Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky, prosím, kam mám šoupnout tu pláštěnku?Máte na to nějakej fígl?
A taky se chci zeptat, jak veliký děti se Vám vejdou do toho originálního fusaku..přemejšlim, jestli ho pořídit, ale malýmu už bude přes dva roky na podzim..nebo jestli pak radši koupím Lodger
Já se teda momentálně snažím otěhotnět, takže u nás bude mít kočárek využití i pak, ale kdyby to byla holčička, tak by se mi ten Lodger pak hodil třeba v jiný barvě než teď..no mám já to dilema
![]()
Vevercaci píše:
A taky se chci zeptat, jak veliký děti se Vám vejdou do toho originálního fusaku..přemejšlim, jestli ho pořídit, ale malýmu už bude přes dva roky na podzim..nebo jestli pak radši koupím LodgerJá se teda momentálně snažím otěhotnět, takže u nás bude mít kočárek využití i pak, ale kdyby to byla holčička, tak by se mi ten Lodger pak hodil třeba v jiný barvě než teď..no mám já to dilema
![]()
Díky, tak já ho pořizovat nebudu, přece jen, je to tisícovka, to radši vezmu ten Lodger
![]()
No nandávání jsem ještě nezkoušela, spíš jsem myslela, když je v tom pytlíku, tak kam s ní? přece ji neponesu v ruce ![]()
Ahoj holky, už vás chvíli čtu, taky čekám na Nunu (nebo ona čeká na mně
).
Koupila jsem v lednu starou, jak jsem narazila na novou, že je polohovací
tak jsem tu svoji již stihla střelit (a ani jsem na tom moc neprojela
).
Mám 11m chlapečka, měli jsme fialovou, a zdála se mi hezčí než hnědá (nic proti lékořicím, ale mě se nelíbí
). Barva je to moc hezká i pro chlapečka.
Před 14 dny jsme byli v obchodě omrknout, ale měli jenom Sand (v setu za 3999), ale ta mi přišla hrozně neprakticky světlá (myslela jsem, že je béžová, a byla spíš světle stříbrná). Ale měli navézt nové zboží.
Objednala bych si z netu tu fialovou, s tou jsme byli moc spokojení, ale na fotkách vypadá ten sluneční kšilt jakoby z úplně jiné barvy a moc mi tam neladí, prosím, kdo máte wineberry, je ta barva kšiltu tak moc mimo? Jsem tu totiž narazila na odkaz detailních fotek z MMB, a tam to hrozně razí. Chtěla jsem ji vidět naživo.
Bohužel jsme teď doma dva týdny s angínou, a teď se s hrůzou dočítám, že bude za chvíli problém sehnat vůbec nějakou barvu
.
Vevercaci píše:
A taky se chci zeptat, jak veliký děti se Vám vejdou do toho originálního fusaku..přemejšlim, jestli ho pořídit, ale malýmu už bude přes dva roky na podzim..nebo jestli pak radši koupím LodgerJá se teda momentálně snažím otěhotnět, takže u nás bude mít kočárek využití i pak, ale kdyby to byla holčička, tak by se mi ten Lodger pak hodil třeba v jiný barvě než teď..no mám já to dilema
![]()
já ji složím, jak má být a dám do toho pytlíku a pod kočárek do košíku
Vevercaci píše:
Díky, tak já ho pořizovat nebudu, přece jen, je to tisícovka, to radši vezmu ten Lodger![]()
No nandávání jsem ještě nezkoušela, spíš jsem myslela, když je v tom pytlíku, tak kam s ní? přece ji neponesu v ruce
Pod ten košík mě to taky napadlo a nežuchne to při jízdě dolů? nerada bych ji ztratila ![]()
Ad fialová Nuna, mě se ta barvička líbí moc, ale právě se mi nelíbí ta barva kšiltíku a po napolohování těch boků..
No já chtěla žlutou, ale to by dřív byl malej bez kočáru, než by ji dodali, tak máme tu Lékořici a je krásná, i chlap to včera chválil, jak je to pěknej design ![]()
Vevercaci,já ji mám na dně košíku v tom pytlíku…tak z něho nemůže vypadnout. A stejně ji vozí asi i Linola. ![]()
Vevercaci píše:
Pod ten košík mě to taky napadlo a nežuchne to při jízdě dolů? nerada bych ji ztratila![]()
Ad fialová Nuna, mě se ta barvička líbí moc, ale právě se mi nelíbí ta barva kšiltíku a po napolohování těch boků..
No já chtěla žlutou, ale to by dřív byl malej bez kočáru, než by ji dodali, tak máme tu Lékořici a je krásná, i chlap to včera chválil, jak je to pěknej design
Ach jo, toho jsem se bála
, díky moc. Zase lepší vědět pravdu, než si ji objednat, a pak se divit
.
Ahoj, tak se hlásím do klubu Nuna maminek
V 11,00 mi ji přivezli
Hned jsem ji vybalila a rozložila. Malá se na ni hned vrhla a cpala se dovnitř
Tak jsem ji posadila a Nuníka si hned zamilovala. Když jsem ji vytáhla, abych upravila pásy, tak začala ječet a chtěla zpátky
A během pár minut se naučila sama dovnitř vlézt a vylézt
Jsem moc spokojená, nádherně se ovládá, jezdí úplně sama, je opravdu lehoučká a skladná
Těším se, až ji projedeme venku. Večer sem hodím nějaké fotečky.
K té barvě kšiltu a po bocích… Mně se právě ten jiný odstín moc líbí, na staré Nuně to nebylo a když jsem viděla fotky té nové, tak jsem zajásala, že je hned ta fialková čučavější. Takže já jsem za to ráda a ![]()
Takže jsem spokojená jak já, tak malá a co víc si přát ![]()
Jo a pláštěnku zdarma jsem také dostala ![]()
denvoj ty sis objednala jenom nunu a oni ti poslali i plastenku? ja si ji objednala se setem a prisla mi taky ale to jenom proto ze plastenka zustava stejna jako u stare nuny a sit s nanoznikem pry ne… nejak se mi nezda ze davaji plastenky gratys… ![]()
Vevercaci píše:
Pěkný den, jsem tu nová ,ale už pár dní vás čtuChci také Nunu pořídit pro 19m prcka a teď jste mě fakt dostaly s těma barvama..já zvažovala hnědou, žlutou nebo černou, takže mám asi teda rozhodnuto nebo co..mají vůbec někde tu Licorice skladem, že bych si ji objednala??? Nevíte? v Babyparku maj jen ten wineberry a to nevím, přijde mi to pro kluka blbý
Ahoj já lékořici včera viděla u nás,mám 20měs.malého a byla jsem rozhodnutá že jí beru,neboť taky taku furt píšu a čtu o nuně.Jsem zklamaná,je malá,úzká,myslím,že nepraktická.Při sjíždní codníků drncáš do plastové konstrukce,která bude za chvíli odřená.Malá bouda.No prostě nevím.Mají jí v miminečku pan Tomáš Nováček Opava.Já se rozhodla koupit cybex callisto 2011.má vše co od kočáru čekám.Skvělá bouda.polohování zad do lehu,polohovaní nožek.skláda se na deštník.My trávíme léto venku a malý v ní bude spát a nevím nuna se mi líbí,ale je to jen KRÁSNÝ desing zajimavý jiný než včechny golfky to jo,ale nic víc.Ale napiš si tam pokud jí chceš a je tvá. ![]()
J8 už je mám doma a rozhodně s tebou nesouhlasím..
Mám ještě sporťák a tohle mi jako golfky vyhovuje maximálně..měla jsem Chicco Multiway a prodala jsem je, mě to nevyhovovalo a má to každej
Cybex taky není špatný, ale vypadá obyčejně a upřímně, ty kolečka taky nejsou do terénu, tam stejně musím vzít sporťák ![]()
Steka,tak jsi konečně vybrala
Paráda
Ať Cybexy dobře slouží a splní všechno, co potřebuješ.