Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tašku jsem origoš nemyslela, jakoukoliv.
Spíš tapláštěnka mi přijde specifická a nevím jestli nějaký univerzál bude stačit
Tak to nevím, jaká na to bude, já mám tu starší nunu a ta pláštěnka mi nevyhovovala, byl to horor to připnout, takže já si objednala tu novou nunu, ale bez pláštěnky a asi si koupím universální. Ani tašku na madlo nemám, tak ti nepomůžu. Ale pinkie.cz má krásný tašky na madlo.
Já právě přemýšlím jestli tašku nebo si nechat ušít jen ledviknu na peneženku,telefon a klíče. Víc věcí v přebalovací tašce už stejně nevozíme.
To se ti vejde do košíku, ne? Já mám teda malou taštičku přes rameno na klíče a tak, ale když někam jedu s golfkama, tak je to třeba na půl dne a to mám v batohu, plíny, ubrousky, mastičku, přesnídávky, brindák,…
majkakoc píše:
To se ti vejde do košíku, ne? Já mám teda malou taštičku přes rameno na klíče a tak, ale když někam jedu s golfkama, tak je to třeba na půl dne a to mám v batohu, plíny, ubrousky, mastičku, přesnídávky, brindák,…
vejde, ale peněženku a telefon v košíku povalovat nechci
Já jsem hlavně zvědavá, jestli bude.
Malvík psal na fb na dotaz nakupujícího,zda bude na veletrhu k zakoupení, že nové info od dodavatele, že nuny nejsou.
Linola píše:
Já právě přemýšlím jestli tašku nebo si nechat ušít jen ledviknu na peneženku,telefon a klíče. Víc věcí v přebalovací tašce už stejně nevozíme.
Ahoj holky tady hodne pisou ze univak od Emitexu je fajn na kocarek take jsem si ho poridila akorat ho jeste nemam na co pripnout ![]()
KvetaAdelka píše:Linola píše:Ahoj holky tady hodne pisou ze univak od Emitexu je fajn na kocarek take jsem si ho poridila akorat ho jeste nemam na co pripnout
obávám se, že na tom budu podobně.
Linola píše:
Malvík psal na fb na dotaz nakupujícího,zda bude na veletrhu k zakoupení, že nové info od dodavatele, že nuny nejsou.
ale ten dotaz je na 2010…
Anielkha píše:Linola píše:ale ten dotaz je na 2010…
no co mam objednáno u pani na mmb, tak psala že něco možná přijde v uterý a pak až za tři týdny.
ahoj holky,
tak my pořád na nunu čekám, objednávala jsem jí minulou sobotu,tak doufám,že tento týden dojde - už se nemůžu dočkat ![]()