Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Jo, a ještě bych se chtěla optat, maminek kteří mají nunu, jak zvládla zimu, tzn. sníh? Dalo si sní jezdit ve sněhu?
Lotti píše:
Jo, a ještě bych se chtěla optat, maminek kteří mají nunu, jak zvládla zimu, tzn. sníh? Dalo si sní jezdit ve sněhu?
Bébka píše:
Holky, máte to moc krásný!!!Den, jakou máš tu sluneční clonu??? A univak je ten Emitex??? Dík.
Děkuji
Univak je přesně jak říkáš od Emitexu. A clonu jsem si koupila loni na sporťák, ale pasuje i na Nunu, je od http://www.lilinka.com/
Přemýšlím jakou pořídit deku, Ty máš taky fialovou, nemáš nějaký tip? ![]()
Petulinda píše:KvetaAdelka píše:Petulinda píše:ahoj ty jsi s CHebu?
chi chitak jsem si právě objednala u Ondálka barvu Sand když píšete, že je krásná a jste nadšené
![]()
jenom jsem zvědavá, jestli jí ještě majípojedu si jí vyzvednout osobně, máme to kousek
![]()
ne ne jsem ze Sokolova, ty pocházíš odtud???
já se na tu mojí krasavici nemůžu vynadívat, přemýšlím taky o nějaký vložce, v obchodě jsem tam zkoušela origoš vložku od Teutonie a ta tam nepasuje, tak si budu muset nějakou nechat ušít.
Už máte některá v Nuně vložku??? hoďte prosím inspiracinevím, jak by to dopadlo, kdybych jí musela šít sama, takže já si jí raději objednám
ahoj ja pochazim z Klatov,ale pritel z Asska.Jsem se jen ptala ze jsi psala ze to mas kousek do ondalku.A v Detatku jsi to nezkousela omrknout popripad koupit nunu nabizej ji take.Koukni na mmb tam maji docela pekne i levne vlozky do kocarku
denvoj píše:Bébka píše:
Holky, máte to moc krásný!!!Den, jakou máš tu sluneční clonu??? A univak je ten Emitex??? Dík.
Děkuji
Přemýšlím jakou pořídit deku, Ty máš taky fialovou, nemáš nějaký tip?Univak je přesně jak říkáš od Emitexu. A clonu jsem si koupila loni na sporťák, ale pasuje i na Nunu, je od http://www.lilinka.com/
Mám lékořici a zatím jsem na malýho hodila ikea deku, asi to řešit nebudu ![]()
KvetaAdelka to jsem si všimla, že jsi psala jak jste jezdili s Nuničkou po Klatovech, ale myslela jsem, že jsi se tam vdala, hm tak to bylo naopak ![]()
do Děťátka nerada chodim, vlastně jsem tam byla jen jednou na čumendo, když jsem kupovala Mutsyho, neslyšela jsem o nich dobré reference, takže asi tak
![]()
Teď už snad žádný kočárek kupovat nebudu
![]()
Na vložky jsem koukala už včera a líbila se mi do šedé Nuny tahle
Paní jich tam má hrozně moc, mám už od ní dvě vložky do sporťáku Mutsy a jsem spokojená ![]()
Petulindo, ty květy jsou krásný, když já mám kluka, ale do mé žluté by se hodila. Koukni na www.pinkie.cz, ty vložky pasují i do Nuny, píšou to tam.
majkakoc píše:
Petulindo, ty květy jsou krásný, když já mám kluka, ale do mé žluté by se hodila. Koukni na www.pinkie.cz, ty vložky pasují i do Nuny, píšou to tam.
Já mám vložku v Mutsyně a jsem za ní ráda, ty drobky a fleky od pití a ovoce se na tom zachytí, krom toho leží na bavlně, v golfáči jsem to ještě nezkoušela, tak jak s prostorem nevím, ale ty vložky jsou tenký.
Majkakoc souhlasím s tebou, že tu vložku tam mám spíš z praktických důvodů, no uvidíme až dorazí, jestli se zmenší prostor pro sezení nebo ne ![]()
Od Pinkie mám jednu vložku do Mutsy, ještě jsem jí nedávala, mám další dvě jiné
, ale holky co od ní měly vložky, tak myslím říkaly, že v létě jim hodně vyšisovala.
![]()
a také jsem si všimla, že je tu hodně Mutsykářek co mají jako druhé vozidlo právě Nunu
![]()
Dneska bylo teda venku krásně tak jste určitě vyjeli s novýma nunama.Tak holky jak se vám jezdilo,první dojmy a spokojenost?Stále ještě váhám,ale moc mě to láká je koupit,když už je tak hezky.A nerachtají už tolik,když se trochu ojedou kolečka?Mám quinny zapp a ten rachtá tak normálně,já jsem zvyklá.A není polohovací,proto právě uvažuji o nuně.
Zmrzlino, taky jsem vyměnila zappa za nunu a jsem naprosto spokojená. Jdi do toho, uvidíš jaká je to super změna.
Holky,ktere mate novou nunu a mate k ni plastenku,moc moc moc prosim,poradte jak ji nasazujete!!! Mne to za nic nejde,pac kovove ocka navrchu jsou prece uzsi,nez uchyty se suchacem a dole mi taky nedrzi.Mozna delam neco blbe
.U vas s tim nebyl problem?Poradte prosim
.
Fisveta píše:
Holky,ktere mate novou nunu a mate k ni plastenku,moc moc moc prosim,poradte jak ji nasazujete!!! Mne to za nic nejde,pac kovove ocka navrchu jsou prece uzsi,nez uchyty se suchacem a dole mi taky nedrzi.Mozna delam neco blbe.U vas s tim nebyl problem?Poradte prosim
.
Já něporadím, jsem to ještě nezkoušela
![]()