuna byla stabilní ![]()
to modré trčící jsou nohy?
jak malej vypadal, nevadilo mu to? Co „říkal“? ![]()
Jo, on takhle spal s nohama dopředu ![]()
Vyspal se dobře, jako ve sporťáku, totál kaput
Líbilo se mu v Nuně moc, akorát mu nějak nesedly ty pásy a dával je furt na stranu ![]()
Bébka píše:
Jo, on takhle spal s nohama dopředu
Vyspal se dobře, jako ve sporťáku, totál kaputLíbilo se mu v Nuně moc, akorát mu nějak nesedly ty pásy a dával je furt na stranu
super, uz ji asi taky pujdu objednat
![]()
Ahááá, já teď „objevila“, že tam je na tu plachtu od boudičky taková kapsa, do který to jde zastrkat
![]()
Když se složí, je fakt malinká, to se mi moc líbí ![]()
Bébka píše:
Jo, on takhle spal s nohama dopředu
Vyspal se dobře, jako ve sporťáku, totál kaputLíbilo se mu v Nuně moc, akorát mu nějak nesedly ty pásy a dával je furt na stranu
Ahoj jak mas stare ditko?Ze mu tak vykukuji nozky.Moc vam to slusi s tou Nuninkou ![]()