Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Linola píše:
Tak nuna sand dorazila dneska.
Sice jsem chvíli špekulovala jak nasadit tu boudu (jestli na tu latku nebo ji nejak oddelavat).
Tak po byte zatim ok.
Uvidime venku
Jo a v balíku byla i pláštěnka, s kterou jsem vůbec nepočítala.
A můžu se zeptat, jakou barvu má ta látka dole u nožiček a jakou košík?
Holky takze uz ani v moje-miminko nemaj tu licorici. prodali dnes rano posledni.
Maj ale 2 posledni kusy Sand, kdyby nekdo chtel.
Vevercaci píše:
Díky, to 4mimi sídlí o barák vedle nás, nemaj tam žádnou ceduli, tak budu mít kočárek ještě dneska![]()
![]()
máš u mě
![]()
![]()
![]()
![]()
No tak to je supeeer!
Děkuji za
Jsem ráda, že info bylo někomu ku prospěchu ![]()
Izabelle píše:
Koukam, ze aspon nekdo se ma!!!! Ze Denvoj!!Jinak ja si psala taky asi s 5ti dodavateli a je velkej problem a dodaci a cekaci doba se prodluzuje neb vyrobce nestiha…
No, zadařilo se
To je takové odškodnění za to, že jsem se žluté nedočkala ![]()
Linola píše:
Tak nuna sand dorazila dneska.
Sice jsem chvíli špekulovala jak nasadit tu boudu (jestli na tu latku nebo ji nejak oddelavat).
Tak po byte zatim ok.
Uvidime venku
Jo a v balíku byla i pláštěnka, s kterou jsem vůbec nepočítala.
Jéé, tak kéž bych tu pláštěnku taky zítra našla v balíku. To by byla paráda ![]()
mě snad z toho trefí. dnes mi psaly z Delfínku,že wp sety budou až spíš možná v červnu. Co v tomhhle počásí máme dělat? ach jo…
Anielkho, mám jí doma Nuník v Sandu je božskej, původně jsem taky chtěla fialovou, jenže u pokladny mi paní řekla že k Sandu je i pláštěnka za stejnou cenu, nerozumněla tomu sice, ale řekla že mám prostě štěstí a a%t si jí vezmua jsem moc ráda, pláštěnka je luxusní, udělá boží bunkr
a můžu ti tu barvu nafotit pokuď chceš… Je opravdu hezká, taková šedo stříbrná…
Ahojky! Mám dotaz k nuna buggy. Je to kočárek vhodný i do terénu? Jak jsou na tom kolečka? Prý se dost sjíždí
…dají se pak pořídit nové a za kolik? Podvozek je dost nízko nevadí třeba při najíždění na chodník? ![]()
A ještě dotaz
… nevadí vám, že není polohování nožiček a madlo před dítětem?
Mám Mutsy, ale nějaké golfky by se mi hodily jelikož pořád popojíždím autem a pořád z něj vyskakuji a pořád skládat kočár mě dlouho bavit nebude ![]()
Děkujů za odpovědi ![]()
Jo a ještě co se týče výšky madla je sice štelovací ale při nejvyšší poloze je to i pro vysoké maminky? ![]()
Pak jestli se nekopete do podvozku při chůzi ![]()
Nemáte někdo fotku jak v něm sedí už větší dítko? ![]()
Moc moc děkuji za odpovědi ![]()
ssisley píše:
Ahojky! Mám dotaz k nuna buggy. Je to kočárek vhodný i do terénu? Jak jsou na tom kolečka? Prý se dost sjíždí…dají se pak pořídit nové a za kolik? Podvozek je dost nízko nevadí třeba při najíždění na chodník?
![]()
A ještě dotaz
… nevadí vám, že není polohování nožiček a madlo před dítětem?
Mám Mutsy, ale nějaké golfky by se mi hodily jelikož pořád popojíždím autem a pořád z něj vyskakuji a pořád skládat kočár mě dlouho bavit nebude
Děkujů za odpovědi
ssisley píše:
Jo a ještě co se týče výšky madla je sice štelovací ale při nejvyšší poloze je to i pro vysoké maminky?![]()
Pak jestli se nekopete do podvozku při chůzi
Nemáte někdo fotku jak v něm sedí už větší dítko?
Moc moc děkuji za odpovědi
Anielkha píše:
Holky a nevite, kdy maji byt ty fusaky? A jestli budou nove plastenky? To snad neni mozny… Uz ji snad objednam taky, abych se ji vubec dockala.
Ahojky tak jsem si nakonec objednala sand a bouzel plastenka a moskytiera budou az v červnu
dodavatel nejak nestiha tak radsi pocitej ze fusak bude asi take az v červnu ![]()
denvoj píše:denvoj píše:Tak jsem se naštvala a rozhodla se, že si objednám místo žluté tu fialovou. Jenže ouha, nebyla k sehnání a další dodávka jen tak nebude. Ale nakonec se zadařilo a v Ondálku měli poslední fialovou skladem. Odešlou mi ji ještě dnes DHLkem, takže zítra mám Nuničku doma!Vevercaci píše:
Pěkný den, jsem tu nová ,ale už pár dní vás čtuChci také Nunu pořídit pro 19m prcka a teď jste mě fakt dostaly s těma barvama..já zvažovala hnědou, žlutou nebo černou, takže mám asi teda rozhodnuto nebo co..mají vůbec někde tu Licorice skladem, že bych si ji objednala??? Nevíte? v Babyparku maj jen ten wineberry a to nevím, přijde mi to pro kluka blbý
Ahoj, ta fialová v Babyparku je bohužel vystavený kus. Ale tak snad bude v pořádku, ale přece jen bych radši fungl novou
Tak to zkus, ale asi rychle, páč další dodávka barev licorice, sand a wineberry bude nejdříve za 2, spíše prý až za 3 týdny a ani to není jisté. Nejdou ani od výrobce, stahují se od různých distributorů po Evropě, aby mohli aspoň něco nabídnout.
V Delfínkovi mají skladem jen Sand. To stejné v Ondálkovi. Do Babyparku, Delfínku a Ondálku jsem volala teď, takže to jsou čerstvé informace. Licorici mají dle netu(tam už jsem nevolala) na http://www.detskydum.cz/…pepp-612001/#…
http://www.moje-miminko.cz/…col-licorice
http://www.4mimi.cz/detail.php?…Strašně se těším!
Ahojky ja jsem si nakonec objednala sand misto žlute zitra ji poslou tak v patek by uz mela byt umne
akorat bez setu bouzel ji nemaji a ani do června nebude ![]()
Holky, prosim nekterou z vas (a to fakt fakt moc), jestli by mi nemohl nekdo zmerit velikost krabice nuna Pepp.
Dekuju!!!!!!!!
Koukam, ze aspon nekdo se ma!!!! Ze Denvoj!!
Jinak ja si psala taky asi s 5ti dodavateli a je velkej problem a dodaci a cekaci doba se prodluzuje neb vyrobce nestiha…