Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
73
30.3.11 18:49

KvetoAdelko, na ostatní nedej, dej jenom na sebe. Já ho mám od října, takže léto jsem s ním ještě , nezažila. Vě světlém kočárku nebude takový vedro, jako ve tmavém, ale špinit se asi bude. My tam měli pár šmouh a to jsem vzala mýdlem a vlhkým hadříkem a šlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
30.3.11 18:51
Mě se ta žlutá líbí ze všech nejvíc. Kdyby ji prodávali už teď tak bych si ji koupila,, ale protože jsem nemohla déle čekat tak máme SAND
KvetaAdelka píše:
majkakoc píše:
Mám žlutou, co tě zajímá?
Ahoj,chtela jsem se zeptat jestli v lete na nej nejdou moc musky a take kazdy mi rozmlouva svetlej kocarek,ze nanem bude hned vsechno videt obzvlast kdyz ho budu porad davat do aut.Tak jsem se hlavne chtela zeptat jestly se ti moc nespini.A take jak jsi snim spokojena?Opravdu se mi ta žluta moc libi uz jsem byla rozhodnuta a ted mi to kazdy rozmlouva tak jsem chtela vedet nazor nekoho kdo ho ma :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
30.3.11 19:03

KvetaAdelka,mám také žlutou nunu :palec: :pankac: :palec: Při skládání do auta se nijak extrémně nešpiní, a když se objevil šmouhanec, tak jsem čistila jako Majkakoc :mrgreen:
Nikdo , kdo sem chodí, tak žlutou nunu ještě v létě neměl. Většina z nás ji kupovala na podzim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
30.3.11 19:08
KvetaAdelka píše:
majkakoc píše:
Ahoj,chtela jsem se zeptat jestli v lete na nej nejdou moc musky a take kazdy mi rozmlouva svetlej kocarek,ze nanem bude hned vsechno videt obzvlast kdyz ho budu porad davat do aut.Tak jsem se hlavne chtela zeptat jestly se ti moc nespini.A take jak jsi snim spokojena?Opravdu se mi ta žluta moc libi uz jsem byla rozhodnuta a ted mi to kazdy rozmlouva tak jsem chtela vedet nazor nekoho kdo ho ma :nevim:

Já už mám žlutou Nunu objednanou. Z mého pohledu je jendoznačně ze všech barev nejkrásnější. A co se týká hmyzu, od čeho máme moskytiéru,že :dance: :mrgreen:
Záleží na tom, kde budou s Nunou jezdit a jelikož je to golfáč, tak pochybuju, že třebas do lesa :wink: A když něco poletuje, tak rozhodně nebudeš sama se síťkou přes kočárek, ale všechny maminky je nasadí, nejen majitelky žluté Nuny :lol: Btw. barvička sand je také „adeptkou“ na časté ušpinění. Ale to si člověk asi nevybere, myslím, že jsi to byla shodou okolností Ty, která tady psala, že máš černý kočárek a špiní se jedna báseň :mrgreen: Takže já být Tebou, vyberu si barvu, která je Tvému vkusu nejbližší :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
30.3.11 19:25

určitě ať dá každej na sebe a na to co se mu líbí.Já jen že v létě lítaj takový ty malý černý broučci a když mam žlutý tričko tak jsem jak lapač hmyzu
:zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
30.3.11 19:35

No jo, to bysme ale museli takový barvy (žlutou, růžovou,..) šktnout ze šatníku a to by byla přeci škoda. No co, pár mušek nám přeci nezkazí náladu, pořizovat si kvůli tomu kočár, který se mi nelíbí mi přijde na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
30.3.11 19:39
majkakoc píše:
No jo, to bysme ale museli takový barvy (žlutou, růžovou,..) šktnout ze šatníku a to by byla přeci škoda. No co, pár mušek nám přeci nezkazí náladu, pořizovat si kvůli tomu kočár, který se mi nelíbí mi přijde na hlavu.

to jsem neřekla.Já mam osobně černý.x lander x run páč hodně jezdim na bruslích.a korbičku tyrkys.Je pravda že ušpinění se nezabrání a i na té černé je vše vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
30.3.11 19:40

ale jinak z nunny jsem hotová.Snad se stihneme rychle přestěhovat do Plzně a já si ho vydupu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
30.3.11 20:12
denvoj píše:
KvetaAdelka píše:
majkakoc píše:
Já už mám žlutou Nunu objednanou. Z mého pohledu je jendoznačně ze všech barev nejkrásnější. A co se týká hmyzu, od čeho máme moskytiéru,že :dance: :mrgreen:
Záleží na tom, kde budou s Nunou jezdit a jelikož je to golfáč, tak pochybuju, že třebas do lesa :wink: A když něco poletuje, tak rozhodně nebudeš sama se síťkou přes kočárek, ale všechny maminky je nasadí, nejen majitelky žluté Nuny :lol: Btw. barvička sand je také „adeptkou“ na časté ušpinění. Ale to si člověk asi nevybere, myslím, že jsi to byla shodou okolností Ty, která tady psala, že máš černý kočárek a špiní se jedna báseň :mrgreen: Takže já být Tebou, vyberu si barvu, která je Tvému vkusu nejbližší :mavam:

mockrat dekuji vsem za reakce k žlute Nune :potlesk: :palec: .Tak po vasich nazorech do te žlute pujdu mam strasne žlutou barvu rada :dance: Chtela jsem se te zeptat ty uz mas žlutou nunu objednanou a kdy ti ma prid?Z Malviku mi rikaly ze bude az na konci dubna :nevim: Kdyz uz jsem rozhodnuta tak ji chci mit doma co nejdrive :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
30.3.11 20:57

Taky bych ji už chtěla, mám starou žlutou a prodám jí a koupíme novou žlutou, malej do nuny chodí přes poledne spinkat a mě ho je líto, že není polohovací. Snad má být až koncem dubna, jdu ještě na veletrh do Letňan, malvik nabízí veletržní slevu 10% na objednávky, tak jí tam zrovna objednáme, pokud to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
30.3.11 21:22
majkakoc píše:
Taky bych ji už chtěla, mám starou žlutou a prodám jí a koupíme novou žlutou, malej do nuny chodí přes poledne spinkat a mě ho je líto, že není polohovací. Snad má být až koncem dubna, jdu ještě na veletrh do Letňan, malvik nabízí veletržní slevu 10% na objednávky, tak jí tam zrovna objednáme, pokud to půjde.

Aha na velrtrhu Kids v te žlute nebude a v Oldanku ji slibuji do 2tydnu koukala jsem tak holt budu muset pockat :cry: Hruza kdyz uz si clove vybere tak musi cekat takovou dobu :-( A kde jsi zjistila tu slevu ze davaji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
30.3.11 21:31

Tady píšou že dávají na veletrhu deset procent slevu na vystavené zboží a na objednávky, tak se to snad na to vztahuje, jsou to 400, to už je dobrá sleva.
 http://www.malvik.cz/…rh-jaro-2011

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
30.3.11 21:35

holky jak tady některá psala ty rozměry tak mi to přijde dost úzký. :nevim: tedy v poměru k tomu co mam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
30.3.11 21:53

Holky a nezvažovli jste některá tu NIGHT nunu? Já sama mám tmavě modré Jane a nemám pocit,že by se špiňila,asi mám čistolné dítko :lol: .Jezdíme s ní už druhý rok a tmavá mi příjde v pohodě,já zvažuji tuhle, lékořice už jezdí moc :-(
Jen nevím, zda barva NIGHT ,zůstane stále stejná,zda nebude šísovat.No kdo ví jesli jí koupím,mých ulitých 5000 padlo na operaci pejska :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
30.3.11 21:59
steka píše:
Holky a nezvažovli jste některá tu NIGHT nunu? Já sama mám tmavě modré Jane a nemám pocit,že by se špiňila,asi mám čistolné dítko :lol: .Jezdíme s ní už druhý rok a tmavá mi příjde v pohodě,já zvažuji tuhle, lékořice už jezdí moc :-(
Jen nevím, zda barva NIGHT ,zůstane stále stejná,zda nebude šísovat.No kdo ví jesli jí koupím,mých ulitých 5000 padlo na operaci pejska :-(
:cry: teda to je bilance
já nemam ani KČ ulitou a i kdybych měla tak mi spíš dá práci toho mého mužského přemluvit.Ale co:jednou se oběví doma a bude to :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí