Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
374
8.4.11 15:49

:lol: :lol: :lol:
Jéééé, tak to jsem si to dobře tipla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
8.4.11 16:00

Uvidíme, taky jsem zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
8.4.11 16:07

To bude překvápko… :-) Ale už se těším, asi jako všichni kdo ještě čekají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
8.4.11 16:21

prozatím pouze rychlá zkouška.....2,5 roku a super vejdeme se a i si určo dáme někdy v klídku svých dvacet :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mar1Mat
9.4.11 10:07

kapsa

Téda holky, mám Nunu od včera, nemůžu se vynadívat, projíždím teď diskuzi, ale já žádnou kapsu nenašla, nechápu už kde mám hledat, fakt jsem talent :zed: poraďte :)

• Citovat
  • Upravit
160
9.4.11 10:31
Neloš píše:
Steko koukni na tento tip kočárku dají se polohovat i nožičky a je za polovičmí cenu nuny. :-) BABY DESIGN MINI píše: Více

Neloš,ty se mi nelíbí a myslím,že by rachtaly jěště více něž nuna :-( a to by manžel nedal.Mě se moooooc líbí nuna,ale přesvědčit chlapa to je nadlidský výkon :lol: Včera jsem mu ukazovala fota holek , co posílaj a on ihned při zjištění ,že jde o kočár odešel :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
9.4.11 11:11
tak predevcirem jsme byli na procházce s nunickou venku..:) nevím jak rachtají ostatní golfáče ale nuna na me rachtá dost, jako neni to tema plastakama ale ty ložiska u prednich kolecek..
Mar1Mat píše:
Téda holky, mám Nunu od včera, nemůžu se vynadívat, projíždím teď diskuzi, ale já žádnou kapsu nenašla, nechápu už kde mám hledat, fakt jsem talent :zed: poraďte :)

kdyz zezadu zvednes tu plandavou cast tak ze spod strisky je takovej otvor, ze predu to videt neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neloš
9.4.11 20:36
nic se nedá dělat budeš muset našetřit a koupit bez mužskýho :lol:
steka píše:
Neloš píše:
Steko koukni na tento tip kočárku dají se polohovat i nožičky a je za polovičmí cenu nuny. :-) BABY DESIGN MINI píše: Více
Neloš,ty se mi nelíbí a myslím,že by rachtaly jěště více něž nuna :-( a to by manžel nedal.Mě se moooooc líbí nuna,ale přesvědčit chlapa to je nadlidský výkon :lol: Včera jsem mu ukazovala fota holek , co posílaj a on ihned při zjištění ,že jde o kočár odešel :jazyk:
  • Citovat
  • Upravit
17984
9.4.11 21:20
steka píše:
Neloš píše:
Neloš,ty se mi nelíbí a myslím,že by rachtaly jěště více něž nuna :-( a to by manžel nedal.Mě se moooooc líbí nuna,ale přesvědčit chlapa to je nadlidský výkon :lol: Včera jsem mu ukazovala fota holek , co posílaj a on ihned při zjištění ,že jde o kočár odešel :jazyk:

Já myslela, že nechceš NUNU, když nemá to polohování nožiček?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
9.4.11 21:57
Bébka píše:
steka píše:
Neloš píše:
Já myslela, že nechceš NUNU, když nemá to polohování nožiček?? :think:

Malý má 20měsíců,tak snad mylím že by to neva i když mu ale dám ve sporťáku nožky dolů tak se mu to nelíbí.Tak nevím. Myslela jsem to tak,že tak malé děti jak bylo na fotce pro ty určo NEEEE :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
9.4.11 23:37
steka píše:
Bébka píše:
steka píše:
Neloš píše:
Malý má 20měsíců,tak snad mylím že by to neva i když mu ale dám ve sporťáku nožky dolů tak se mu to nelíbí.Tak nevím. Myslela jsem to tak,že tak malé děti jak bylo na fotce pro ty určo NEEEE :nevim:

a to máte nožky pořád zvednuté v tom sportu?? Naše malá ( 9 m ) teda v Nuně nespala a ani to neplánuju, ona všeobecně už přes den moc nespinká, ale když jsme vyjely tak mi nepřišlo že by to pro ní bylo nepohodlné či jí to vadilo - že má nohy dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
10.4.11 09:38

Jasně, vždyť už jsou to skoro ročňáci, velký dětičky, tak akorát do NUNY :mrgreen: :palec:
Já ho šoupla až dozadu, při lehu, a koukaly mu jen nožičky lehce nad kotníkama, takže měl podepřeno. A když jedeme a je vzhůru, tak si kope nahoru a dolů nožkama a moc se mu to líbí :palec: Takže já nevidím důvod, proč by to neměl bejt kočár pro skoro roční dítě :roll:

A ve sporťáku dává nohy do boku a spouští je dolu  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
10.4.11 11:43
Bébka píše:
Jasně, vždyť už jsou to skoro ročňáci, velký dětičky, tak akorát do NUNY :mrgreen: :palec:
Já ho šoupla až dozadu, při lehu, a koukaly mu jen nožičky lehce nad kotníkama, takže měl podepřeno. A když jedeme a je vzhůru, tak si kope nahoru a dolů nožkama a moc se mu to líbí :palec: Takže já nevidím důvod, proč by to neměl bejt kočár pro skoro roční dítě :roll:A ve sporťáku dává nohy do boku a spouští je dolu :mrgreen:

taky brousíme ponožky o kola u Mutsyny :lol: Bébko a to ho nepoutáš ( že ho nacpeš až nahoru )nebo máš ještě jedny kšíry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
10.4.11 12:34
rybkabezvody píše:
steka píše:
Bébka píše:
steka píše:
Neloš píše:
Malý má 20měsíců,tak snad mylím že by to neva i když mu ale dám ve sporťáku nožky dolů tak se mu to nelíbí.Tak nevím. Myslela jsem to tak,že tak malé děti jak bylo na fotce pro ty určo NEEEE :nevim:
a to máte nožky pořád zvednuté v tom sportu?? Naše malá ( 9 m ) teda v Nuně nespala a ani to neplánuju, ona všeobecně už přes den moc nespinká, ale když jsme vyjely tak mi nepřišlo že by to pro ní bylo nepohodlné či jí to vadilo - že má nohy dolů.

No vidíte,každé dítě je jiné.Malý prostě nožky dolů mít nechce a když mu je tak dám tak říká : né tak né,tam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
10.4.11 14:49
rybkabezvody píše:
Bébka píše:
Já ho šoupla až dozadu, při lehu, a koukaly mu jen nožičky lehce nad kotníkama, takže měl podepřeno. A když jedeme a je vzhůru, tak si kope nahoru a dolů nožkama a moc se mu to líbí :palec: Takže já nevidím důvod, proč by to neměl bejt kočár pro skoro roční dítě :roll:A ve sporťáku dává nohy do boku a spouští je dolu :mrgreen:
taky brousíme ponožky o kola u Mutsyny :lol: Bébko a to ho nepoutáš ( že ho nacpeš až nahoru )nebo máš ještě jedny kšíry?

Na to spaní jsem ho odpoutala, abych ho mohla posunout, pak zase zapoutala, když se vzbudil :roll: :mrgreen: Není to žádnej ďas, takže mi z toho nijak neutíká, zatím … :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí