Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17984
15.4.11 10:19

Hele, to je divný, že tam tu pláštěnku nemáte :think: Jak to??? :think: :?: Mně říkali, že je to v každý krabici, tak jestli vám to nevybrakovali :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
15.4.11 10:33

Určitě nevybrakovali, já si pro to byla osobně a tu krabici pán otevíral přede mnou, byla nerozdělaná.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
15.4.11 10:38
Ano, jsem z Brna :o) Já zase nevím, jak mám vyřešit tu děsnou zimu bez nánožníku. Když malé dám jenom deku, tak myslím, že ji to profoukne, asi budu muset požít pláštěnku. S Casualem se mi jezdit už nechce, zdá se mi teď hrozně hamatnej :-?
Vevercaci píše:
Marketa6 píše:
Vevercaci píše:
KvetaAdelka píše:
nemam plastenku :cry: :-?
:-( mě ji taky zadarmo nedali..pokud ji chceš, tak si zkus napsat na www.moje-miminko.cz, jestli ji ještě maj, tak ti ji prodají..
Mě ji tam taky prodali k šedé za 350,– :-(
Market, ty jsi z Brna?
Mě taky za 350,–, ale i tak jsem za ni ráda..bez ní nevim, jak bych to dělala, teď je tak blbý počasí, že člověk vyjede za slunce a vrací se v dešti :zed: Cíleně v dešti ven nechodím, ale kolikrát mám pocit, že mám snad na zádech čip, kterej monitoruje, že jsem opustila domov a v tu ránu začne chcát :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
15.4.11 10:44
Marketa6 píše:
Ano, jsem z Brna :o) Já zase nevím, jak mám vyřešit tu děsnou zimu bez nánožníku. Když malé dám jenom deku, tak myslím, že ji to profoukne, asi budu muset požít pláštěnku. S Casualem se mi jezdit už nechce, zdá se mi teď hrozně hamatnej :-?
Vevercaci píše:
Marketa6 píše:
Vevercaci píše:
KvetaAdelka píše:
nemam plastenku :cry: :-?
:-( mě ji taky zadarmo nedali..pokud ji chceš, tak si zkus napsat na www.moje-miminko.cz, jestli ji ještě maj, tak ti ji prodají..
Mě ji tam taky prodali k šedé za 350,– :-(
Market, ty jsi z Brna?
Mě taky za 350,–, ale i tak jsem za ni ráda..bez ní nevim, jak bych to dělala, teď je tak blbý počasí, že člověk vyjede za slunce a vrací se v dešti :zed: Cíleně v dešti ven nechodím, ale kolikrát mám pocit, že mám snad na zádech čip, kterej monitoruje, že jsem opustila domov a v tu ránu začne chcát :cert:

Já bych vydržela, o víkendu už má být tepleji..Kolik je malé? Já ten nánožník taky pořád zvažuju, ale než by mi došel, tak bude teplo a na podzim už bych ho tam asi nenacpala..i když teda Honzík není žádnej obr, v 18m měl 10,6kg a 80cm :nevim:
JInak já mám concorda a toho se vzdát nemíním, takže střídám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
15.4.11 10:48
Bébka píše:
Hele, to je divný, že tam tu pláštěnku nemáte :think: Jak to??? :think: :?: Mně říkali, že je to v každý krabici, tak jestli vám to nevybrakovali :cert:

Taky mne to napadlo.Ja sem ji kupovala v obchode a byla rozdelana…Ze by to v jedne krabici bylo a v jine ne :think: ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
15.4.11 10:49

Ahoj holky, :mavam:
díky vaší diskuzi jsem se stala dalším nadšencem pro Nunu, už dlouho sem nakukuju, pročítám všechna pro a proti a přesto, že jsem v prosinci koupila pro malou Bébé Confort Loola, tak toužím po Nuně. Jenom váhám mezi barvičkou Sand a Licorice, pořád se nemůžu rozhodnout. Manželovi se líbí Sand, mně přijde moc světlá, na druhou stranu Licorice mi zase přijde barevně na kočárku jednotvárná. Tak jestli budete tak moc hodný, která máte barvičku Sand, jste sem ještě nehodila nějakou fotečku(vím, že je ve fotoalbu), která by mě přesvědčila o sand,nebo mi prosím poraďte, která barvička je lepší, hezčí???? :-D :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
15.4.11 10:53
Fisveta píše:
Bébka píše:
Hele, to je divný, že tam tu pláštěnku nemáte :think: Jak to??? :think: :?: Mně říkali, že je to v každý krabici, tak jestli vám to nevybrakovali :cert:
Taky mne to napadlo.Ja sem ji kupovala v obchode a byla rozdelana…Ze by to v jedne krabici bylo a v jine ne :think: ???

