Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
73
3.4.11 08:11

Taška na madlo snad origoš není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
3.4.11 08:43

Tašku jsem origoš nemyslela, jakoukoliv.
Spíš tapláštěnka mi přijde specifická a nevím jestli nějaký univerzál bude stačit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
3.4.11 09:07

Tak to nevím, jaká na to bude, já mám tu starší nunu a ta pláštěnka mi nevyhovovala, byl to horor to připnout, takže já si objednala tu novou nunu, ale bez pláštěnky a asi si koupím universální. Ani tašku na madlo nemám, tak ti nepomůžu. Ale pinkie.cz má krásný tašky na madlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
3.4.11 09:09

Já právě přemýšlím jestli tašku nebo si nechat ušít jen ledviknu na peneženku,telefon a klíče. Víc věcí v přebalovací tašce už stejně nevozíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
3.4.11 09:12

To se ti vejde do košíku, ne? Já mám teda malou taštičku přes rameno na klíče a tak, ale když někam jedu s golfkama, tak je to třeba na půl dne a to mám v batohu, plíny, ubrousky, mastičku, přesnídávky, brindák,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
3.4.11 09:18

já jsem koupila klasickou síťovku v Rossmenovi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
3.4.11 09:21
majkakoc píše:
To se ti vejde do košíku, ne? Já mám teda malou taštičku přes rameno na klíče a tak, ale když někam jedu s golfkama, tak je to třeba na půl dne a to mám v batohu, plíny, ubrousky, mastičku, přesnídávky, brindák,…

vejde, ale peněženku a telefon v košíku povalovat nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
3.4.11 10:09

Já jsem hlavně zvědavá, jestli bude.
Malvík psal na fb na dotaz nakupujícího,zda bude na veletrhu k zakoupení, že nové info od dodavatele, že nuny nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
3.4.11 10:28
Linola píše:
Já právě přemýšlím jestli tašku nebo si nechat ušít jen ledviknu na peneženku,telefon a klíče. Víc věcí v přebalovací tašce už stejně nevozíme.

Ahoj holky tady hodne pisou ze univak od Emitexu je fajn na kocarek take jsem si ho poridila akorat ho jeste nemam na co pripnout :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
3.4.11 10:30
KvetaAdelka píše:
Linola píše:
Ahoj holky tady hodne pisou ze univak od Emitexu je fajn na kocarek take jsem si ho poridila akorat ho jeste nemam na co pripnout :cry:

obávám se, že na tom budu podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
3.4.11 11:36
Linola píše:
Malvík psal na fb na dotaz nakupujícího,zda bude na veletrhu k zakoupení, že nové info od dodavatele, že nuny nejsou.

ale ten dotaz je na 2010…

• Citovat
  • Upravit
219
3.4.11 12:25
Anielkha píše:
Linola píše:
ale ten dotaz je na 2010…

no co mam objednáno u pani na mmb, tak psala že něco možná přijde v uterý a pak až za tři týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
3.4.11 14:13

ahoj holky,

tak my pořád na nunu čekám, objednávala jsem jí minulou sobotu,tak doufám,že tento týden dojde - už se nemůžu dočkat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
3.4.11 17:36

rybko, hezká profil fotka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
3.4.11 17:37

Jakej uni vak od emitexu? Dejte, pls, odkaz :wink: