Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
73
4.4.11 14:38

Sifonku, záleží na barvě, kterou sis objednala - jsou dvě várky Nuny, moje žlutá je až ve druhé várce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
4.4.11 14:52
Sifonek píše:
ahojek,tak jste mě docela vyděsily s tím,že nuna bude až na konci dubna - naštěstí mi dneska volala ženská z mimistylu.cz ,že můj kočárek je na cestě, zítra ho máme doma :dance: :dance: :dance:

A jakou barvicku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
4.4.11 14:54

my budeme mít tu fialovou - jsme na ni nějak ujetí no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
4.4.11 14:55
majkakoc píše:
Sifonku, záleží na barvě, kterou sis objednala - jsou dvě várky Nuny, moje žlutá je až ve druhé várce :-(

Tak to jsme na tom stejne ach jo,je to ale nezpravedlive že take mohli vsechny barvicky vypustit do sveta naraz :cry: A ne na etapy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
4.4.11 15:04

No mě to přijde hlavně trapný, že co rok dělají nový model. Kdybych v říjnu věděla, že se chystá tenhle polohovací, nekupovala bych ten co máme. Na podzim má být další Nuna a kdo ví jestli nebude zase o chlup lepší :-( Třetí Nunu bych doma neokecala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
4.4.11 20:16

Tak uz jsem si objednala Nunicka dneska tak jsem zvedava kdy dorazi.Mam objednanou zlutou barvicku :dance: Cetla jsem ze by ji meli mit na sklade 15.4.Uz aby bylo 15teho :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
4.4.11 20:45

Tak to ji budeš mít asi dřív, mě ji slibovali až koncem měsíce. Každopádně sem hoď fotečky, taky budu mít žlutou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
4.4.11 20:57
Je pravda, že Zappky taky rachtají, ale který golfky ne, že … Kde jsi Zappky koupila?

Nakonec v Plzni v Super baby. Sice nejsou tak skladný, ale stejně jsme je dvoje naložili do našeho malýho auta i s dvojčecím kočárem a dvěma dětma, takže všechny účely splňují.. Zatím :-) A to rachtání je takový akorát, čekala jsem to horší, máme první golfky a na ulici vídám větší kravál kolikrát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
4.4.11 21:01

Jj, to se holky neděste, v dětským světě taky psali, že jim dneska dorazily ty tři první barvy, spíš malvík asi těch prvních pár prodal, bych řekla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
4.4.11 21:12
majkakoc píše:
No mě to přijde hlavně trapný, že co rok dělají nový model. Kdybych v říjnu věděla, že se chystá tenhle polohovací, nekupovala bych ten co máme. Na podzim má být další Nuna a kdo ví jestli nebude zase o chlup lepší :-( Třetí Nunu bych doma neokecala.

A ty jsi už starou nunu 2010 prodala? Nebo budeš mít obě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
4.4.11 21:20

Chaalo, ještě starou neprodala, čekám až dojde ta nová, abych nebyla nepojízdná. Taky chci omrknout, jak je to s pláštěnkou, dneska jsem vyjímečně vytáhla nunu ven a pršelo a to byl horor tam tu pláštěnku dát, když malej kopal a bránil se. Ta na tu novou asi koupim universál, nikdo mi zatím neřekl, jak je to u té nové, jestli je to taky na ty suchý zipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
4.4.11 21:21
majkakoc píše:
Tak to ji budeš mít asi dřív, mě ji slibovali až koncem měsíce. Každopádně sem hoď fotečky, taky budu mít žlutou.

Ahoj urcite dam az ji budu mit,doufam ze toho 16teho by mohla dorazit ke me :dance: no uvidime jestly bude :nevim: Jestli to neni jen nejaka jejich taktyka aby meli vetsi odber doufam ze ne.Nekdo pise do 15.4,druzi do konce Dubna.Dokonce mi psali z jednoho obchodu ze ve vsech kramech bude na konci Dubna tak snad to neni pravda at ji mam uz 16.4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
4.4.11 21:24

No já mluvila s paní z Baby choice, kteří jsou distributor pro čř, teprve od nich to jde do všech eshopů a sama nevěděla termín dodání druhé várky. Tak se nechme překvapit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
4.4.11 21:33
majkakoc píše:
No já mluvila s paní z Baby choice, kteří jsou distributor pro čř, teprve od nich to jde do všech eshopů a sama nevěděla termín dodání druhé várky. Tak se nechme překvapit.

Taky jsem zvedava jak to veskutecnosti bude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
4.4.11 21:38

Majkakoc, myslím, že na té nové nuně jsou nahoře kovová očka(tak se to lépe protáhne), ale dole se to musí protáhnout kolem konstrukce. No jsem zvědavá.
Jestli objevíš nějakou univerzálku, tak dej vědět.Díky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4