No, to už těžko soudit, každopáně, normálně v ceně ta pláštěnka prostě není :nevim: Přijde mi, že ji dávají jen teď, páč mají problémy s dodávkama..já ji potřebovala a ani mě nenapadlo, že bych ji někde dostala zdarma..tak ty tři stovky mě asi nepoloží :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
15.4.11 10:54
Já jsem viděla i Likorici a uchvátila mě Sand :srdce: Na internetu vypadala zvláštně, ale ve skutečnosti je mooc hezká. Možná je to tím, že mám černý kočár a Likorice na mě byla zase tmavá :-(
Petulinda píše:
díky vaší diskuzi jsem se stala dalším nadšencem pro Nunu, už dlouho sem nakukuju, pročítám všechna pro a proti a přesto, že jsem v prosinci koupila pro malou Bébé Confort Loola, tak toužím po Nuně. Jenom váhám mezi barvičkou Sand a Licorice, pořád se nemůžu rozhodnout. Manželovi se líbí Sand, mně přijde moc světlá, na druhou stranu Licorice mi zase přijde barevně na kočárku jednotvárná. Tak jestli budete tak moc hodný, která máte barvičku Sand, jste sem ještě nehodila nějakou fotečku(vím, že je ve fotoalbu), která by mě přesvědčila o sand,nebo mi prosím poraďte, která barvička je lepší, hezčí???? :-D :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
15.4.11 10:58
tinaa píše:
zdravím, ve starším příspěvcích jsem narazila na zmínky o navingtonech… já ho teda zkoušela jen na veletrhu, ale jsem rozhodnutá si ho koupit, protože je fakt bezvadný, lehce ovladatelný, lehce skládací, houpací, fakt mě nadchnul. A polské věci bych hned nezatracovala - ono je totiž polský kočárek a „polský kočárek“, i v Polsku se dá kupovat jinde než na trhu :-)

Me ten kocarek taky zaujal,ale nemela sem moznost ho videt nazivo a vyzkouset si ho.Tak sem koukla na polske stranky a precetla sem recenze Polaku,ktere ten kocarek uz mely a nebyly moc kladne…Tak sem koupila nunu :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
15.4.11 11:02
Petulinda,než holky třeba vloží fotky…tak můžeš kouknou do fotoalba k tématu. Obě barvy tam jsou nafocené :wink:
Petulinda píše:
díky vaší diskuzi jsem se stala dalším nadšencem pro Nunu, už dlouho sem nakukuju, pročítám všechna pro a proti a přesto, že jsem v prosinci koupila pro malou Bébé Confort Loola, tak toužím po Nuně. Jenom váhám mezi barvičkou Sand a Licorice, pořád se nemůžu rozhodnout. Manželovi se líbí Sand, mně přijde moc světlá, na druhou stranu Licorice mi zase přijde barevně na kočárku jednotvárná. Tak jestli budete tak moc hodný, která máte barvičku Sand, jste sem ještě nehodila nějakou fotečku(vím, že je ve fotoalbu), která by mě přesvědčila o sand,nebo mi prosím poraďte, která barvička je lepší, hezčí???? :-D :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
15.4.11 11:04
Fisveta píše:
Bébka píše:
Taky mne to napadlo.Ja sem ji kupovala v obchode a byla rozdelana…Ze by to v jedne krabici bylo a v jine ne :think: ???

Mně to přijde divný, vždy´ˇt dodavatel je stejnej , ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
15.4.11 11:09
Bébka píše:
Fisveta píše:
Bébka píše:
Mně to přijde divný, vždy´ˇt dodavatel je stejnej , ne???

a ty pláštěnky tam byly vždy? Protože jakej by jinak mělo smysl to, že se normálně prodávají zvlášť?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
15.4.11 11:13

Markét díky, čím dál víc vyhrává Sand :palec:

Chaala fotoalbum už mám projetý snad 100× :-D prostě potřebuju fotku, u které bych řekla, ano, ta se mi líbí :think: :think: jsem asi divná,co, když já fakt se nemůžu rozhodnout, ale asi jsem víc nakloněná k Sand :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
15.4.11 11:18

Petulinda,jasně :mrgreen: Já mám starou nunu ve žluté, tak neporadím v nových barvičkách…ale asi bych brala lékořici :mrgreen: jééé, teď jsem pořádně četla, že jsi o prostudovaném fotoalbu psala už v prvním příspěvku. Promiň. :oops: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
15.4.11 11:19
Petulinda píše:
Markét díky, čím dál víc vyhrává Sand :palec:Chaala fotoalbum už mám projetý snad 100× :-D prostě potřebuju fotku, u které bych řekla, ano, ta se mi líbí :think: :think: jsem asi divná,co, když já fakt se nemůžu rozhodnout, ale asi jsem víc nakloněná k Sand :palec:

Ahojky dneska mi prisla sand domu je užasna mela jsem strach že bude moc svetla ale neni je dokonala ani mi uz nevadi ze žluta neni :dance: Zitra rano dam foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí